IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    А не си прав може и в Сеул и там жените са много красиви и много гладни....
    Може би имаше предвид Pyongyang

Коментар

• Последната анкета потвърждава двете промени спрямо миналата година в активните участници във форума и притежатели на български акции
      1. Най - високи бичи насторения от как правя тримесечни анкети
      2. Силно увеличение на рисковия апетит

данните са тук

Очаквания за основните български акции 1Q 2013
      Класация на българските акции 1Q 2013
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• А интернет имат ли Форексов да ни пише от там

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          В Сеул определено не са гладни.
          Oпределено, не са красиви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            А не си прав може и в Сеул и там жените са много красиви и много гладни....
            В Сеул определено не са гладни.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• А не си прав може и в Сеул и там жените са много красиви и много гладни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Къде предлагаш да имигрирам, софиксов? В Гунтанамо!?...
                То не остана къде бе, Мастъре. Май само при Фидел ... Ще си гукате за Че

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Утре накъде?
                  Приклекнали в ниското чакаме Мастъра, да зададе посоката за деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гледайки Западният фронт тези дни си мислех ,че дирижьорите са измислили нещо ново за масовката ,но си карат по плана...14 К плюс в близките дни и после надолу...
                    Едно време използвах едни думички ,който биковете не ги възприемаха много...
                    Февруари ще е добър за продавачите на БФБ ,особенно в пени маркета .
                    Върнах се 5-6г. назад и като цяло извода ми е, че февруари не е най-добрия месец за БФБ. Но да се надяваме, че традицията ще бъде нарушена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      По много позиции мислим по един и същи начин... Имам още пени хартийки за разкарване.....

Притесняват ли те протестите с/у ЧЕЗ и вероятно срещу другите Енерго дружества... Пропагандата насочва социалното напрежение за некадърната си политика, от регулатора ДКЕВР и т.н., към регулираните дружества.....

ПС. Подкрепям всеки един пост на УНСС на Макс!
                      Притесняват ме разбира се ,но още по би ме притеснило ако балансьор в едно бъдещо правителство е Атака или ВМРО /като потребител съм съгласен с техните искания ,но без национализация/ ....
                      натискът ще продължи защото сметките за ток ,парно и храна ще изядат хляба на това управление ,но към одържавявания няма да стигнат...
                      мисля ,че част от политиката на ВМРО е да мачкат Енерго дружествата до изборите....
                      мисля обаче че печалбите ще бъдат стабилни при новите цени и тази Атака към тях ,ще доведе до по ниски цени за този който пълни...
                      разбира се има и друго развитие , Енерго Про може да вземе решение за търгово до ОСА ,ЧЕЗ като държавна може да разпредели 50 % дивидент и т.н.
                      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Уффф, да, много ме е яд. Мислех че ще сме на лек минус, пък ние излязохме на лек + . Уф че гадно
                        Еми кво да правим като мечетата са ни толкова хилави. Ти що не им помогна с някой къса!?

И гетоффффффф, ти какво точно позна? Май забрави да напишеш прогнозата си и остана само на ум. Е, така може и по 365 пъти в годината да познаваш.

И още една чуденка. Като си такъв познавач, що си заравяш париците в сребро, а не къртиш кинти на БФБ?!?
                        Е, верно че трябват и топки, ама то и среброто си е бая риск...въпреки че явно не го осъзнаваш.
                        Преди 2 дена писах, че се усреднявате. Тогава беше на друго мнение и ми каза, че моето било ези-тура. Вчера, когато очакваше червено писах, че пак няма да познаеш. Така и стана, макар и за малко. Това не са прогнози на ум, прочети назад. Днес какво казваш? Сигурно пак няма да познаеш, но поне сам си призна, че не си майстор на тънките движения и че понякога телешкият ти оптимизъм те подвежда. Простено ти е.

Не "къртя" кинти на БФБ, защото на БФБ може да се препечелят, но не и да се "къртят". Остави писанията на форумните герои. Парите се "къртят" с работа, а аз моята работа съм си я свършил.

Коментар

• И днес очаквам кеширащите от еларг с 250% пе4алба да ви го вкарват като ви купуват акциите без пари!
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                            Nikki Benz - Benz Mafia напред!
                            Ники Бенц, това вече е нещо ново.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                              Шмекуланти,
                              усешате ли как си връткат? усещате ли как идват към вас с дебелия а вие си мислите, че ви потупват по рамото?

Защо така допускате да шмекеруват с вас? Щом сте на БФб по това време и на тези цени - не сте глупави момчета! Не позволявайте да си БУДАлкат!

Сещате се за какво ви говоря - говоря ви за тези от Еларга - това е топ акция на почти всички ДФ - над 50 Милки са това , по мои сметки! Искат да ви опросмокучат акциите и да ги засмучат бес пари!

ДФ вече мисля нямат натиск от обратни. Даже им влизат парички! Така ли ще им се дедете - 250% направиха доходност от Еларга, сега ги кешират и ви обират акциите за смешни стинки - това ли заслужавате смекуланти? не е препоръка, пийте само бира!

Nikki Benz - Benz Mafia напред!
                              абе тия шашавите освен по улиците и по форумите вече можеш да ги засечеш. Бенц смешнц В кръга на шегата да не земеш се обидиш
                              Last edited by LuckyYou; 05.02.2013, 23:55.
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• А само ракия не може ли?

Коментар

Working...
                                X