Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Друг жест, засвидетелстващ подкрепата на Брюксел за България, е размразяването на средствата по оперативна програма "Регионално развитие". Това беше съобщено от еврокомисаря по бюджета Кристалина Георгиева, която уточни, че ще бъде създаден общ екип между ЕК и българското правителство, който ще се грижи за доброто им усвояване. Парите по "Регионално развитие" бяха блокирани през юни тази година по времето на кабинета "Орешарски".
От пресконференцията стана ясно, че за България ще има и други добри новини и очевдино по време на срещата са водени преговори за "пакетна сделка", включваща също така евентуалното отпадане на механизма за наблюдение (поне в сегашната му форма) и влизане в Шенген.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...led_spiraneto/
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеБолката си е болка, ама не е хОЙ
Друго си е да скъсиш а то да излети като кучка от пес и да занули марджина
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДнес,до 12,00 часа са разпоредени 600 млн. лева от КТБ.Сега остава да видим дали ще има километрични опашки пред офисите на ИП.Ако това стане,що пък и морето да не се закваси???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОт личен опит знам, че от пропуснати ползи болката също е голяма
Друго си е да скъсиш а то да излети като кучка от пес и да занули марджина
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеКъв хОЙ бе Софинкс като у БеГето нема къси?
Нема хОЙ има само пропуснати печалби
За протокола, аз съм на позиция. Не бих рекъл бик ама теле некво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДнес,до 12,00 часа са разпоредени 600 млн. лева от КТБ.Сега остава да видим дали ще има километрични опашки пред офисите на ИП.Ако това стане,що пък и морето да не се закваси???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАх, мечета, мечета, ако знаете какъв хОй ви чака...
Нема хОЙ има само пропуснати печалби
За протокола, аз съм на позиция. Не бих рекъл бик ама теле некво
Коментар
-
привиждат ти се опашки за банани по коледа от далечната 1986 година...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми помагам и аз с каквото мога
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТи имаш ли още сили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеРавновесов на БФБ беше по-скоро апокалиптичен в последните месеци. Оптимизма идва от друго място. Имаше дори снимка-колаж наскоро. Пиши как ще падат акциите на БФБ и гледай кои са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩе си спретнем Коледно рали и тази година, няма начин.
Коментар
Коментар