IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лошо,лошо!!! Тая пенсионна реформа разказа играта на борсата.Убаво сме се запътили към 500 ами да не го подминем само че после нали знаете какво казват техничарите.Тая година траен ръст йок ами да не стане и догодина така или по зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
      Направи каквото можеш да излезе и в още някой сайт, моля
      Нямам регистрации по други сайтове и ако се регна сега в Дневник примерно съм си като чисто нов трол
      Ако някой има регистрация другаде и ми удари едно рамо ще стане...
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Темата явно е болезнена. Това е най-бързо попълващата се анкета която съм пускал някога
        Направи каквото можеш да излезе и в още някой сайт, моля

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          Мече,

Може ли да се наблюдава резултата повече от 1 път след като си отговорил?
          Принципно точно тази настройка съм пуснал - веднъж попълнил анкетата може да кликаш на линка от който си влязъл и да гледаш резултатите.
          Обаче от сайта натискат върху платените опции и от скоро има допълнителни промени, в след ствие на които от време на време излиза, че не може да виждаш резултатите
          Аз примерно сега не мога - но ги виждам от админ панела, макар че при първото попълване ги видях и като потребител...Търся решение...

Коментар

Темата явно е болезнена. Това е най-бързо попълващата се анкета която съм пускал някога
            Мече,

Може ли да се наблюдава резултата повече от 1 път след като си отговорил?

Коментар

• Ойййй еврейчетата обрали само 300 хилки акциики .много малко бе мошаци.съсъсъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Кубрат хан на 50 се надява.
                Някъде там виждам равновесното ниво на пазара без ПФ като купувачи, сега да не кажеш и че не е възможно?

Коментар

Ето как изглеждат тези въпроси и един от мен

Пенсионна реформа 2015

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Ще излезе ,че само аз съм оптимист и то може би защото нямам голям портфеил на БФБ......
                    Ако са верни първите нагласи......скоро ще видим 460....
                    Не е препоръка....
                    Кубрат хан на 50 се надява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ще излезе ,че само аз съм оптимист и то може би защото нямам голям портфеил на БФБ......
                      Не е препоръка....
                      Кеш - евро - дълга ваканция това ми е плана.

Коментар

• Реално не съм очаквал други отговори от икономически грамотна аудитория. Интересно е какво ли би станало ако линк към анкетата се пусне в някой друг сайт - масов?
                        Все пак само 1 -2 % имат акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Първите резултати вече са много интересни и контрастират с настроенията от пети декември.
                          Не е препоръка....

Коментар

• Браво Биг- попълних..
                            Ето защо Гетофф аз искам или не искам се занимавам с политика..В състояние са да скапят всичко НЕКАДЪРНИЦИТЕ
                            Last edited by Kiro; 18.12.2014, 15:40.

Коментар

Пенсионна реформа 2015
                              Първите резултати вече са много интересни и контрастират с настроенията от пети декември.

Коментар

Пенсионна реформа 2015
                                +1

Попълних я.

Коментар

Working...
                                X