If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Покрай всички тези драми ми се струва , че ще намаже дребния спекулант. И не всички де. Вероятно някои фонд меринджеи вече са проумели, че ще бъдат ощипани и ще трябва да компенсират с набалончване на активи. И понеже не могат да го направят на външните пазари - ще стане шоу на БФБ.
Мисля, че днес свириха старта на надпреварата
Не е препоръка - така показва боба.... именно той последния път позна 3% up на DAX
Айде стига толкова гледане за без пари
Или пък меринджеите ще постъпят наистина умно и ще осребрят каквото могат, за да си купят след време подценени активи, а не набалончени такива?...
Това с КТБ може да докара доста народ до инфаркт,както и държавата,така че е
рано да се кефиш.
Покрай всички тези драми ми се струва , че ще намаже дребния спекулант. И не всички де. Вероятно някои фонд меринджеи вече са проумели, че ще бъдат ощипани и ще трябва да компенсират с набалончване на активи. И понеже не могат да го направят на външните пазари - ще стане шоу на БФБ.
Мисля, че днес свириха старта на надпреварата
Не е препоръка - така показва боба.... именно той последния път позна 3% up на DAX
Айде стига толкова гледане за без пари
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Само спекулка ,много мощна потдръжка на тези цени , при ССВ и и при ХИМ
по 100 К поръчки купува.........
Ако са желаещи за над 1,20 ще им ги харижа веднага...
Това с КТБ може да докара доста народ до инфаркт,както и държавата,така че е
рано да се кефиш.
Как можа !? Нали знаеш, че ще се юрнат да селкат. Само си чакат някой кекав повод да се появи ))
Само спекулка ,много мощна потдръжка на тези цени , при ССВ и и при ХИМ
по 100 К поръчки купува.........
Ако са желаещи за над 1,20 ще им ги харижа веднага...
На 7 ноември 2014 г. ще се проведе еднодневен Мастър клас "Анализ на акции". В този мастър клас ще се приложат на практика заедно с участниците всички методи за подбор, като се анализират конкретни сектори и компании от Българска фондова борса и международните пазари. Подробна информация за събитието
Изабелла, какво аджеба е "Мастър клас" Майстори ли ставаме, господари ли???
На 7 ноември 2014 г. ще се проведе еднодневен Мастър клас "Анализ на акции". В този мастър клас ще се приложат на практика заедно с участниците всички методи за подбор, като се анализират конкретни сектори и компании от Българска фондова борса и международните пазари. Подробна информация за събитието
Коментар