IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• като си мисля,,,,може би на БФБ ще има големи разпродажби и рали в обратната посока.....е дано не съм прав

Коментар

• Последно? Една много лоша еврейска схема ми се върти в главата. От държавната гаранция зависи дали е възможна.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        няма какво да спорим тогава. ти си знаеш твоето, а аз моето в което съм сигурен. айде лека
        Десет години правя актюерски разчети за пенсионни фондове и да не разбера че държавата гарантира пенсионни сметки !?

Добре че се заговорихме с теб че да науча

Наздраве

Коментар

• няма какво да спорим тогава. ти си знаеш твоето, а аз моето в което съм сигурен. айде лека

Коментар

обяснявам ти с най-прости думи за да ме разбереш. не ми се цитират сега закони и да търся точно къде беше, защото си пия виното.
            Държавата не гарантира парите по партидите в ПФ .

Можеш да бъдеш сигурен в това което ти казвам .

Коментар

• обяснявам ти с най-прости думи за да ме разбереш. не ми се цитират сега закони и да търся точно къде беше, защото си пия виното.

Коментар

Парите от УПФ са гарантирани на 100% от държавата. Дори и да фалира дружеството което ги управлява, тези пари не се губят и или се поемат от друго дружество или се възстановяват от държавата
                От държавата !?

Коментар

• Парите от УПФ са гарантирани на 100% от държавата. Дори и да фалира дружеството което ги управлява, тези пари не се губят и или се поемат от друго дружество или се възстановяват от държавата

Коментар

Да държавата гарантира на 100% парите при фалит на ПФ. Даже сега в КТБ е имало 20млн на депозит от ПФ и си ги получават всичките, а не само 100 000евро
                    Депозит на институционален инвеститор не е гарантиран от държавата .

Няма ПФ с депозит в КТБ !

Коментар

• Само ГЕРБ )) ха ха ) тека ви се пада, ние като ви пеехме, не ви се вярваше )) ръстове сънувахте, как пък не с тая банда некадърници.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Държавата гарантира ли партидите при фалит на ПФ? Как е устроена законовата рамка с тези фондове? Извинявам се за лаишкия въпрос, но никога не съм се интересувал..
                        Да държавата гарантира на 100% парите при фалит на ПФ. Даже сега в КТБ е имало 20млн на депозит от ПФ и си ги получават всичките, а не само 100 000евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Ами ПФ да вземат малко да се погрижат за доходността на клиентите си, вместо да харчат парите им.

Тея 4% и аз мога да ги спечеля на година, като си сложа парите на депозит (както правят и те). И като знам какви шушумиги работят там...

Ако така ми управляват парите за пенсия - не мерси! Некадърници.

За библейските герои да не говорим - там пък е още по-зле - бездънна яма.

Между другото - къде и как да декларирам? В държавен вестник ли?
                          много си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                            Приятелю, не се заблуждавай! Никой няма да ти даде възможност да си сложиш тия пари на депозит. Никога! Други можеш, но тия не. Дори не 4%, а отрицателна доходност да имаме пак е по-добре от НОИ. Дори и една стотинка да ми остане по партидата ми в УПФ, това си е моята (на наследниците ми) стотинка. Докато в НОИ, както сам си написал е бездънна яма пълна с... обещания и надежди говежди...
                            Съгласен съм с всичко написано! А депозита просто беше ирония. Да видят ПФ-тата до какво ниво са паднали в очите ми.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Много ще ми паднат в очите Герб ако наистина не оттеглят това предложение! Това може да се окаже първата стъпка към пълна национализация и голям удар за демокрацията. Каква ти дясна политика

Да се договорят с ДПС

Достатъчно е да прочетеш биографията на Горанов за да разбереш какво може да измисли един слаб висшист със смешен опит

Надявам се че Реформаторите ще защитят хората!
                              +1
                              даам така е!!!много хора ще преосмислят подкрепата си за тях...а аз съм един от тези хора!!!!!!

Коментар

• Държавата гарантира ли партидите при фалит на ПФ? Как е устроена законовата рамка с тези фондове? Извинявам се за лаишкия въпрос, но никога не съм се интересувал..

Коментар

Working...
                                X