IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Хейтърчо ,
    да не използваме името с което си известен Пажа на Голямата Бяла Столипинска Кокошка ...
    Кажи на кое се смееш ,че реално ще бъдеш главен герой на филма....... ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА... в Серията Отмъщението на Империята ..

Каква Серия, каква Империя, съвсем си Изкукуригал!

Коментар

• Не мога да се начудя на овчедушието на хоптимистите в тази тема... Овчият хоптимизъм от повишаването на цените на акциите или падането на лихвите по ипотеките изглежда не си дава сметка, че това е следствие от безконтролното печатане на пари и разгарящата се валутна война. Така че "печалбата" от всеки 1 долар, евро или лев за Пена и Петър поради по-ниските лихви по ипотеки води до повишването с 3 долара, евро или лева на цените на храните и режийните. Така че печатането на пари води само и единствено до масово обедняване на масите ако активите им са деноминирани в долари, евро или левове. Просто е като фасул!

Бягайте от всички активи в декретни валути и такива които са деривати на тези валути, като акциите и облигациите! Хиперинфлацията вече е в ход в целия свят и ще видим най-уродливото и лице още до края още на тази година.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• При Софикс колко, очаквате да наскачат Пф-тата

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Уникален анализ! Винаги като стигна до: .....И да не бъда обвинен за липса на реализъм .... ме напушва голям смях!
          Хейтърчо ,
          да не използваме името с което си известен Пажа на Голямата Бяла Столипинска Кокошка ...
          Кажи на кое се смееш ,че реално ще бъдеш главен герой на филма....... ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА... в Серията Отмъщението на Империята ..

Коментар

Уникален анализ! Винаги като стигна до: .....И да не бъда обвинен за липса на реализъм .... ме напушва голям смях!
            целия анализ е бисер до бисер ...................... нито взима под предвид колко акции са листнати при различните банки, нито взима на предвид капитала на банките, нито пък взима каквото и да е на предвид, но пък за сметка на това смята, че КТБ като е 75 лв. то тогава БАКБ трябва да е 38 лв

към тези изводи за цените, като прибавим и другите и бисери:

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Акцията като номинал е еФтина....
            Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Ами при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....
            и положението вече става трагично

Коментар

Е както искаш, аз и друг път съм ти предлагал да те освободя от тези акции и да се успокоиш, следващата обица ако нямаш място си я закачи на носа!
              Споко, бе човек
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Аз бих посочил една друга графика - източник Investor.bg
                Открийте разликите .... и приликите.
                За мен въпроса е кога ще се изравним с румънците
                твоята графика е по-верна от моите две

и аз съм на мнение, че към настоящия момент трябва софикс да е поне 800 пункта

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  ами ще гледаме мисирката как ги сравнява и ще се пробваме и ние

Първоначално изпратено от мисирката монти
                  Колега,
                  не искам да те обиждам ,но изявлението е достойно за Женският пазар...Хубаво е да попрочетеш колко акции са листнати от ВАСВ и ССВ и ФИБ на борсата ,като съотношението е близо едно към 7 към 9 и нещо....
                  Което означава че цената приравнена спрямо ФИБ трябва да е към 29 лв. а към ССВ към 11 лв. ....
                  В момента е пред продажба и липса на сериозни купувачи и поради ред други причини не се търгува активно заради което продавачите натделяват ...до даден момент .
                  Същите причини щяха да се изговорят ако се сложат ССВ ,ФИБ на масата за продажба....и доводът печалба нямаше да стой на дневен ред според мен...
                  Не е препоръка....
                  П.П. А към акции на КОРП при съотношение 1 към две на ВАСВ ... цената трябва да бъде технически около 38 лв...........
                  И да не бъда обвинен за липса на реализъм смятам че на сегашното положение една бъдеща цена от 5 -5,5 лв. която е пусната в обръщение отдавна е добре за осредняване или за влизане в позицията...
                  от колко време приканвам мисирката да актуализира цените, но тя не издава търговската "тайна"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

смяташ, че скоро ще продаваме

по-скоро вече на дневен ред седи въпроса "време ли за репо на БФБ"

а за наместване на профита е рано да се мисли ...................... но лично аз ще отделя някаква част и за мисирките...
                    Аз бих посочил една друга графика - източник Investor.bg
                    Открийте разликите .... и приликите.
                    За мен въпроса е кога ще се изравним с румънците
                    Attached Files
                    Last edited by Protokol; 12.02.2013, 21:08.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Имам обици верно е.Тексимките ще си ги пазя засега.Искам да видя кой от групата ще излезе и кой ще влезе в банката.
                      Е както искаш, аз и друг път съм ти предлагал да те освободя от тези акции и да се успокоиш, следващата обица ако нямаш място си я закачи на носа!

Коментар

Те вече са ги сравнили....ако не са вече опазарили целия дял за продан на Таксуна...
                        Според мен не ги дръж много за не останат вечно твой....въпреки сантимента.
                        Поздрави!
                        Споко.Гледам внимателно утре търговията.Просто как ще сравняват малка и губеща банка с голяма и печеливша банка и ще преценяват цената на голямата по цената на малката,не ми е много ясно, но .... ще видиме. Тексимките ще задържа дори да са вечно мой, защото са ми сантиментални.Още си пазя временните удостоверения и стоят на стената до акциите на "Българска търговска банка" и "Банка Д.А.Буров и сие"
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Това вярно ли е? Че това обяснява много неща. Имай предвид,че държи позиции още от 2007. Какво следва? Акции много, средната високо, пари за нови няма, защото се спи до обяд и не се работи. Неописуема мъка през годините прераснала в изкривено съзнание и агресия към всеки непознат, който каже нещо, което не му хареса. За какво ли да става сутрин? Сега го разбирам и ми е жал за него колкото ме е жал за Ботев Пловдив днес...На негово място щях да заспа и да не искам да се събудя дълго време...
                          Спомняш ли си култовото писание на Карък Каръков есента на 2007 г. в което пишеше че където се появи и почне нещо до шест месеца и фалит... е това е той ....Голямата Бяла Столипиновска Кокошка...Полки на всички езици и числа и ...1912 ,2012 ,3012 ,Джак Даниелс .За шест месеца ликвидира БФБ.... през 2008 г..
                          ..

Коментар

Ти явно си наредил прекалено много обици давай утре сутрин Тексим-ките да не ги мислиш повече и да спиш спокоен, че нямаш нищо общо с групата
                            Имам обици верно е.Тексимките ще си ги пазя засега.Искам да видя кой от групата ще излезе и кой ще влезе в банката.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              И как точно ще сравнявате Тексим и ЦКБ?
                              Те вече са ги сравнили....ако не са вече опазарили целия дял за продан на Таксуна...
                              Според мен не ги дръж много за не останат вечно твой....въпреки сантимента.
                              Поздрави!

Коментар

Пет години слушам Голямата Бяла Столипинска Кокошка да купува ТИМ акции и все на печалба...
                                Още стоят поставете и за на 2 лв -10 К , 60 К 1,3 и 60 К на 90 стотинки преди година...в ССВ..форума и в пряко пазарене....
                                Та нека почнем от нея....Обичам Големи Бели Кокошки..... печени и в собствен сос ....
                                Това вярно ли е? Че това обяснява много неща. Имай предвид,че държи позиции още от 2007. Какво следва? Акции много, средната високо, пари за нови няма, защото се спи до обяд и не се работи. Неописуема мъка през годините прераснала в изкривено съзнание и агресия към всеки непознат, който каже нещо, което не му хареса. За какво ли да става сутрин? Сега го разбирам и ми е жал за него колкото ме е жал за Ботев Пловдив днес...На негово място щях да заспа и да не искам да се събудя дълго време...

Коментар

Working...
                                X