IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Министерството на финансите пласира 10,5 годишни ДЦК /левови/ при доходност от 3,26%, което е исторически минимум

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Да, при Революцията протичат обратните процеси на Алхимията - взимат ти Златото и те пълнят с Олово
      Да, сега в САЩ тече революция. Не минава ден без да наълнят някого с олово, а златото им го прибраха преди няколко десетилетия!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Да, при Революцията протичат обратните процеси на Алхимията - взимат ти Златото и те пълнят с Олово
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Та да му се чуди човек -
          Не му мисли много. От мисленето боли глава... Лупай на бфб-то всички стинки, които имаш и вЕрвай в светлото бъдеще!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Рекламно лице на комунизма
            Точно.

Иначе в типичен болшевишки стил собственоръчно е изтрепал доста "врагове" след победата на революцията, ако си спомням добре. Част от тези врагове са били тъкмо спекуланти-капиталисти, за какъвто се представя нашия многоуважаван приятел - башмайстор ФМ. Та да му се чуди човек - купува яко злато и биткойни, а се изживява като Че, дълбоко объркана работа, само специалист може да го обясни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Доста отчаяно ми звучиш, десперадов. Да не би паниката да е при теб?...

Що да съм отчаян... скъсил съм DAX. Това което го писах вчера вземе да стане. Ако паднат компании които следя ще купувам смело.... Погледнато реално рисковите пазари и акции изтриха много проценти а на пилците почва да им омръзва да ги стрижат периодично. Американците си го преместиха от едниния крачол в другия след разпродажбите в Европа. Йената спадна силно днес... Има всички предпоставки за оптимизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Ако може лека вметка:

Пич, гледам ти аватара и се питам как ли се върти в последния си дом команданте Че Гевара, като някакъв български пишман майстор във форекса и в златото по цял ден му развява снимката по форумите обяснявайки, че борсите ще падат и че ФЕД лъжат всички (с изключение на него, майстора, разбира се).

Не се подигравай с едно от лицата на световния пролетариат като го вреш по спекулантски форуми и се правиш на "батко" и "майстор" в спекулата, срамота е. Сложи си там снимката на Рубини и философствай по политиката на ФЕД колкото искаш, аман от пишман пролетари като тебе.

Всъщност другаря Гевара е пълен провал във военно отношение, няма спечелено сражение, от всичките три проведени. Продукт на пролетарската пропаганда е той.Рекламно лице на комунизма, нищо повече. Носещите лика му по тениски, запалки и форуми, непознаващи същината, са едни заблудени и нуждаещи се от помощ (и то платена) люде. Типичен представител на този психокоминтерн е и бедният човечец Forex Master.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Аз даже няма да си помисля, защото знам отговора. Въпросът е, че глупостта човешка и алчността са безгранични.
                  Ами, защо говориш за неща, за които всички разбрахме по поведението ти тук от 20 дена??????

Коментар

Ако може лека вметка:

Пич, гледам ти аватара и се питам как ли се върти в последния си дом команданте Че Гевара, като някакъв български пишман майстор във форекса и в златото по цял ден му развява снимката по форумите обяснявайки, че борсите ще падат и че ФЕД лъжат всички (с изключение на него, майстора, разбира се).

Не се подигравай с едно от лицата на световния пролетариат като го вреш по спекулантски форуми и се правиш на "батко" и "майстор" в спекулата, срамота е. Сложи си там снимката на Рубини и философствай по политиката на ФЕД колкото искаш, аман от пишман пролетари като тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Другите балкански пазари не направиха никаква корекция. Сега е времето кеша да е в паника

Коментар

• Другите балкански пазари не направиха никаква корекция. Сега е времето кеша да е в паника

Коментар

• Момчета една баба ми гледа на боб днес , и каза че довечера приключва корекцията.
                          Тъи че умната с покупките и продажбите.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Коментар

Как е момчета? Ъпъросвате ли методично? Има ли ефект, намират ли се още глупаци?
                              ...Попита, принца на мрака и херцога на отрицанието...

Коментар

Как е момчета? Ъпъросвате ли методично? Има ли ефект, намират ли се още глупаци?
                                Ти си гледай форекс платформата да не получиш марджин кол за спад до 20% от портфейла

Коментар

Working...
                                X