IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Тоя черешар много на сериозно се е взел.
    Сигурно вече сте го чели но все пак:
    http://money.bg/news/id_1069637233/%...D%D0%BE%D0%B2_

ББ върна ли се от странство. Интересно ми е ако ББ спря тази простотия с вноските за пенсия тоя умник как ще се оправдае?
    Тоя ще взриви държавата,явно трябва да го махат ако искат да управляват.

Коментар

ББ върна ли се от странство. Интересно ми е ако ББ спря тази простотия с вноските за пенсия тоя умник как ще се оправдае?
      Ако предварително в програмата си бяха писали, че правят такава реформа, нямаше със сигурност да са мандатоносител. Ако лежи натова, може и да им прекъснат мандата.

Коментар

ББ ли е най-големия интелект, за да го чакаме да спре простотията?По-добре да не е..
        Авторът на предложението за приобщаване на вноски и партиди от ПФ към НОИ трябва да отговаря за подбудите и мотивите си пред нацията, пред съвета по национална сигурност ( или както там се казва) и да разясни кой го е подтикнал към вражески спрямо страната и народа действия. Това набързо скалъпено предложение за промяна в закона е опит за дестабилизация по всички критерии.
        Last edited by Хайърсъзов; 17.12.2014, 14:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Абе хора... законно ли е да се търгуват акции на компании, които са обявени в несъстоятелност?

ХДПАТ, Вратица, КТБ... и Енергони май...
          Не само, че е законна, а е много хубаво даже. Да си пожелаем повече такива

Няма препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе хора... законно ли е да се търгуват акции на компании, които са обявени в несъстоятелност?

ХДПАТ, Вратица, КТБ... и Енергони май...
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Тоя черешар много на сериозно се е взел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                казвал съм го.....
                Искам суверинитет на държавата и да не се кланяме нито на изток ,нито на запад....
                ЕС и НАТО ни отне суверинитет в полза на големите западни страни.....
                Монти, ти не си толкова глупав за да не осъзнаваш, че България може да бъде независима и суверенна държава само като част от НАТО и ЕС. Излезем ли от двата съюза моментално ще станем или руска или турска колония. Ние сме между две агресивни варварски сили, които считат, че България няма право на самостоятелно съществуване. Историята ни го показва. Били сме дълго време под турско и руско робство. Има и три неуспешни опита за поробване на България от Русия през 1886, 1923 и 1940 година, това от миналата година беше доста по-меко и не се брои. Тъй като сами сме незначителни спрямо агресивните Русия и Турция, то единственият ни шанс е да сме част от ЕС и НАТО. Докато Русия отслабва, то Турция се засилва. Това, че руската заплаха намалява, не означава, че няма да се засилва турската.
                И двете сили осъзнават този факт, поради което системно раздухват антиевропейски настроения с цел да отслабят България и в последствие да я превърнат в протекторат.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  SOFIX rulz САЩ и Китай ряпа да ядат

Колко са 1000 лв. днес, инвестирани в края на 2000 г.?

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kolko-sa-1000-...id-132424.html
                  от друга гледна точка - колко са 16578 лв. днес инвестирани в края на 2007 г.? ;-)

отговор (виж табличката): три-четири пъти по-малко: 5102 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Тук съм съгласен. Нито останалите тук са родолюбци, нито емигрантите. Просто едните са по-решителни и са се махнали, а на другите не им стиска.
                    Махналите се гледат останалите като лузъри, на които не им стиска, а останалите гледат махналите се със смесица от завист и омраза.
                    Това са емоции, които се пораждавт в по-прости и комплексирани хора. Не можеш да поставиш всички под един знаменател.
                    С един приятел се шегувахме, че съществува емигрантски синдром. Избягалият в чужбина постоянно убеждава другите /съответно себе си/, че в България е зле, всичко е лайна, като по този начин всъщност се опитва да оправдае съществуването си в навън. Реалността е че българския емигрант в голяма част е бачкатор, който живее не особено добре, още по-малко щастливо. И точно плюейки в посока родината всъщност подсъзнателно се стреми да се почувства по-добре, че е взел правилното решение, да се убеди сам себе си че всъщност е по-добре и по щастлив...което често не е случаят.

Коментар

• Май почти съм уцелил с това дето написах за Волен. Митове и легенди, никой не е независим, въпросът е да можеш да балансираш и защитаваш собствените си интереси. А ако го нямаше ЕС щяхме да сме на нивото на което бяхме преди 15 години.

Айде хубав ден, няма смисъл да продължавам!

Коментар

• Аз мога да кажа свовта гледна точка, защото съм от "балъците" които са се върнали. Мисля, че виждате само едната страна на медала и тя е тази която е в БГ и всеки иска сам да се спасява нанякъде и не му пука. От друга страна когато изкараш годинките в чужбина осъзнаваш, че не си си на мястото. Парите и стандарта не са всичко, не са панацея. За много хора обаче се превръщат, тъй като вече отдавна са забравили, че имат ценностна система. За съжаление това се възпитава в момента в България. Та и аз мога да кажа, че има много кадърни хора които могат да напрявят огромна разлика, след 10 години вече може би няма да ги има. Но такива хора са враг на системата и не се допускат... А и самите те са достатъчно интелигентни, за да не желаят да влязат в порочната система.
                        Last edited by pepe1234; 17.12.2014, 14:56.

Коментар

• Монти, някой да не ти е забранил да си малко оптимист. Говориш само черногледо.И в петзведен хотел в Дубай да си, пак ще намериш нещо ненаред. Кажи нещо хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Гледам как от няколко дена някой пълни големи обеми Монбат, М+Ц и Стара планина. Интересно кое ще свърши първо парите и желанието за покупки или акциите, които се предлагат.
                            Фончета.....забрави Ихбг....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Монти, само пак не разбрах ЗА какво си. Чел съм хиляди неща срещу които си, ама какво предлагаш или виждаш като хубав развой, кой да го направи. Кажи искам Волен министър председател, да изгони всички западни фирми да вдигне стена по границите и да почнем да си вадим златото дето е навсякъде около нас или не знам; имаш обективна реалност, при тази обективна реалност какво е най-добре за теб?
                              казвал съм го.....
                              Искам суверинитет на държавата и да не се кланяме нито на изток ,нито на запад....
                              ЕС и НАТО ни отне суверинитет в полза на големите западни страни.....
                              В момента повече губим ,отколкото печелим ,но всяко решение се взима някъде другаде....
                              Мойко защо ходи при люксембуреца онзи ден ,вчера защо вчера ходи при меркел а защо утре ще ходи при путин за нещо което той може да си го реши с едно движение на химикалката.........
                              Ако не го виждате това ,няма да пиша повече за какво съм.....
                              Почвам да ставам като тези 30% от евроспектиците.....който не виждат бъдеще на ЕС в този му вид....
                              Last edited by Монти; 17.12.2014, 14:26.

Коментар

• Гледам как от няколко дена някой пълни големи обеми Монбат, М+Ц и Стара планина. Интересно кое ще свърши първо парите и желанието за покупки или акциите, които се предлагат.

Коментар

Working...
                                X