IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ти вярно би мислиш ,че парното ще бъде намалено....
    В най добрият случай ще бъде 2,3 % .....
    Само за протокола 11% намаление вече е изядено и отразено от регулатора....няма намаление в София ,остава за 9 % но то май е в цената на долара..
    Да изчакаме и да видим, хората казаха 20% дискаунт, поне с 10 % се надявам да се намали сметката ми

Ако трябва да сме сериозни!

Писнало ми е много от няколо неща:

Нескопосан пиар на силните на деня, арогантно държание от власт имащи - депутати, служители (от министри до касиерки, да не казвам мвр) и по-лошо - от представители на съдебната власт (от тях най-много очаквам).

Ще спра до тук, че май не си оставих врата за нови квалитетни врагове

Бая работа ни чака, но с нихилизъм не става, пак казвам - да изчакаме, да видим.

Поздрави

ПС Горното са нормални проблеми, лошото е че ни бутат към оскотял и прост народ, без самочуствие!

Коментар

...остава за 9 % но то май е в цената на долара..
      Само няма обиждаш цар $. Нищо си му няма.
      Тамън пак е на такива нива когато обръщам в левчета и хоп на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Защо да е риторичен, не само в тази държава, постигнати крайни цени на суровини за основни нужди се намаляват само в краен случай!

Тя инфлацията си тече и хич не е равна на таргета от 2% годишно, който бодро ни рапортуват, че се постига

Та, да зачакаме изключението да стане факт и в сметката за парно, цени на газ за бизнеса и т.н. и да се удивим подобаващо на чудото
        Ти вярно би мислиш ,че парното ще бъде намалено....
        В най добрият случай ще бъде 2,3 % .....
        Само за протокола 11% намаление вече е изядено и отразено от регулатора....няма намаление в София ,остава за 9 % но то май е в цената на долара..

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Въпроса ми беше риторичен. Друг път не се чуди
          Просто не знаех че в тая държава допускат да се понижават цени
          Защо да е риторичен, не само в тази държава, постигнати крайни цени на суровини за основни нужди се намаляват само в краен случай!

Тя инфлацията си тече и хич не е равна на таргета от 2% годишно, който бодро ни рапортуват, че се постига

Та, да зачакаме изключението да стане факт и в сметката за парно, цени на газ за бизнеса и т.н. и да се удивим подобаващо на чудото

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Е какво толкова нелогично има та се чудиш ?
            При положение че газта е основната им суровина, съответно разходи - това би трябвало да има даде глътка въздух и да им увеличи нормата на печалба.
            Над час се чесах да видя някоя по сериозна оферта по близо до 27лв, ма няма.
            И таман щях да купя 30-те бройки между 27 и 28 и със секунди ме изпревари някой мискинин
            Карай, пак си взех веднага след него в интервала 28-28.5. На 27.70 ги усредних.
            Перспективно е тука, много торове трябват за земеделието дори и без да изнасят.
            А излезне ли от морето нещо доста по голямо от въшката при Галата - тука ще има немислими сега цени. Дълъг съм.
            Въпроса ми беше риторичен. Друг път не се чуди
            Просто не знаех че в тая държава допускат да се понижават цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              България договори над 20% отстъпка в цената на руския газ
              Трудно ми е да повярвам. Затова ли някой се сети за NEOH?
              Е какво толкова нелогично има та се чудиш ?
              При положение че газта е основната им суровина, съответно разходи - това би трябвало да има даде глътка въздух и да им увеличи нормата на печалба.
              Над час се чесах да видя някоя по сериозна оферта по близо до 27лв, ма няма.
              И таман щях да купя 30-те бройки между 27 и 28 и със секунди ме изпревари някой мискинин
              Карай, пак си взех веднага след него в интервала 28-28.5. На 27.70 ги усредних.
              Перспективно е тука, много торове трябват за земеделието дори и без да изнасят.
              А излезне ли от морето нещо доста по голямо от въшката при Галата - тука ще има немислими сега цени. Дълъг съм.

Коментар

Абе хора които ми излизат на 1.20 на Агрото не ми ги хвали.
                За мен не са пример за следване.
                Ами то да са само те ,то и каката от Доверие продаде Еларг ,но доколкото знам имаха някакви неясноти с АДСИЦ....

Коментар

и 1,07 при Еларг, но там имаше няква схема от която според мен мениджмънта намаза за сметка на осигурените..

Коментар

Не съм съгласен...
                    добър ПФ ,даже там се осигурявам за втора пенсия...
                    Обичам когато ми качват акциите.... А ти?

Коментар

На Алианца човек по добре да го играе контра.
                      Трябва да се събразяваме с тях че са големи, но затова пък са некадърници.
                      Не съм съгласен...
                      добър ПФ ,даже там се осигурявам за втора пенсия...
                      Обичам когато ми качват акциите.... А ти?

Коментар

• България договори над 20% отстъпка в цената на руския газ
                        Трудно ми е да повярвам. Затова ли някой се сети за NEOH?
                        Last edited by Poncho; 15.11.2012, 15:08.

Коментар

затова се разпродадоха още 2007-а при софикс 1700 !!!
                          Не е препоръка

Коментар

Да и не само тях но те са от един ПФ плюс НИКА а другите сами ще се сетите....
                            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Ами според мен сте в грешка, но пък нямам продажби по тези позиции, за да съм сигурен. Визиран Старата планина и Любовното послание.
                              Да и не само тях но те са от един ПФ плюс НИКА а другите сами ще се сетите....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                                Кое ти харесва ??
                                Ми че как кое - Фармата, Сенхл, ЛАНД

Коментар

Working...
                                X