IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    То рали няма, кой както го разбира, 2%... Аз под рали разбирам 20%.
    Не знам ДАХ се метна нагоре поне 450 пункта..... от онзи ден когато го обсъждахме....
    При тази умирачка на нашата борса , 5% си е жива ракета а някой позиции направиха между7% и 10%..там
    Толкова е калпаво положението на БФб , че вече два часа се мъча да намеря нещо положително за да бъда оптимист .....поне малко....

Коментар

Много надценяваш аграрните херувими от УНСС. Според мен ще се засилят към изхода като агитка след мач, а фиско ще ги преджоби докат минават наоколо.

Няма препоръка.
      Ако това се случи което казваш означава край на капиталовия пазар в България,
      всичко ще се търгува в киртици и на ринга ще останете само ти и пантерата
      да се надлъгвате един друг.ДПС мафията ще запише още една зелена точка
      в разсипията на тази ничия земя.

Коментар

• Някой има ли поглед кой ИП продава основно?
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Къде ли щеше да е СОФИКС сега, ако дясната партия в неделя не беше решила по спешност да утвърждава свободата и демокрацията в Родината?

Най-вероятно инвестиционната общност щеше да прекара празниците с една идея по-добре. Сега се възобновява надцакването гражданин - държава. Държавата недвусмислено декларира, че гражданинът не е неин партньор, а нещо много по-различно, полувраг да кажем... Или направо пълен враг.

Коментар

• Ето как изглеждат тези въпроси и един от мен

Пенсионна реформа 2015
            Last edited by BigBear; 18.12.2014, 15:21.
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Къде ли щеше да е СОФИКС сега, ако дясната партия в неделя не беше решила по спешност да утвърждава свободата и демокрацията в Родината?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Нали нямаше да има рали на ДАХ.....
                То рали няма, кой както го разбира, 2%... Аз под рали разбирам 20%.
                Custodite sortem vestram

Коментар

Аз очаквам още днес в рамките на деня, да видим значителен спад като в понеделник. Няма препоръка.
                  Аз пък очаквам нашествие на извънземни .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    По скоро трябва да се пусне една по опростена анкета с 2-3 актуални въпроса

Предложения за въпросите?
                    И така става но няма да има емпиричен материал да съпоставим анкетите .. .

Въпроси:
                    1. Одобрявате ли идеята?
                    2. Как ще се отрази краткосрочно, средносрочно и дългосрочно на БФБ?
                    3. Ще продавате, купувате или сте пас?

Само идеи, които не са прецизирани.

Поздрави!

Коментар

Аз очаквам още днес в рамките на деня, да видим значителен спад като в понеделник. Няма препоръка.
                      Нали нямаше да има рали на ДАХ.....

Коментар

• По скоро трябва да се пусне една по опростена анкета с 2-3 актуални въпроса

Предложения за въпросите?
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Аз очаквам още днес в рамките на деня, да видим значителен спад като в понеделник. Няма препоръка.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Мечо, предлагам да пуснеш анкетите наново, защото има промяна на обстоятелствата. Мисля, че доста хора си промениха мнението през последните дни и оттам получените резултати бих ги интерпретирал с доза предпазливост.
                            Поредното обстоятелство ще е ясно отново в петък в 17.00!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Мечо, предлагам да пуснеш анкетите наново, защото има промяна на обстоятелствата. Мисля, че доста хора си промениха мнението през последните дни и оттам получените резултати бих ги интерпретирал с доза предпазливост.
                              +1

Дори предлагам Мечето да направи НОВИ, след създалата се ситуация и после да СЪПОСТАВИМ със затворените.

После ще пуснем препоръчано писмо с резултата до черешаря /разходите поемам аз/!

Коментар

• Мечо, предлагам да пуснеш анкетите наново, защото има промяна на обстоятелствата. Мисля, че доста хора си промениха мнението през последните дни и оттам получените резултати бих ги интерпретирал с доза предпазливост.

Коментар

Working...
                                X