IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Утре накъде?
    Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Dow
    14,000.23

S&P
    1,511.85
    Значи ние 400... Колко му е, около 3.5% ни трябват
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Dow
      14,000.23

S&P
      1,511.85

Коментар

• Утре накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Не мога да повярвам как има хора които не са съгласни да купят на 1,41... а са съгласни да купят на 1.47. Днес гледах хима и тимаджииските акции цял ден и бях изумен как има "колеги" които като имаше възможност на 1.41 надолу нямаше кьорав бид после обаче като се тикна на аска и то не ''баткото'' (обема беше смешен) и се наредиха бидовете веднага е.ахти ИНВИСТИТУРСКАТА логика. Пичове не сте ли чули лафа купува се евтино (когато другите излизат) и се продава скъпо( когато другите влизат мъжката).Сега не ме разбирайте грешно не искам да обидя никой или да крепя Х(т)има (имам акции), ама тези нерационални реакции за съжаление(на мен много не ми пука защото аз се възползвам от това но както има лаф прост народ слаба държава, така може да се каже донякъде и за БФБ) ги наблдавам че по много позиции е така страхотен пример беше еларга миналата година по това време. Пак казвам не защитавам хима просто ми прави впечатление че на БФБ основната движеща сила е само една и тя е някой ''батко'' да тръгне да купи 30-50К на ден ( а ако купува 2-3дена подред най-добре) и ИНВИСТИТУРИТИ веднага кълват аска на всяко тикване от баткото, като спре и цената пада със смешен оборот и бидовете се канселират и на другият ден/седмица като се появи баткото пак се повтаря играта. Всеки говори за доходности, но доходност не се ли прави като купиш в най-ниското и продадеш възможно най-високо??
          Не е препоръка за покупко/продажба на акции просто си наблдавам реакциина ИНВИСТИТУРИ които нямат никаква логика според мен де
          Пич не знам трейдвал ли си на други борси, но мога да ти гарантирам, че това навсякъде е така. Разбира се обемите на други борси са много по-големи и по-трудно се забелязва, но и там е така. А ти на наща борса можеш да го видиш, защото числата са малки и като се появи някое по-голямо и НАСТАВА ПАНИКА СРЕД СТАДОТО. И това няма как да се промени - нито при нашата, нито при другата борса. Възползвай си се от ситуацията и това е ---- Мечките правят пари, биковете правят пари, само прасетата ги колят! Ама прасетата са 95% от пазара, ако не и повече
          Това, с което се отличава нашата борса е, че тука в БГ няма НИТО ЕДИН ИНВИСТИТУР, КОЙТО ДА ГУБИ, ВСИЧКИ ПЕЧЕЛЯТ. Поне по мненията им излиза така Айде със здраве. Скалпирай, прави си пари и да не ти дреме
          Last edited by LuckyYou; 05.02.2013, 20:29.
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Откакто държавата гарантира депозитите на населението не е възможно банките да бъдат в ъгъла. Има ясно изразен поддържан от държавата монопол в банковите услуги и гарантиране на печалбите им. За да бъдат банките в ъгъла трябва самата държава да е в ъгъла! Така че, писанието ти е безсмислица.
            Правиш огромна лаишка грешка. Това че държавата гарантира депозитите не означава че гарантира собствения капитал на банката. А собствениците на банките се инттересуват най-вече от собствения и капитал.

Още повече че тази криза съвсем ясно показа че тази гаранция на депозити е абсолютно виртуална за всяка държава която не печата собствени пари. А дори и да ги печата - като исландия например - чуждите депозанти издухаха супата.

Това че ти вярваш че депозита ти е гарантиран изобщо не означава че това в действителност е така. Особено при банкова паника.

Коментар

Откакто държавата гарантира депозитите на населението не е възможно банките да бъдат в ъгъла. Има ясно изразен поддържан от държавата монопол в банковите услуги и гарантиране на печалбите им. За да бъдат банките в ъгъла трябва самата държава да е в ъгъла! Така че, писанието ти е безсмислица.
              Тук не мога да не се съглася с теб!!! Банкирането в БГ е с протекции от държавата. Цял отрасъл, картелизиран и монополизиран!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Лихвите по депозитите падат, защото банките вече не са в ъгъла.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Сигурно работиш в някой от клоновете на гръцки банки тук... Иначе нямаше да ми разрправяш, как парите изплащани към банките майки били изтегляни от оборот... Тези пари са дошли от чужбина и са заминали за чужбина. Нетният им ефект е нулев за икономическия оборот в БГ.

И още една глупост си изръсил... че лихвите падали... Лихвите по кредитите не падат! Ако лихвите по депозитите падат това е защото се разтваря ножицата на доходността за да се компенсират загубите от лошите кредити.

Мога да се обзаложа с теб че лихвите по кредитите няма да падат под сегашните нива!
                  Лихвите по депозитите падат, защото банките вече не са в ъгъла. Преди бяха високо точно защото имаше изтичане на пари към чужбина. това че преди това пак са дошли от чужбина няма значение. В края на краищата ефекта бе точно както казва dddd пасива на банките се изместваше от финансиране чрез кредити и депозити отвън към финансиране с депозити от публиката. Тази всъщност доста сериозна реконструкция на пасива на банките доведе до високите лихви, тъй като всички банки се бореха за ограничено количество депозити. Към момента този процес на настройка на пасива за някой банки и на открит деливъридж за други банки вече е към края си.

От тук нататък следват отрицателни реални лихви по депозити и най-вероятно запазване на нивата на лихвите по кредити. Все пак и банките са за да печелят, не за да правят богати депозиращите в тях. Аз лично очаквам всъщност влошаване на резултатите на банковата система следващите тримесечия. поне това се случи на запад. ще има отписване на лоши кредити ан гро и нищо чудно да покажат и доста сериозна загуба. Но в същност това ще е здравословно - ще се изчистят от кухите им кредити, които до момента не водят загуба само за да не си намаляват капитала.

Резултата от това изчистване на баланса ще е вероятен нов срив на недвижимите имоти.

Коментар

Сигурно работиш в някой от клоновете на гръцки банки тук... Иначе нямаше да ми разрправяш, как парите изплащани към банките майки били изтегляни от оборот... Тези пари са дошли от чужбина и са заминали за чужбина. Нетният им ефект е нулев за икономическия оборот в БГ.

И още една глупост си изръсил... че лихвите падали... Лихвите по кредитите не падат! Ако лихвите по депозитите падат това е защото се разтваря ножицата на доходността за да се компенсират загубите от лошите кредити.

Мога да се обзаложа с теб че лихвите по кредитите няма да падат под сегашните нива!
                    Forex Mastera според мен правилно разсъждава за падането на лихвите по депозити е с цел увеличаване на маржа на печалбата, за кредитите на колко си подписал договора там падане няма. За увеличаване на депозитите на населението като обща сума, ами като се олихвят депозитите населението забогатява ама на теория.

Коментар

• Опъвате ли смукача?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Eeeee daaaaa, случва се и с най-добрите. Да видим утре дали ще е червено пак.
                        Ще го броим за верен отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                          доходност не се ли прави като купиш в най-ниското и продадеш възможно най-високо??
                          Не. Доходност на бфб-то се прави само като купиш, след това симулираш голямо търсене на високото с подставени бидове, и като се появи някоя случайно лакомо гардже му напълваш устата с непродаваеми боклуци! След това повтаряш упражнението, а поредното лакомо гардже остава да виси на жицата до първото в очакване на ракетата да литне! И така може да си откарат години.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не мога да повярвам как има хора които не са съгласни да купят на 1,41... а са съгласни да купят на 1.47. Днес гледах хима и тимаджииските акции цял ден и бях изумен как има "колеги" които като имаше възможност на 1.41 надолу нямаше кьорав бид после обаче като се тикна на аска и то не ''баткото'' (обема беше смешен) и се наредиха бидовете веднага е.ахти ИНВИСТИТУРСКАТА логика. Пичове не сте ли чули лафа купува се евтино (когато другите излизат) и се продава скъпо( когато другите влизат мъжката).Сега не ме разбирайте грешно не искам да обидя никой или да крепя Х(т)има (имам акции), ама тези нерационални реакции за съжаление(на мен много не ми пука защото аз се възползвам от това но както има лаф прост народ слаба държава, така може да се каже донякъде и за БФБ) ги наблдавам че по много позиции е така страхотен пример беше еларга миналата година по това време. Пак казвам не защитавам хима просто ми прави впечатление че на БФБ основната движеща сила е само една и тя е някой ''батко'' да тръгне да купи 30-50К на ден ( а ако купува 2-3дена подред най-добре) и ИНВИСТИТУРИТИ веднага кълват аска на всяко тикване от баткото, като спре и цената пада със смешен оборот и бидовете се канселират и на другият ден/седмица като се появи баткото пак се повтаря играта. Всеки говори за доходности, но доходност не се ли прави като купиш в най-ниското и продадеш възможно най-високо??
                            Не е препоръка за покупко/продажба на акции просто си наблдавам реакциина ИНВИСТИТУРИ които нямат никаква логика според мен де

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Мечетааа, устискайте още малко че да ми излезе прогнозата от сутринта
                              Както казах, за втори пореден ден и за разлика от мен, Батя не позна с дневната прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Не си съвсем наясно как стоят нещата. Депозита е в пасива на баланса. Там бяха и кредитите които местните банки получаваха от майките си. След 2008 година местните структури си върнаха кредитите към чубина. Парите трябваше да дойдат от някъде. Те се появиха от депозити на населението и веднага изтичаха в чужбина. Това доведе наистина до изтегляне на пари от оборот. По същество актива остана същият а се преструктурира пасива. От известно време насам няма какво да връщат към чужбина, но банките не намират в какво да вкарат парите си. Затова започват да свалят лихвите по депозити. Никой не иска да плаща лихва за нещо което не му трябва. Както виждаш от няколко години лихвите бавно падат. Повярвай ми ще паднат доста под текущите нива.
                                Що се отнася до лошите кредити те се отразяват в собствения капитал под формата на обезценки. Малко си омесил нещата, но на фона на глупостите които пишеше Асен1975 си направо гений.
                                Дааа, точно така ще да е особено, че нямали какво да правят със депозитите, хахах
                                Как лихвите бавно падат а има лихви все още от по 6.5 % в евро и лева и 8.5 % на КТБ за над колко пари.
                                Няма как да падат лихвите а депозитите да растат.

А връщането на пари към майките не е свързано със собствения капитал, ама никак и в тази посока, кои банки са взели толкова големи кредити от майките си ,че да ги връщат и това да е от значени за икономиката или за финансовите активи на банките.

Коментар

Working...
                                X