IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    утре парламента гласува против оставка и сеч на български мецани
    Напротив ако утре парламента гласува против оставката индексите би трябвало да паднат с поне 5-6%. Това ще означава ескалиране на напрежението и реална възможност за много сериозни сблъсъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Та кой днес натисна бутончето SELL?
      Всеки, който има поне малко акъл в главата!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• утре парламента гласува против оставка и сеч на български мецани

Коментар

• Та кой днес натисна бутончето SELL?

Коментар

• ауууууууууууууууууу голяма кряканица голямо нещо , да живей холивуд

Коментар

• гапа за утре го оставяме , ама пак добре

Коментар

• Браво Големомечков. Много добра статия.

http://www.investor.bg/blogosfera/36...mpanii,147106/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  За Софикса се замислям и за трейсианската оценка.
                  Да, трябва май да го добутат към до 4 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Е хубу де, на валяка ся колко муй фри флоута?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Апропо новият Софикс. Зрънчо може ли да влезе в Софикс или е законно недопустимо индексът да натежи толкова с акции на една групировка?

Коментар

• Апропо новият Софикс. Зрънчо може ли да влезе в Софикс или е законно недопустимо индексът да натежи толкова с акции на една групировка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          еех, монтиии, колко смело ги ръсиш прогнозите и колко си вярваш
                          поне да имаше няква прилична успяваемост в тази дейност, а то... пълна скръп.
                          защо продължаваш да се напъваш, като виждаш че не ти се отдава.
                          по-малко пиши, повече чети и се учи
                          Препоръка е!
                          Батя,
                          ако отвориш темите ще видиш каква успеваемост...имам.
                          Но както ти сега не можеш да възприемеш моите писания защото са против твойте интереси в момента има и други който съществуват заради мен във Форума и от двете страни .. Ако съм сгрешил ,какво пропуснати ползи ами ако съм прав..... .
                          По добре кажи какво може ще се случи след време , отколкото да го заблуждаваш че всичко е наред за да изкараш няколко лева....
                          Аз пак ще си изкарам някой леф ...идва новия Софикс , идва преоценката ,идват ОСА с дивидентите .идва приватизация на БФБ и продажбата на Каолин..
                          Ти какво им обещаваш качване на борсата в условието на икономическа и политическа криза до Софикс 800 ....
                          Опитен си играч и то много и знам че не от незнание ....даже и съм сигурен в това..

Коментар

• Ето така се прави Киро.
                            Стига с тия куци самотни линкове дото не се знае къде водят!

Банкери: Извънредният аукцион на ДЦК е презаписан
                            Подадените поръчки са били за над 800 млн. лв, чака се решението на Министерство на финансите

Жалко за паникьорчетата дето си дадоха акцийките на тънкана

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...e_prezapisan/:)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ....сега ще е само корекция до 12 и нещо на ДАУ ,но ще я има...
                                Звездите ли ти го говорят?

Коментар

Working...
                                X