IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Грешиш....
    сега ще е само корекция до 12 и нещо на ДАУ ,но ще я има...
    Борсата е затова ,да се печели от движения ...
    Италия ,Франция ,Испания ,Гърция , винаги има причини...
    еех, монтиии, колко смело ги ръсиш прогнозите и колко си вярваш
    поне да имаше няква прилична успяваемост в тази дейност, а то... пълна скръп.
    защо продължаваш да се напъваш, като виждаш че не ти се отдава.
    по-малко пиши, повече чети и се учи
    Препоръка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Aз помня, че и на 8 000 го чакаха слалома ...
      Грешиш....
      сега ще е само корекция до 12 и нещо на ДАУ ,но ще я има...
      Борсата е затова ,да се печели от движения ...
      Италия ,Франция ,Испания ,Гърция , винаги има причини...

Коментар

• Абе, аз виждам оборот около цим и трасе, но не наблюдавам всичко в момента...
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          Ко стана бря Вчера зарад Дянков са скъсахте да продавате , днеска зарад Борисов ше си изпочупите пръстите от бързане пак да продавате уж не ги аресвахте а пък сега сложихте кафевите гащи
          Трябва да се прави разлика между неграмотните лумпени на улицата и малкото останали трезвомислещи хора. Последните знаят какво би довела оставката на правителството, а такива са тези които държат пари и/или акции. За това БФБ отразява точно това, което се случва - продължението на упадъка на България.

Коментар

• Големите пари видяха оставката на Борисов още през декември и започнаха да купуват.. Не става въпрос за български капитали. Сега тези които е видно че купуват продължават с кеф. Тези пари преди да влязат са си направили сметката че могат да излязат на печалба. Ще видим дали са прави.

Коментар

На запад скоро ще почне слалома... още
              Aз помня, че и на 8 000 го чакаха слалома ...
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Няма да има скорошна корекция ли...
                нямам идея, аз съм ги разпръснал на много места, а там не играя като тук спекулативно. Само това което е на маржин мога да го ликвидирам ако сега почивните дни нещата в италия се объркат, но като цяло до като не се нормализират нещата в европа не мисля да продавам.

Коментар

• Много Зайо, много Байо, много нещо

Тъкмо имам 16% от портфейла кеш та да понапълня, ама ще чакам още да падне

Коментар

• Ко стана бря Вчера зарад Дянков са скъсахте да продавате , днеска зарад Борисов ше си изпочупите пръстите от бързане пак да продавате уж не ги аресвахте а пък сега сложихте кафевите гащи
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Който както иска да си се паникьосва, да си разпродава.. въобще сам да решава за парите си, а не да търси после други виновни.
                      За мен тренда е нагоре и естествено че по-малки или по-големи корекции ще има. Осебонно когато има и подходящи, всяващи страх у тълпата новини. Но в крайна сметка ще последва нов по-висок връх след няколко месеца, после пак корекцийка и така...
                      Аз съм си на 120% в акции на БФБ и ще си нося кръста

Който го е шубе - има си злато, депозитчета, дюшеци и пр. алтернативи
                      Забравяш една много ценна алтернатива какво може да си прави човек кеша - биткойните ХАХАХА

Някои от моите позиции като ЦКБ, Синергон бяха поскъпнали Февруари, и се отказах да ги гоня повече, но на тези нива ми стават пак атрактивни и започвам да търся сделки отново при тях - няма лошо.
                      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Ще видим, аз ако съм слушал чужди мнения да съм глътнал отдавна жестоко вода. Пък всъщност се оправям доста добре
                        Няма да има скорошна корекция ли...

Коментар

• АБЕ АЗ СЪМ СТАНАЛ КАТО ВРАЧКА, КОЙ ИСКА ДА МУ ХВЪРЛЯ ЕДИН БОБ?

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Симеон Дянков: Оставам на поста, ще работя за второ правителство
                          Финансовият министър оттегли оставката си

сега май е ред и на:

ДКЕВР: Оттегляме решението за вземане на лиценза на ЧЕЗ?!
                          ДКЕВР няма да отнема лиценза на ЧЕЗ. Токът няма да поевтинее
                          дарикфинанс!

ДКЕВР дава заден ход за цените на тока, не е ясно и бъдещето на лиценза на ЧЕЗ. Това стана ясно след извънредна пресконференция на комисията.

Нито юристите, нито временно изпълняващият длъжността председател на ДКЕВР Юлиана Иванова дадоха категоричен и ясен отговор, че в рамките на 8 дни, т.е. от 1 март, както вчера премиерът Бойко Борисов заяви, има възможност цената на тока за крайните потребители да поевтинее с 8%.

Това, което обясниха от ръководството на ДКЕВР, е, че към този момент по процедура нямат заявление за промени на квотите на НЕК и ЕСО, двете дружества, от които трябва да тръгне заявлението. Те трябва да бъдат подадени в ДКЕВР, която като независим орган да гласува и реши такова намаление.

Юристите не обясниха дали това чисто законово е възможно. Не дадоха категоричен и ясен отговор на юридическите въпроси как ще се процедира, ще има ли намаление на цената на тока, дали то ще бъде в размер на 8%.

Те заявиха, че се работи по въпроса, но реално не се работи, тъй като все още няма постъпили заявления, а без тези заявления комисията няма как да вземе каквото и да било решение за намаляването на цената на тока, както заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на извънреден брифинг вчера.

Временно изпълняващата длъжността шеф на ДКЕВР Юлиана Иванова заяви, че не е водила разговори с Борисов и по този начин отговори на въпрос на журналистите, че от медиите е научила за поканата на премиера ДКЕРВ, като независим орган, да гласува намалението в цената на тока.

Все още не е ясно какво се случва и с лиценза на ЧЕЗ. Вчера стана ясно, че е започната процедура по отнемане на лиценза на ЧЕЗ, но реално в момента от ДКЕВР могат единствено да изпратят заявка за отстраняването на установените нарушения, които официално към този момент са следните: За ЧЕЗ Разпределение - 17 акта са съставени за нарушения, а за ЧЕЗ Електро - 4 акта. Това са административни нарушения, предимно свързани със заобикаляне на закона за обществените поръчки и ненавременно информиране за ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение към ДКЕВР. Представителите на ДКЕВР не дадоха точен отговор и на въпроса ощетен ли е потребителят с формирането на крайната цена на тока или не е, и защо при някои от клиентите сметките за ток бяха двойно по-високи.

Ако препоръките бъдат отстранени, не стана ясно дали ЧЕЗ реално ще загуби лиценза си.

Коментар

На запад скоро ще почне слалома... още малко да се заиграят над 14 К и тръгват от раст...
                            Това е запазен номер на режисьорите...
                            Ще видим, аз ако съм слушал чужди мнения да съм глътнал отдавна жестоко вода. Пък всъщност се оправям доста добре

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Те останалите ми са пак в акции просто чужди акции, там съм и на ливъридж едни 10% отгоре.
                              На запад скоро ще почне слалома... още малко да се заиграят над 14 К и тръгват от раст...
                              Това е запазен номер на режисьорите...

Коментар

• Нещо не вървят разпродажбите гледам. Няма желаещи.. май ще се окаже че не сме толкова лош матриал!

Коментар

Working...
                                X