Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеЯд ме е много защото се подиграват с хората и злоупотребяват с тяхната финансова неграмотност. Това което го правят при започващите тепърва да се осигуряват е чиста манипулация наречена "мълчаливо съгласие". Помислете само колко от започващите работа ще пожелаят изрично да са в едикой ПФ.
Това ли беше най-наложителното да предлагане и извоюване?
Това си е хващане за сламка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеБорисов обясни за пенсиите: Не лъжа, а груба манипулация са думите, че това е национализация
Какъв им е проблемът на частните пенсионни фондове: прибираха си 5%, а сега трябва да работят с хората, да ги убеждават
http://www.blitz.bg/news/article/308928
Коментар
-
Борисов обясни за пенсиите: Не лъжа, а груба манипулация са думите, че това е национализация
Какъв им е проблемът на частните пенсионни фондове: прибираха си 5%, а сега трябва да работят с хората, да ги убеждават
http://www.blitz.bg/news/article/308928
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМного философски въпроси задаваш в навечерието на празниците.В момента въпросът
"Да бъдеш или да не бъдеш" не е актуален,пък и няма да намериш такъв който да
ти се прави на Хамлет до Нова година.
Задай си въпроса на спекуланта -инвеститор...
остават три,четири работни дни до Коледа .......
Ще има ли подаръци за семейството и празнуване в Италия или ще сме на баница в къщи и на полупразна маса....
Ако отговора е първия ,тогава тия дни ще има теглене от ДФ и малко разпродажби .....ако ли не ... ще сме като днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИскам да попитам теоретиците: Ся по принцип ЕнтЕрвенциАта на експерта В. е ли "черен лебед" за бефебе Ели не йе?
Щот отначало на мен бая ми замяза на черен лебед, ама експертът ако продължава така, че мине в друга категория ЕнтервЕнциАта....
"Да бъдеш или да не бъдеш" не е актуален,пък и няма да намериш такъв който да
ти се прави на Хамлет до Нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кое напрлимер.....
Например ,че Турция нападна Кипър и гърците изядоха един хубав бой и никаква помощ от Нато.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКолко са 1000 лв. днес, инвестирани в края на 2000 г.?
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kolko-sa-1000-...id-132424.htmlкомпоненти на СОФИКС-а.
2001 11.24%
2002 54.33%
2003 148.16%
2004 37.63%
2005 32.02%
2006 48.28%
2007 44.42%
2008 -79.71%
2009 19.13%
2010 -15.19%
2011 -11.11%
2012 7.25%
2013 42.28%
2014 10.69%
Понеже тук се чуха реплики и обвинения относно това кой как бил гласувал. Според мен сме на този хал не защото някой някак си е гласувал, а защото огромното мнозинство от хора НЕ ГЛАСУВАХА на тези избори и с това "вкараха" в НС ултралеви те недоразумения "Атака" и "АБВ" и позволиха на Борисов да се крие сега зад гърба на Калфин и на синдикатите и да не му пука, че се води уж десен пък провежда лява политика. Погледнете пак горната табличка и да проследим представянето на SOFIX през годините. Нека приемем, че на икономиката (респ. на борсата, като неин измерител) й е необходима 1 година време за да дадат своето отражение съответните действия (бездействия) на всяко едно правителство от 2000 г. до днес. Получава се следното:
СДС...............................2001..........11 .24%
НДСВ-ДПС.................2002-2005....272.14%
БСП-НДСВ-ДПС.........2006-2009.....32.12%
ГЕРБ.........................2010-2013.....23.23%
БСП-ДПС........................2014........10.69%
Изводите всеки да си ги направи сам. Аз само ще припомня, че старите СДС и НДСВ, които единствени се опитваха да провеждат десни реформи и да развиват БФБ отдавна са на политическото бунище. Жалки отломки от тях в момента се гърчат в "коалиционна прегръдка" с псевдо-дясната ГЕРБ и откровено левите АБВ и ПФ.
Каквото сам си направи човек, никой друг не може да му го направи! Това последното се отнася основно за негласуващите...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИскам да попитам теоретиците: Ся по принцип ЕнтЕрвенциАта на експерта В. е ли "черен лебед" за бефебе Ели не йе?
Щот отначало на мен бая ми замяза на черен лебед, ама експертът ако продължава така, че мине в друга категория ЕнтервЕнциАта....
Ама като пишехме преди месец-два някои хора, че БФБ е фундаментално скъпа, заради държавният риск и потенциалният ръст на икономиката, агитката викаше супер сме, имаме дясно правителство, ще растем
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМонти, не се обиждай, ама тотално си изперкал в политическите си убежденияНе го казвам с лошо чувство, просто констатация
Кое напрлимер.....
Например ,че Турция нападна Кипър и гърците изядоха един хубав бой и никаква помощ от Нато.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТоя черешар много на сериозно се е взел.
Сигурно вече сте го чели но все пак:
http://money.bg/news/id_1069637233/%...D%D0%BE%D0%B2_
ББ върна ли се от странство. Интересно ми е ако ББ спря тази простотия с вноските за пенсия тоя умник как ще се оправдае?
Това с мандатоносителят лесно може да мине в минало свършено време, щом е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз предлагам да оставим нещата каквито са, защото нищо вече не можем да променим. Твърде късно е. Нека си изживеем катарзиса и един ден живот и здраве нашите деца ще живеят по-добре. Не може да стане по-добре, преди да стигнем дъното, а уви още не сме го стигнали. Сега гледайте сами да си осигурите пенсията като търгувате активно и/или като търсите своите възможности извън финансовата сфера, въпреки средата която ни заобикаля. Светът не е заплаха, а възможности! А светът е голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПовярвай ми, че има цяла армия емигранти и сравнително малко останали, но изключително кадърни млади хора (30-40 годишни), които са в точната възраст да изведат България до нови висоти. Това са хора с перфектно образование, трудови навици, култура на мисленето, езикови възможности, комуникативни възможности, изградено самочувствие. Затова преди няколко дни много се ядосах когато започнахте да спорите на тема емигранти-неемигранти. Всички сме българи, всички обичаме родината си и всички искаме в крайна сметка едно. Не са се случили нещата, които ще събудят тези хора, но това е неизбежно, колкото неизбежен е и пътят през който трябва да минем.
Не искаме едно.
Коментар
Коментар