If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А пък ти където написа 8-9 причини за ръст на БГ икономиката... На тях ти отговорих една по една и дискусията спря. Защо ли? Защото дъвчете разни глупости, които четете по медиите и когато трябва малко творчество - ниц....
Мен лично това прекалено черногледство ме дразни. Даже напоследък съм спрял да чета форума, писна ми да ме заливат с негативизъм. Не твърдя че всичко е мед и масло , но нещата доста се прекспонират.
60-70 % от пишещите тук са някви сериозни проблеми / било то заеми, липса на переспектива или доходи /, и си изливат негативизма и черногледството чрез писания.
Мен ли визираш, Марков? Доста си далеч от истината.
Мен лично това прекалено черногледство ме дразни. Даже напоследък съм спрял да чета форума, писна ми да ме заливат с негативизъм. Не твърдя че всичко е мед и масло , но нещата доста се прекспонират.
60-70 % от пишещите тук са някви сериозни проблеми / било то заеми, липса на переспектива или доходи /, и си изливат негативизма и черногледството чрез писания.
Няма смисъл гетоффф да си хабя времето.
Вече няколко пъти съм писал моите основания за оптимизъм.
Който е искал ги е проумял, който иска да гледа само в черно, ги отхвърля.
Действай и мисли както си знаеш!
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
...Какво пречи на съвременните печатари да вкарат 2-3 млрд., компрометират идеята за виртуални валути и да си налегнем парцалите по статуквото...
Защо да го компрометират !? Та нали мистър Накамото на тези 2-3 милиарда разчита да се прелеят във виртуалната "валута". !?
Колко е коварен този тип само Хората искат да налеят някаква ликвидност в икономиката, за да избегнат кризата. A не стига и това, че почти всичката "напечатана" валута седи в бaнките а този тарикат "накамото" точно сега се сети да засмуче яка част от пая в койни
E как ще излезем от кризата тогава без реални кинти в обръщение а само с виртуални.
Да не се окаже накрая че всичкото койн и хартия пак в евреите ....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
"Има нещо гнило в Дания ..." Дано не се претрансформира в - Бягай: "Камъните падат"
След Sky is the limit - Падат от небето!
Ще гледаме, ще видим, както казваше една емблема на форума.
Какво пречи на съвременните печатари да вкарат 2-3 млрд., компрометират идеята за виртуални валути и да си налегнем парцалите по статуквото...
Топ индексите Дау и Никия правят показано - невиждано рали!!! Радост за всички инвеститори в акции по света. Хората с акции ще възнаградени най-после за търпението и правилните постъпки - няма по правилно от това свободните пари (тези които не са харчене днес) да за на 100% в акции, които генерират икономическа дейснот и генерират работни места. Идва времето, когато тези които изтеглиха парите ис от акции да си платят - справка Кипър. Акциите са без алтернатива - предстои да видим най-силното рали накога виждано на борсите за акции - не е препоръка
Точно.
Всеки сам да си преценява.Не че имаме поводи за оди за радостта ама чак за депресия да говориме ми се струва прекалено ..... Обаче винаги мъдрия Живот го е казал - "Всеки има глава на раменете си".
Коментар