IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хааа репо, да не е в швейцарски франкове

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      в момента съм в чуденка за репо....че една позиция много ми е харесала....ти пък само за 100% в акции хортуваш
      Ти женен ли си бре ?
      Ако бях на мястото на жена ти такава точилка щеше да ядеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Няма никакво чудене , щом си изцяло в акции си си оптимист
        в момента съм в чуденка за репо....че една позиция много ми е харесала....ти пък само за 100% в акции хортуваш

Коментар

• Няма никакво чудене , щом си изцяло в акции си си оптимист

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            А може ли да се пусне анкета към темата в която всеки сам да се самоопределя.... но и да може да се променя мнението от време на време ?
            +1
            много добре казано...все пак пазара е динамичен и човек трябва да има възможност за гъвкавост в различните ситуации

Коментар

А какъв трябва да е човека, който смята, че през 2015г. Софикс ще се движи в коридора между 500 и 600, а е 97 процента в акции..
              Спекулант - шизофреник ...който го сърбят ръцете, но се чуди накъде да хване
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

А какъв трябва да е човека, който смята, че през 2015г. Софикс ще се движи в коридора между 500 и 600, а е 97 процента в акции..
                Бик си, щом смяташ че ще сме по-добре от 497 пункта... Вече имаме тема - благодаря на Софикс за упътването..

Коментар

• Ааа, за футбол не ме търси! Там съм от най лошата порода- кибик- мрънкач.
                  Не е препоръка!

Коментар

• А какъв трябва да е човека, който смята, че през 2015г. Софикс ще се движи в коридора между 500 и 600, а е 97 процента в акции..

Коментар

Това дали си бик или мечка зависи от времевия хоризонт..Ако е 10г. Биковете ще са 80..90 процента, ако е една година може би обратното..Разбира се има и хора, които се променят в зависимост от интереса..Интересен е и въпроса с ъпърите, те едва ли са истински бикове..По скоро пробутват някакви акции и бягат
                      А може ли да се пусне анкета към темата в която всеки сам да се самоопределя.... но и да може да се променя мнението от време на време ?
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• +1 за биковете

Коментар

Това дали си бик или мечка зависи от времевия хоризонт..Ако е 10г. Биковете ще са 80..90 процента, ако е една година може би обратното..Разбира се има и хора, които се променят в зависимост от интереса..Интересен е и въпроса с ъпърите, те едва ли са истински бикове..По скоро пробутват някакви акции и бягат
                          Кире, къде си за 2015 г.?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Абе как да направя нова тема?
                            Натисни тук и след това бутона Започни нова тема

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
                              Моля, впишете ме в графа "бикове". Самоопределих се!:
                              Вътре сте с оракула. Накрая ще са ясни и отборите за пролетното мачле

Коментар

• Моля, впишете ме в графа "бикове". Самоопределих се!:
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X