Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОбичам да откривам нешлифованите диаманти. Скъпите и лъскави бижута са за пенсионерите и ниско амбициозните боязливци
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, спекулантите са кръвоносната система на всяка борса. Според мен БФБ е на този хал точно защото спекулантите сме една шепа.
Попитали Сорос, каква е разликата между спекулант и инвеститор? Отговорът бил - "Инвеститорът е неуспял спекулант"...
Та, такива ми ти работи с дългосрочните инвеститори на бфб-то... хахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНормална компания в която може да се инвестира можеш да и държиш акциите десетилетия. Подобрява си резултатите, увеличава си дивидента и инвеститорите печелят. Компаниите от Стара планина са добър пример. Биовет колко може да го държите, до като Домусчиеви не решат да го източат през покупка на патенти, продажби на продукция на свързани компании или кой знае колко още други методи могат да измислят. 10 годишно държане на МСХ ще ви е донесло 10 пъти доходност без да броим дивидентите. 10 години в Биовет ще ви е донесло 0 доходност и никакви дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕвтини, евтини... колко да са евтини? Ха малко са поскъпнали ха мажо е направил нова емисия да има за всички желаещи... хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕвтините акции никога не стигат за всички желаещи...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе я схванеш То не случайно народа не се бута с лакти да купува боклуци.
Айде със здраве да си харчиш печалбите.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКак така съм донор, я ми обясни? Нима си гледал, колко печалба съм направил от Биовет?
Ти печелиш от акция - правиш печалба - не си донор.
Аз печеля от акция - правя печалба - аз съм донор.
Нещо не ти схващам идеята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз това и правя, инвестирам в компании които делят печалбата си с мен. Ти като искаш да си донор на Домусчиеви няма проблем, все пак трябва да има и алтруисти на пазара, да си даряват парите за без пари - Защото това правиш когато даваш пари на някой който не ти дава нищо на теб.
Ти печелиш от акция - правиш печалба - не си донор.
Аз печеля от акция - правя печалба - аз съм донор.
Нещо не ти схващам идеята?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар