IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
    А сега изведнъж, всичко зависи от политическата обстановка. ахахахахахахах
    Последните 10 години, дали е реагирала на политическите крамоли? аххаха
    Не виждам какво е смешно. Май човката на патето е много голяма, че не се вижда отвъд нея. Защо мислиш четири години индексът не мръдна. Точно през последните 10 години индексът реагира 1:1 към политиката на държавата.

Хронологично

- влизане в НАТО до 2004
    - влизане в ЕС и преразпределяне на пазара от страна на западните концерни и
    институции до 2008
    - не влизане в Шенген и не излизане от кризата.

Или не си съгласен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Shemata,
      Не си от вчера на западните маркети....
      Та в този ред на мисли , след шест месеца да не би да смяташ ,че БНБ ще напечата милиарди евра или ще качне някой западен умник ,за да му направят тук кипарският вариант...Не стига че Словения , Румъния и Унгария са станали кандидат мишени на спекулантите ...
      Аз виждам нещата след година ,заем след заем ,безработица и опити да бутнат борда ,защото няма да имат евро да го крепят....
      Не е препоръка...
      Добре де, може ли да напишеш толкова празни приказки и простотии?
      И да си мислиш, че има нещо общо с реалността. ахахха
      Ужас, оставате си загубеняци, това е.

И това е резултата от депресията последните години в главите ви.
      И това е постравматичен синдром, няма как да определите кое е скъпо и кое евтино, а ще говорите и изказвате мнения за целият пазар или БФБ. хахаха
      Защо сте толкова елементарни?

Вместо да говорите защо и как Дау е вече над 15000 хил., защо След като Япония обяви безпрецедентни покупки примерно gbp/jpy направи за един ден над 900 пункта.eur/jpy над 700 пункта.
      След като си отговорите това кога и как стана и защо, тогава ще говорите за други неща. ахахха
      Last edited by Scrooge McDuck; 11.04.2013, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        И аз мисля, че след изборите ще почне същественият ръст. Разбира се ако се сформира приличен кабинет.
        Shemata,
        Не си от вчера на западните маркети....
        Та в този ред на мисли , след шест месеца да не би да смяташ ,че БНБ ще напечата милиарди евра или ще качне някой западен умник ,за да му направят тук кипарският вариант...Не стига че Словения , Румъния и Унгария са станали кандидат мишени на спекулантите ...
        Аз виждам нещата след година ,заем след заем ,безработица и опити да бутнат борда ,защото няма да имат евро да го крепят....
        Не е препоръка...

Коментар

И аз мисля, че след изборите ще почне същественият ръст. Разбира се ако се сформира приличен кабинет.
          А сега изведнъж, всичко зависи от политическата обстановка. ахахахахахахах
          Последните 10 години, дали е реагирала на политическите крамоли? аххаха

Коментар

• И аз мисля, че след изборите ще почне същественият ръст. Разбира се ако се сформира приличен кабинет.

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Здравия ръст за след изборите.
            Сега може леко да мърдаме нагоре, защото надали всички с кеш ще са толкова наивни да чакат последния момент за покупки. Тогава, когато цялата тълпа се юрне като по команда и не можеш да направиш свестен пакет без да качиш цените рязко нагоре
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Съгласен с Батя. С единствената уговорка, че ако не излъчим правителство след 12 май, може да изчакаме още малко с ръста. Иначе ръст на БФБ ще има, няма начин. Оправия в България обаче няма да има.
              Ама каква връзка има малка отворена икономика със оправията на "държавата"България. ахахах
              Да само "мажоритарите мутри" или. ахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                ГетоФ,остави ги .....
                При положение ,че цялата държава в лицето на икономика , безработни ,социално подпомагане, пенсионери ,съдебна система ,правоохранителни органи ,малцинства и т. н. имат сериозни проблеми и да твърдиш че борсата е оазис на щастието е меко казано неадекватно....
                каквато и държавата ,такава е борсата ,каквато е борсата ,такива са участниците в нея... аз също не правя изключение...
                Ето и резултатите в мисленето на такива "типажи". Икономиката ни е малка и отворена, а тези неща дето си ги изброил са пряко зависими. А ти и начина ти на мислене сте за къде знаеш ли? Тъпа ви работа.

По време на кризата България ти вадеше , по процент и нещо БВП. А това са първите три страни в Европа със въобще положителен БВП.
                От къде идва този БВП, от нещата кои ти говориш ли? ахаххаха
                А не стига че сте невежи, ами имате апокалиптично и генерализиращо мислене, което е не малко смешно. Това е.
                А да не говорим че е също причина за това състояние на БФБ.
                Пълни тъпотии и празни приказки.Пак ли?
                Last edited by Scrooge McDuck; 11.04.2013, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Сега може леко да мърдаме нагоре, защото надали всички с кеш ще са толкова наивни да чакат последния момент за покупки. Тогава, когато цялата тълпа се юрне като по команда и не можеш да направиш свестен пакет без да качиш цените рязко нагоре
                  Съгласен с Батя. С единствената уговорка, че ако не излъчим правителство след 12 май, може да изчакаме още малко с ръста. Иначе ръст на БФБ ще има, няма начин. Оправия в България обаче няма да има.

Коментар

А пък ти където написа 8-9 причини за ръст на БГ икономиката... На тях ти отговорих една по една и дискусията спря. Защо ли? Защото дъвчете разни глупости, които четете по медиите и когато трябва малко творчество - ниц....
                    Какви причини, без творчество бре.Тя малоумна работа. Дау къде е в момента доста над кризата и пред нея?
                    Това е важен индикатор, а той не спря да расте последните 4-5 години.Причината защо не го следваме е тукашна и тя е съвкупност от нещо си и резултат от нещо си.
                    Както и мисленето и действията на такива гьон сурати. Това е .

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                      Аз съм оптимист и винаги, ще бъда Ти като не си оптимист, защо си губиш времето на БФБ и особено във форума, намери си нещо найстина смислено за вършене
                      Че аз и сега работя за разлика от теб. Точно преди 2 мин. казах на началника си смяна какво да прави, а какво да му кажа осмислих със сутрешното си кафе. А иначе бъди си оптимист - и парите и бъдещето са си твои...

Айде, с удоволствие ще си говоря с теб по темата за излизане на икономиката на БГ от кризата, но за анализи на колеги наистина нямам време..

Коментар

А пък ти където написа 8-9 причини за ръст на БГ икономиката... На тях ти отговорих една по една и дискусията спря. Защо ли? Защото дъвчете разни глупости, които четете по медиите и когато трябва малко творчество - ниц....
                        ГетоФ,остави ги .....
                        При положение ,че цялата държава в лицето на икономика , безработни ,социално подпомагане, пенсионери ,съдебна система ,правоохранителни органи ,малцинства и т. н. имат сериозни проблеми и да твърдиш че борсата е оазис на щастието е меко казано неадекватно....
                        каквато и държавата ,такава е борсата ,каквато е борсата ,такива са участниците в нея... аз също не правя изключение...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Говоря по принцип, макар че и твоят негативизъм има някакви корени , няма начин просто
                          Реализмът ми не е в резултат на лична драма, спокойно.

Коментар

Аз съм оптимист и винаги, ще бъда Ти като не си оптимист, защо си губиш времето на БФБ и особено във форума, намери си нещо найстина смислено за вършене

Коментар

Хайде и тук да почне скоро време стабилен Ръст!

Коментар

Мен ли визираш, Марков? Доста си далеч от истината.
                                Говоря по принцип, макар че и твоят негативизъм има някакви корени , няма начин просто
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X