IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бик да се наричам - първа радост е за мене

Удри уйно!

Коментар

• Нещата са много прости - няма значение как търгуваш, а какво постигаш. Който може - пИчели, който не може - не пИчели

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Кефя се на хора които имат смелост и много ми се иска Батя да спечели много пари. Той е спекулант и има поглед върху борсата какъвто аз нямам. Общо взето го разбирам защото да вярваш че шитовете никога няма да подскочат е все едно
        да вярваш че ще се свършат глупците в България Аз смятам че на борсата трябва да отиде човек тогава когато е минал през реалният бизнес и търгувам на тази база. Реални компании с които се запознавам из основи. Батя 12 години е наблюдавал психологията на тълпата и предполагам знае какво прави и защо го прави
        Има нещо вярно

Коментар

• Това обаче с репата убийте ме не мога да го разбера.....
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Тя идеята е ясна, а и в края на краищата ти си носиш риска да не ти се получи, ако успееш ти печелиш, ако загубиш пак си е твоя загуба. За мен това което правиш е безподобна глупост и никога не бих играл по този начин, ама като си си решил че това ти е играта
            Кефя се на хора които имат смелост и много ми се иска Батя да спечели много пари. Той е спекулант и има поглед върху борсата какъвто аз нямам. Общо взето го разбирам защото да вярваш че шитовете никога няма да подскочат е все едно
            да вярваш че ще се свършат глупците в България Аз смятам че на борсата трябва да отиде човек тогава когато е минал през реалният бизнес и търгувам на тази база. Реални компании с които се запознавам из основи. Батя 12 години е наблюдавал психологията на тълпата и предполагам знае какво прави и защо го прави
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Знаеш ли, въобще няма да се напъвам да ти обяснявам повече.. Колкото по-малко схващат идеята, толкова повече възможности за играчи като мен.. все пак и ние трябва да продадем на някой в един момент

Мачетааа, държите ли се за масата!?
              Тя идеята е ясна, а и в края на краищата ти си носиш риска да не ти се получи, ако успееш ти печелиш, ако загубиш пак си е твоя загуба. За мен това което правиш е безподобна глупост и никога не бих играл по този начин, ама като си си решил че това ти е играта

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Масата я пуснаха, но се хванаха за палците на краката!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Еи от кога го чакаме тоя UPPP и все не иде и не иде
                  Колкото повече се бави, толкова по-рязък е после
                  Ефекта на пружината просто

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Нещата ще загрубеят ми се струва
                    И аз съм силно притеснен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      хахаха, то няма такова нещо, или има стойностни компании или има боклуци. Ти търсиш боклуци които да купиш евтино и да продадеш същите тези боклуци на някой балък все едно че му продаваш диаманти. Може и да успееш, тя човешката глупост е безкрайна, ама може и да не успееш. И мен ме кефи да залагам на човешката глупост, ама само като екстра добавка, определено не само на това и определено не на маржин.
                      Знаеш ли, въобще няма да се напъвам да ти обяснявам повече.. Колкото по-малко схващат идеята, толкова повече възможности за играчи като мен.. все пак и ние трябва да продадем на някой в един момент

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                        Ще загрубеят за завистливите и злобните. Тук не са малко.
                        Еи от кога го чакаме тоя UPPP и все не иде и не иде
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ще загрубеят за завистливите и злобните. Тук не са малко.

Коментар

• Нещата ще загрубеят ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                              Един колега преди време бе постнал една таблица с крива на настроенията на борсата, та в този смисъл ми се струва че сме на позиция ......
                              аз лично съм оптимист, защото ми се струва, че сме в точката на пълно отчаяние и липса на всякакъв оптимизъм, така че по зле трудно ще става
                              Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Мдаммм... В потребителската кошница на НСИ цената на уроците по солфеж и пиано са спаднали с 0,5%.
                                В тая чалгарница е намалял дела им в потреблението и респективно обема и в кошницата .

Когато пазарувам в Била в количките не съм виждал да возят рояли .

Коментар

Working...
                                X