If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За борсата.....
Гледах референдум вчера по първа......
47% от българските граждани избират да са осигурени в НОИ.....
Мисля по възрастови групи до 25г.- 30 % ,от 25до 60-41% и от 60 нагоре над 67%....
Лошото е че вече в прав текс се казва че ПФ работят със свързани лица и има гнили ябълки и се иска да се кажат кой са.....
Това не са ли само зрителите в студиото? Около 30 човека да са примерно Това се казва смешна извадка
Няма толкова глупави хора реално но може би едни 10% ще се преместят особено такива които се осигуряват на малко пари а 'мечтаят' за големи пенсии
Да, вече ще гледам. Доколкото си спомням, май ти се хвалеше, че си лапнал мазно ТРАСЕ на 6.00 лв, е аз тези дни си го купих на 5.81, както се хвалеше за покупки на ХИМ на 1.72 ( ако греша, извинявай), аз също там купувах,после и на 1.62, и миниатюрни бройки почти на дъно. Тази седмица наместих последните пари за ЦЕНХЛ и Софарма, така че май ти си ги взел скъпо някои артии (засега)
Няма смисъл повече да дрънкаме, всеки си управлява парите както намери за добре, дано аз да съм прав де
Наздраве и успех
Коментар