IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
    Само,че върха беше в началото на годината и сега сме някъде пак по дъното. И въобще защо търсите върхове и дъна?????А не някъде около тях???
    Кашпировски,ама ти наистина ли вярваш в това,което пишеш...или просто обработваш своите последователи??

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Ти си спами там за Украйна, не си играй да определяш дъната за да не вземат и твоите акции

питай го за зрънчо , 4 май е ниско за връх ....
      Гледам отчета на Енерго Продажби...
      нещата не са розови......

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
        Точно така ще стане, почакайте още малко. Знам, че е трудно да си сред първите и да набереш смелост да купиш, които никои не купува, и вие ще се осмелите по-късно и вие ще си купите, но когато и другите купуват и когато и цените са други
        Ъхъ - когато цените са 50% надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
          Само,че върха беше в началото на годината и сега сме някъде пак по дъното. И въобще защо търсите върхове и дъна?????А не някъде около тях???
          Ти си спами там за Украйна, не си играй да определяш дъната за да не вземат и твоите акции

Коментар

• Точно така ще стане, почакайте още малко. Знам, че е трудно да си сред първите и да набереш смелост да купиш, които никои не купува, и вие ще се осмелите по-късно и вие ще си купите, но когато и другите купуват и когато и цените са други

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Ще ти ги взема Сега купуваш на връх, после ще продаваш на дъно

Коментар

Нали, ще ти ги подари без пари кат му омекнат карачките, жива класика

Коментар

Аз нямам пари, имам акции. Които няма как да вземеш.

Коментар

Няма къде да се скриеш, трябва да пресечеш улицата за да си купиш хляб

Коментар

Ще ти прибера парите мойто момче, ако и действаш както мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        БНБ не може да печати с чопъра как и скимне, много има да учиш момчето....
                        Дали БНБ или кредит от външните пазари, е все едно. Краткосрочно ще има значително подобрени на ликвидснотта от сегашното положение вече повече от 4 месеца.

Тогава, гледайте кой ще стои и ще чака като сега

Коментар

Това не е ли добре за акциите? Те нали не са вързани за борда?

То не че това дето говориш има нещо реално или вярно...но краткосрочно спасяване на банки и вземане на големи кредити, винаги е добре за борсата - гледай Америка моето момче и се учи
                          Ще ти прибера парите мойто момче, ако и действаш както мислиш

Коментар

То не че това дето говориш има нещо реално или вярно...но краткосрочно спасяване на банки и вземане на големи кредити, винаги е добре за борсата - гледай Америка моето момче и се учи
                            БНБ не може да печати с чопъра как и скимне, много има да учиш момчето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Проблема е че някой играчи като Винса още не са заредили,но като неще надолу какво
                              да го мъчим.
                              Не някои играчи, ами масово никой не е заредил...нали виждате, че има няма 20-30 души пише във форума. Отделно фондовете си знаем, че от години харчат само джобни пари на БФБ. Един ден и те ще развържат кесията, щото трябва да се инвестира, както трябва и доходност.

Коментар

Всички се ослушват за някои закъсал при тази усложнена ликвидна обстановка (4тата по големина банка е затворена 4ти месец) Това е огромен стрес за финансовата система.
                                Проблема е че някой играчи като Винса още не са заредили,но като неще надолу какво
                                да го мъчим.

Коментар

Working...
                                X