Лошо,лошо!!! Тая пенсионна реформа разказа играта на борсата.Убаво сме се запътили към 500 ами да не го подминем само че после нали знаете какво казват техничарите.Тая година траен ръст йок ами да не стане и догодина така или по зле.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНаправи каквото можеш да излезе и в още някой сайт, моляи ако се регна сега в Дневник примерно съм си като чисто нов трол
Ако някой има регистрация другаде и ми удари едно рамо ще стане...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТемата явно е болезнена. Това е най-бързо попълващата се анкета която съм пускал някога
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМече,
Може ли да се наблюдава резултата повече от 1 път след като си отговорил?
Обаче от сайта натискат върху платените опции и от скоро има допълнителни промени, в след ствие на които от време на време излиза, че не може да виждаш резултатите
Аз примерно сега не мога - но ги виждам от админ панела, макар че при първото попълване ги видях и като потребител...Търся решение...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТемата явно е болезнена. Това е най-бързо попълващата се анкета която съм пускал някога
Може ли да се наблюдава резултата повече от 1 път след като си отговорил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКубрат хан на 50 се надява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе излезе ,че само аз съм оптимист и то може би защото нямам голям портфеил на БФБ......
Ако са верни първите нагласи......скоро ще видим 460....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе излезе ,че само аз съм оптимист и то може би защото нямам голям портфеил на БФБ......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПървите резултати вече са много интересни и контрастират с настроенията от пети декември.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Коментар
-
Konsultant
Коментар