IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    UUUUP 4000- Вече съм 500 процента в акции
    Толкова малко ,батя и пончо са в пъти повече от теб...
    Вземи се стегни.....да ги настигнеш....
    А идва софикс 2015.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Темата е за оптимисти, а ние сме точно такива и по този начин го показваме Ако някой не го кефи да си ходи в темата на песимистите
      Като бях дете, обичахме да се шегуваме, че, когато песимистът каже "Вече не може да е по-зле" оптимистът отговаря "О, може, може"

Коментар

• Кире, ти имаш ли акции?

Коментар

• Не искам да изоставам от водещите ъпъри

Коментар

UUUUP 4000- Вече съм 500 процента в акции
            Да не си придобил Фонд Имоти АДСИЦ !?

Коментар

• UUUUP 4000- Вече съм 500 процента в акции

Коментар

• Темата е за оптимисти, а ние сме точно такива и по този начин го показваме Ако някой не го кефи да си ходи в темата на песимистите

Коментар

• Темата става все по-ценна, след време някои от писалите могат да влязат в учебниците по поведенчески финанси

Коментар

• Бабо Мецо, ще те...

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      +1
                      Моля модераторите да не ми трият коментарите или да ги орязват(както го направиха преди малко), ако ще е така спирам да пиша!
                      Сакън, недей!
                      Много си ценен и без твоите напътствия, не знам. ....
                      Не ми се мисли.
                      Сигурно ще си ..... го преместя.

Коментар

Пичове, не може да не завиждам, че за някои от 6 месеца Софикса е 1000, а за нас само 500.Това ми напомня на вица в който пациента питал лекаря, защо всичките му приятели го правели всеки ден по 10..12 пъти, а той само по 1..2.., а той му казал..ще ти дам едни хапчета, ама и ти ще казваш, че го правиш по 15..16...
                        +1
                        Моля модераторите да не ми трият коментарите или да ги орязват(както го направиха преди малко), ако ще е така спирам да пиша!

Коментар

Ама това са келемета които умират от завист!
                          умен, завижда се на човек който успява да постигне нещо което никой друг не го е постигнал, а не на смешник който се хвали какъв ГОЛЯМ СПЕКУЛАНТ-ИНВЕСТИТОР Е когато всички печелихме, а сега освен да се е овъртял в заеми НИЩО ДРУГО НЕ Е!!!!!!!! Батка не се коси ще ти купим 690748405787 броя акции ама на по-ниски нива
                          Last edited by VINS; 03.12.2014, 01:03.

Коментар

+111
                            много добре го каза!!!
                            а който не го е разбрал ще му го пратим на SMS

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Абе пичове какво пак обвинявате Батя Сякаш той движи пазара. Той поне споделя какво мисли и в какво е инвестирал а вие само хулите. Споделете какви по добри алтернативи имате? Кажете нещо градивно за този форум!
                              МОЛЯ??????????????????? Батката споделял .................да прав си, навре се в някоя акция и след няколко дена почва да я хвали лицемерно................толкова е плоско................а ако знаеш какъв брутален лъжец е, бедна ти е фантазията

Коментар

Ами изгърмяха пушкалата и сега се чудят как да ги заредят само че отдолу нещо
                                много маймун се появи.

Коментар

Working...
                                X