If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Парите от УПФ са гарантирани на 100% от държавата. Дори и да фалира дружеството което ги управлява, тези пари не се губят и или се поемат от друго дружество или се възстановяват от държавата
Парите от УПФ са гарантирани на 100% от държавата. Дори и да фалира дружеството което ги управлява, тези пари не се губят и или се поемат от друго дружество или се възстановяват от държавата
Да държавата гарантира на 100% парите при фалит на ПФ. Даже сега в КТБ е имало 20млн на депозит от ПФ и си ги получават всичките, а не само 100 000евро
Депозит на институционален инвеститор не е гарантиран от държавата .
Държавата гарантира ли партидите при фалит на ПФ? Как е устроена законовата рамка с тези фондове? Извинявам се за лаишкия въпрос, но никога не съм се интересувал..
Да държавата гарантира на 100% парите при фалит на ПФ. Даже сега в КТБ е имало 20млн на депозит от ПФ и си ги получават всичките, а не само 100 000евро
Приятелю, не се заблуждавай! Никой няма да ти даде възможност да си сложиш тия пари на депозит. Никога! Други можеш, но тия не. Дори не 4%, а отрицателна доходност да имаме пак е по-добре от НОИ. Дори и една стотинка да ми остане по партидата ми в УПФ, това си е моята (на наследниците ми) стотинка. Докато в НОИ, както сам си написал е бездънна яма пълна с... обещания и надежди говежди...
Съгласен съм с всичко написано! А депозита просто беше ирония. Да видят ПФ-тата до какво ниво са паднали в очите ми.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Много ще ми паднат в очите Герб ако наистина не оттеглят това предложение! Това може да се окаже първата стъпка към пълна национализация и голям удар за демокрацията. Каква ти дясна политика
Да се договорят с ДПС
Достатъчно е да прочетеш биографията на Горанов за да разбереш какво може да измисли един слаб висшист със смешен опит
Надявам се че Реформаторите ще защитят хората!
+1
даам така е!!!много хора ще преосмислят подкрепата си за тях...а аз съм един от тези хора!!!!!!
Държавата гарантира ли партидите при фалит на ПФ? Как е устроена законовата рамка с тези фондове? Извинявам се за лаишкия въпрос, но никога не съм се интересувал..
Коментар