If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига се кахърете бе, какво чудо големо е станало ? Борсата не е за нерваци
Засега е само "пукната" леко подкрепата на Софикс на 300.
Ма дори и да се пробие и се харзулнеме - че кво пък толкоз.
Тамън ще стане по-интересно.
А и ще купуваме евтинджос. Днеска лошо ли ми дойде като ми се изпълни 80% от стопа на 2.48 на Фармата Докарах си ги до 2.60 средно вече.
Ако адалдисаме съм си небелязал 1-2 акции за ликвидация та да подкрепя останалите. Се някой ден ша да потеглим здраво нагоре, нема начин
като почнем от по прости пазари като пазара на яйцата в БГ - правителтвото подкрепи, и стигнем по европейските и американски, където виждаме постоянно подкрепа, особено когато трябва
В БГ никой не подкрепи, това което правят някои ПФ по определени позиции е смешно и ще им излезе скъпо впоследствие, говорим за решителна подкрепа и от всички
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Защо така мислиш ,че е временен пробив ...
Знаеш ли че при ХИМ ,ССВ , ЗХБГ няма съпротива минус 30 % ....
Знаеш ли че при Софарма днес не се появи изкупуването и поръчките отидоха на 2,4 . Знаеш ли че при Енемона отидоха на 3 без мното зор...
знаеш ли че като го няма купувача в Еларга и акцията се връща стремглаво....към 1,3...Знаеш ли Монбат подпира на 5,2 но нещо не се справя. Знаеш ли че ЕУБГ го подпират вече на 1,06 и увисва.. ....
Та лоша работа.
За съжаление Монти си прав
Такава е тенденцията и набраната енерция - докато нещата не се обърнат
Засега, в тази ликвидна криза в страната, не виждам как
Пазар без подкрепа и без дъно, не е пазар
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Не ми изкривявай въпроса, за друго питах.
Както е казал един велик наш спортист, само че на други залагания, не на БФБ, фразата беше: "Който играе печели, който не играе не печели."
В смисъл, че ако не играеш, то няма и как да спечелиш.
Лошото е, че днес пробихме 300, това май е първото затваряне под 300 от няколко години насам. Дано да е само временен пробив.
Защо така мислиш ,че е временен пробив ...
Знаеш ли че при ХИМ ,ССВ , ЗХБГ няма съпротива минус 30 % ....
Знаеш ли че при Софарма днес не се появи изкупуването и поръчките отидоха на 2,4 . Знаеш ли че при Енемона отидоха на 3 без мното зор...
знаеш ли че като го няма купувача в Еларга и акцията се връща стремглаво....към 1,3...Знаеш ли Монбат подпира на 5,2 но нещо не се справя. Знаеш ли че ЕУБГ го подпират вече на 1,06 и увисва.. ....
Та лоша работа.
Както е казал един велик наш спортист, само че на други залагания, не на БФБ, фразата беше: "Който играе печели, който не играе не печели."
Лошото е, че днес пробихме 300, това май е първото затваряне под 300 от няколко години насам. Дано да е само временен пробив.
Просто се пошегувах, а иначе за под 300те - според мен това е просто число и тъй като не може да се търгува Софикс сам по себе си, очаквам да няма някаква промяна на статуквото.
На мен от 1 г. някъде не ми "тръгва" търговията.
С котировки, без котировки все едно и също!
Коментар