Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТа кой днес натисна бутончето SELL?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗа Софикса се замислям и за трейсианската оценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗа Софикса се замислям и за трейсианската оценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАпропо новият Софикс. Зрънчо може ли да влезе в Софикс или е законно недопустимо индексът да натежи толкова с акции на една групировка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениееех, монтиии, колко смело ги ръсиш прогнозите и колко си вярваш
поне да имаше няква прилична успяваемост в тази дейност, а то... пълна скръп.
защо продължаваш да се напъваш, като виждаш че не ти се отдава.
по-малко пиши, повече чети и се учи
Препоръка е!
ако отвориш темите ще видиш каква успеваемост...имам.
Но както ти сега не можеш да възприемеш моите писания защото са против твойте интереси в момента има и други който съществуват заради мен във Форума и от двете страни .. Ако съм сгрешил ,какво пропуснати ползи ами ако съм прав..... .
По добре кажи какво може ще се случи след време , отколкото да го заблуждаваш че всичко е наред за да изкараш няколко лева....
Аз пак ще си изкарам някой леф ...идва новия Софикс , идва преоценката ,идват ОСА с дивидентите .идва приватизация на БФБ и продажбата на Каолин..
Ти какво им обещаваш качване на борсата в условието на икономическа и политическа криза до Софикс 800 ....
Опитен си играч и то много и знам че не от незнание ....даже и съм сигурен в това..
Коментар
-
Ето така се прави Киро.
Стига с тия куци самотни линкове дото не се знае къде водят!
Банкери: Извънредният аукцион на ДЦК е презаписан
Подадените поръчки са били за над 800 млн. лв, чака се решението на Министерство на финансите
Жалко за паникьорчетата дето си дадоха акцийките на тънкана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение....сега ще е само корекция до 12 и нещо на ДАУ ,но ще я има...
Коментар
Коментар