Министерството на финансите пласира 10,5 годишни ДЦК /левови/ при доходност от 3,26%, което е исторически минимум
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДа, при Революцията протичат обратните процеси на Алхимията - взимат ти Златото и те пълнят с ОловоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТа да му се чуди човек -Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеРекламно лице на комунизма
Иначе в типичен болшевишки стил собственоръчно е изтрепал доста "врагове" след победата на революцията, ако си спомням добре. Част от тези врагове са били тъкмо спекуланти-капиталисти, за какъвто се представя нашия многоуважаван приятел - башмайстор ФМ. Та да му се чуди човек - купува яко злато и биткойни, а се изживява като Че, дълбоко объркана работа, само специалист може да го обясни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДоста отчаяно ми звучиш, десперадов. Да не би паниката да е при теб?...
Що да съм отчаян... скъсил съм DAX. Това което го писах вчера вземе да стане. Ако паднат компании които следя ще купувам смело.... Погледнато реално рисковите пазари и акции изтриха много проценти а на пилците почва да им омръзва да ги стрижат периодично. Американците си го преместиха от едниния крачол в другия след разпродажбите в Европа. Йената спадна силно днес... Има всички предпоставки за оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАко може лека вметка:
Пич, гледам ти аватара и се питам как ли се върти в последния си дом команданте Че Гевара, като някакъв български пишман майстор във форекса и в златото по цял ден му развява снимката по форумите обяснявайки, че борсите ще падат и че ФЕД лъжат всички (с изключение на него, майстора, разбира се).
Не се подигравай с едно от лицата на световния пролетариат като го вреш по спекулантски форуми и се правиш на "батко" и "майстор" в спекулата, срамота е. Сложи си там снимката на Рубини и философствай по политиката на ФЕД колкото искаш, аман от пишман пролетари като тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз даже няма да си помисля, защото знам отговора. Въпросът е, че глупостта човешка и алчността са безгранични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДоста отчаяно ми звучиш, десперадов. Да не би паниката да е при теб?...
Пич, гледам ти аватара и се питам как ли се върти в последния си дом команданте Че Гевара, като някакъв български пишман майстор във форекса и в златото по цял ден му развява снимката по форумите обяснявайки, че борсите ще падат и че ФЕД лъжат всички (с изключение на него, майстора, разбира се).
Не се подигравай с едно от лицата на световния пролетариат като го вреш по спекулантски форуми и се правиш на "батко" и "майстор" в спекулата, срамота е. Сложи си там снимката на Рубини и философствай по политиката на ФЕД колкото искаш, аман от пишман пролетари като тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДругите балкански пазари не направиха никаква корекция. Сега е времето кеша да е в паникаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак е момчета? Ъпъросвате ли методично? Има ли ефект, намират ли се още глупаци?...Попита, принца на мрака и херцога на отрицанието...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак е момчета? Ъпъросвате ли методично? Има ли ефект, намират ли се още глупаци?
Коментар
Коментар