IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Декс,от къде ги вземаш тези данни
    от официалния сайт на БНБ

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Да не се окаже, че както са бъкани и с Еларг (което за мен си е почти кешова позиция), Атерата дивидента и Каолин евентуално отписване , ако ги сметнете всичките тях като кеш, да не се окаже, че са на 70% в напрактика кеш!
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Да, можеше да са 3-месечни... но явно смятат да прецакат следващите, ако загубят изборите

До изборите ще ползват парите, които отново си мисля, че ще цъфнат скоро, после друг ще плати масрафа.
        От една страна не ми харесва липсата на кеш, от друга огъването. Цялата държавна машина срещу ЕРП, същевременно почват са излизат разни соц. проучвания, както и пропукване на различни мнения от управленските в определени медии. Явно се огъват или изпускат парата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          ОК, няма пари, бонове, защо обаче 6-месечни, като до 45 дни пристигат парите от Брюксел, да не говорим, че срока мисля вече тече. Единствено освен печалба за нЕкои институции ми се вижда плащането им от един следващ мандатоносител...
          Да, можеше да са 3-месечни... но явно смятат да прецакат следващите, ако загубят изборите

Коментар

Ти видя ли аукциона заради парите за земеделците - 800 мил. лв 6-месечни
            Ще строят банки и ПФ-та да купуват другата седмица

http://bnb.bg/FiscalAgent/FAOnetimeI...N_OFFER_ADD_BG

ОК, няма пари, бонове, защо обаче 6-месечни, като до 45 дни пристигат парите от Брюксел, да не говорим, че срока мисля вече тече. Единствено освен печалба за нЕкои институции ми се вижда плащането им от един следващ мандатоносител...

Коментар

Мерси
              Ти видя ли аукциона заради парите за земеделците - 800 мил. лв 6-месечни
              Ще строят банки и ПФ-та да купуват другата седмица

http://bnb.bg/FiscalAgent/FAOnetimeI...N_OFFER_ADD_BG

Коментар

Тримесечните данни на БНБ

http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ress_a1_bg.pdf
                Мерси

Коментар

Декс,от къде ги вземаш тези данни
                  Тримесечните данни на БНБ

http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ress_a1_bg.pdf

Коментар

• Декс,от къде ги вземаш тези данни

Коментар

• Коментар

• http://x3news.com/download/?id=193468

Коментар

• На този етап не е ясно откъде ще бъдат намерени средствата за изплащане на субсидиите. В същото време обаче беше обявен извънреден аукцион за продажба на държавни ценни книжа. На 20 февруари 2012 г. ще бъдат предложени 6-месечни съкровищни бонове за общо 800 млн. лв., а преди седмица земеделският министър обясни, че на разположение в бюджета има само 200 млн. лв.

В края на януари Мирослав Найденов призна, че в хазната няма необходимите средства за изплащане на сумите. Става дума за около 1 млрд. лева, които трябва да излязат от държавния бюджет. Процедурата предвижда парите да бъдат възстановени от ЕК в рамките на 45 дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            На някого при ЦКБ-то му е явно много скучно...
                            Е на него ако му е скучно в ССВ, тези с Еврохолда, Доверие и др. какво да кажат като имат по 1 сделка на седмица
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              От няколко часа на маркета е оставен на вършее един от ТИМ посредниците...
                              ХимснаБ ,ВелграФ ,Галата.... само класни акции...
                              Е от време на време хич да не е закача и някой от мени маркета...
                              Ми Монти....играйте му "къси"да го озаптите...

Коментар

• От няколко часа на маркета е оставен на вършее един от ТИМ посредниците...
                                ХимснаБ ,ВелграФ ,Галата.... само класни акции...
                                Е от време на време хич да не е закача и някой от мени маркета...

Коментар

Working...
                                X