Министерството на финансите пласира успешно емисия деветмесечни ДЦК с номинал 400 млн. евро с падеж 05.09.2015 година. Постигнатата среднопретеглена годишна доходност на одобрените поръчки на проведения на 03.12.2014 г. аукцион е 0,61%, а спредът спрямо бенчмарковите федерални германски облигации е 0,65%.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз съм на друго мнение, но дано си прав. И аз съм заинтересована страна имам акции.
Фонд имоти нарасна с 50 процента за деня и като започнаха едни коментари и
простотии,имах чуството че цената се е срутила ,а не се е качила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗащото това са 3,6 милиярда лева,свободни пари и всеки ще иска да ги прилапа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕ що точно утре?
Утре ще е един обикновен ден с опашки пред някой банки, а на БФБ скуката ще е по голяма от днес, спИкулантите ще са на опашките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКаква пролет,от утре шоуто е гарантирано.Само сценаристите и режисьорите
са на ниво,иначе екшъна ще го има.
Утре ще е един обикновен ден с опашки пред някой банки, а на БФБ скуката ще е по голяма от днес, спИкулантите ще са на опашките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеЯсно е ,че ще се чака въпроса е колко..?Може би на пролет?
са на ниво,иначе екшъна ще го има.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=3r8qj85IuuA
Вчера бихме камбаните, днес може би ще се реши всичко. Да видимKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБий мечетата по дупетата, бий, бий, бий! Оле, оле, оле и мечките на колене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБий мечетата по дупетата, бий, бий, бий! Оле, оле, оле и мечките на колене!
По-добре да беше казал: Ду'айте бе, ду'айте бе да надуваме балона!
Ето така звучи по-културно, а ти с бой го викаш ...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТемата става все по-ценна, след време някои от писалите могат да влязат в учебниците по поведенчески финансиCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар