IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Министерството на финансите пласира успешно емисия деветмесечни ДЦК с номинал 400 млн. евро с падеж 05.09.2015 година. Постигнатата среднопретеглена годишна доходност на одобрените поръчки на проведения на 03.12.2014 г. аукцион е 0,61%, а спредът спрямо бенчмарковите федерални германски облигации е 0,65%.
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Мечета усещате ли дебелия как ви подпира отзад?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Аз съм на друго мнение, но дано си прав. И аз съм заинтересована страна имам акции.
        От утре всички трябва всички оптимисти и да плямпаме само хубави работи.Онзи ден
        Фонд имоти нарасна с 50 процента за деня и като започнаха едни коментари и
        простотии,имах чуството че цената се е срутила ,а не се е качила

Коментар

• Забелязах, че фондове доста се рекламират тия дни във ФБ, явно се надяват да намажат от парите на КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Защото това са 3,6 милиярда лева,свободни пари и всеки ще иска да ги прилапа.
            Аз съм на друго мнение, но дано си прав. И аз съм заинтересована страна имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Е що точно утре?
              Утре ще е един обикновен ден с опашки пред някой банки, а на БФБ скуката ще е по голяма от днес, спИкулантите ще са на опашките...
              Защото това са 3,6 милиярда лева,свободни пари и всеки ще иска да ги прилапа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Каква пролет,от утре шоуто е гарантирано.Само сценаристите и режисьорите
                са на ниво,иначе екшъна ще го има.
                Е що точно утре?
                Утре ще е един обикновен ден с опашки пред някой банки, а на БФБ скуката ще е по голяма от днес, спИкулантите ще са на опашките...

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                  Ясно е ,че ще се чака въпроса е колко..?Може би на пролет?
                  Каква пролет,от утре шоуто е гарантирано.Само сценаристите и режисьорите
                  са на ниво,иначе екшъна ще го има.

Коментар

• Ясно е ,че ще се чака въпроса е колко..?Може би на пролет?
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=3r8qj85IuuA

Вчера бихме камбаните, днес може би ще се реши всичко. Да видим
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Бий мечетата по дупетата, бий, бий, бий! Оле, оле, оле и мечките на колене!
                        Препоръчвам едно ходене до стадиона за изливане на емоциите. И на стадиона е голямо дърво, ама поне няма да си сам.

Коментар

Недей така с лошо и бой, не бива.
                          По-добре да беше казал: Ду'айте бе, ду'айте бе да надуваме балона!
                          Ето така звучи по-културно, а ти с бой го викаш ...

Коментар

Брееееей къде са природозащитниците?! Ако ви надушат зелените ...

Коментар

• Бий мечетата по дупетата, бий, бий, бий! Оле, оле, оле и мечките на колене!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Темата става все по-ценна, след време някои от писалите могат да влязат в учебниците по поведенчески финанси
                                +1
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X