IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
    Тексима трябва по 0,15 лв. на акция да се предлага, че да помисля дали си струва да си взема :-)
    Е, ама ако знаеш каква сграда са вдигнали (наели) на бул. Тодор Александров ще си промениш мнението - може и цели 30 ст. да дадеш
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
      Тексима трябва по 0,15 лв. на акция да се предлага, че да помисля дали си струва да си взема :-)
      Аз даже няма да си помисля, защото знам отговора. Въпросът е, че глупостта човешка и алчността са безгранични.

Коментар

• Тексима трябва по 0,15 лв. на акция да се предлага, че да помисля дали си струва да си взема :-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• +1

мисля, че за начало до лятото да стигне до 1550.

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Мастъре, като гледам златото отива към 1400 долара в близките месеци
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мастъре, като гледам златото отива към 1400 долара в близките месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
              Имам само един въпрос, ако Тексим направи ИПО на да кажем 1.-- цена, колко ще е цената на ЦКБ мислите?
              Това не е интересно. Интересно е защо точно сега Божидар Григоров реши да става банкер? Неизживени детски мечти или криза на предпенсионерската възраст?! Ще потроши печелившите си бизнеси за да купува празни черупки за престиж... Ма то така е, то човек като му е скучно започва да дърпа дявола за опашката!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Шмекуланти, как е? тече ли шпекулата?

един ден на черверно, и доста хора май пак решиха да фърлят наново заровете - продадоха и вече отново мечтаят за апокалипсиси и им се привиждат Софикс 300..

Играта мисля е друга вече и това си личи по това, че има купувачи по позициите!

Имам само един въпрос, ако Тексим направи ИПО на да кажем 1.-- цена, колко ще е цената на ЦКБ мислите?

Иначе няма лошо човек да се точи на ниското, ама всичко е до пазар!
                Eвала как сравни домати скруши, а колко трябва да е цената на корпоративна?
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Шмекуланти, как е? тече ли шпекулата?

един ден на черверно, и доста хора май пак решиха да фърлят наново заровете - продадоха и вече отново мечтаят за апокалипсиси и им се привиждат Софикс 300..

Абе пичаго , то не е много трудно да се сетиш , че варненските ни приятели няма да налеят пари и в двете банки .... Въпросът е коя ще бъде облагодетелстваната ....
                  Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    3 февруари 2011. Точно преди 2 години.
                    Софикс 395-400. Пак сме на същото ниво по същото време.
                    Не виждам и какво по различно от тогава има та да очакваме нещо по различно.
                    Поне за мене това изглежда най вероятния сценарий.
                    Ако има още нагоре ще е 10-15 до 20% макс и после идват мецаните и ще рИвем...
                    Отправната точка за още 10-15-20 % ти е ... ?
                    Между другото цъкнах го колко е бил тогава Софикса, за протокола тогава е бил доста под МА200, докато сега е премината. Та има нещо по-различно поне в тоя аспект.

Коментар

• Шмекуланти, как е? тече ли шпекулата?

Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Бързо, смело, нагло и безотговорно!

Препоръка за търговия с ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Не така - няма само да ви гледам играта... дългосрочен съм ама ще се ядосам
                          Е що само гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Януари бяхме и имаше ефект.

Наистина не смятам че има кой знае какво да се мисли. Или ще върви нагоре или ще върви надолу. Божа работа дет се вика. При всички положения добре бе че се получи малко волатилност. Да прави постоянно по 30% нагоре - надолу пък ако иска и да не мърда над 400
                            Не така - няма само да ви гледам играта... дългосрочен съм ама ще се ядосам
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              А дали това което се случи на БФБ не е така наречения „януарски ефект“
                              Януари бяхме и имаше ефект.

Наистина не смятам че има кой знае какво да се мисли. Или ще върви нагоре или ще върви надолу. Божа работа дет се вика. При всички положения добре бе че се получи малко волатилност. Да прави постоянно по 30% нагоре - надолу пък ако иска и да не мърда над 400

Коментар

• А дали това което се случи на БФБ не е така наречения „януарски ефект“

Коментар

Working...
                                X