IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Точно. Абсолютно.
    Когато Геко пак му омекнат карачките, ореве върталъка и смени и тоя ник - е те тогава е момента да си бол храбър !
    Геко е куче, такива на БФБ са много малко останали. И двамата сме много смешни да казвате, че всеки е много смел и се е увъртял в акции. Това е смешно - ами само във форума пишат, че имат акции не повече от 5 души. Всички останали са предимно в кеш от Еларг, в Атера и другите дивидентни угоени прасенца, както и депозити. Справка за ДФ е също показателна какво държат, както и ПФ който предимно са се уяли в позиции в чужбина и на БФБ почто нищо не са открили последните години. На БФБ позиции ще почнат да се откриват масова пак само когато дойдат чужди спекуланти, именно щото на БФБ няма смели хора които да оценяват акциите адекватно и да отварят позиции.
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
      Напълно съгласен, но аз не виждам страх сред инвестиращите. Всички са заредени догоре и чакат избухването на SOFIX...
      В грешка си!
      Кои са тия всички - 30-40 човека пишещи във форума и попълващи анкетите на големия мечок ли!?!?
      ДФ, ПФ и банките са пълни с кеш, но ги е страх да го инвестират. Депозитите на населението покоряват рекорд след рекорд. Почти не остана кьорав чужденец с добър пакет. Таксиджиите и БГ- мамите и те не си и помислят за БФБ! Откога сме нямали свястно ИПО?! Е, щото има страх и няма кой да го запише на нормална цена!
      Въобще в сериозна грешка си! Но това ще го осъзнаеш твърде късно.
      Ако пък аз бъркам... няма проблем, заложил съм собствените си пари, всички спечелени пак на БФБ, имам пълното право да ги "губя" както реша

Коментар

Напълно съгласен, но аз не виждам страх сред инвестиращите. Всички са заредени догоре и чакат избухването на SOFIX...
        Точно. Абсолютно.
        Когато Геко пак му омекнат карачките, ореве върталъка и смени и тоя ник - е те тогава е момента да си бол храбър !

Коментар

Всеки вижда, каквото му отърва.
          Това е най-непредсказуемия парламент, който сме имали някога.
          Дано ти върже риска, че твойто си е направо хазарт.
          В капак с най-крадливото правителство.

Не може преди 4 години да си менкал над 400 000 декара земя чрез специално приет закон.

Да са ти спрели еврофондовете, щото си некадърен и корумпиран.

Да се опитваш да качиш прага за влизане в парламента от 4 на 8% (Конституционния съд върна тази точка от изборния закон).

И сега просто да мислиш за благото на народа, без да крадеш - това и по-филмите го няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            „Бъди смел когато другите са страхливи и страхлив, когато другите са смели.“ Уорън Бъфет

Коментар

„Бъди смел когато другите са страхливи и страхлив, когато другите са смели.“ Уорън Бъфет

Коментар

атакистите днес направиха показно как ще играят в отбор с БСП и ДПС, "без да ги подкрепят", просто смъкват кворума.
                Така че скоро явно ще си имаме редовно и работещо правителство, поне докато на Болен му изнася да го държи. Ако се реши тия дни и въпроса с Артио-пакетите при Хим и така се отпушат цените на едни от най-активните спекулантски акции, ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу

Аз лично се подготвих добре, вече съм на 125% в БГ акции

Коментар

• Много е кофти някой да се цепи от колектива. В тоя случай не ми е ясно БФБ защо се цели от колектива....това е абсурдно и ще бъде наваксано.

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/novini/94091
                    БЕНЦ НЕ Е САМО НИКЕИ

Коментар

• Ръстттттттттттттт

Пичове, Никей е вече 15,600

Коментар

• Аз съм 80% в акции и 20% валута- при тази нестабилност не може без валута..Все някога в близките години ще се пренесат парите в периферията БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          и аз на 100%, ама няма лошо да се задаржът котировките още 2-3 месеца с едни нови избори - бих си купил още
                          E кеш нямате ли бе момчета ......голяма грешка ша да знайте

Аз приблизително съм "скромно" 30 % в 10 акции де мисля че имат най голям подскок потенциал (2/3 в 4 от тях) 15% в кеш (задължително мин.ниво за хващане на падащи ножове ) и 55% в 2 адсица и 2 прив-ни.
                          Демек - на не повече от толкова (30%) оценявам шанса Батята и Геко да са прави и да подминем като малка гара 470 и 520 Софка тая година.
                          Това е най булиш портмонето де съм имал

Коментар

• „Въпросът не е дали ще се изпълни бюджетът, а защо е в такъв вид", пише в. "Сега"
                            През последните месеци се вдигна много шум за това колко лошо е състоянието на публичните финанси, но никой не обясни какво толкова им е лошото. Често се даваха примери за нивото на фискалния резерв, по-високите разходи и по-ниските приходи, но удобно се пропускаха причините за текущото състояние на тези показатели. Така например никой не каза защо приходите или разходите разочароват и на какво се дължи това.

Тази година има обективни причини както за по-високите разходи, така и за сравнително по-ниските постъпления в хазната. А що се отнася до нивото на фискалния резерв, то дори е малко по-добро в сравнение с предходната година. Около половината от по-високите разходи за първото тримесечие се дължат на навременните разплащания с изпълнителите на медицинска помощ, по-висок разход за осигуровки за служители в силовите ведомства, по-високата вноска в европейския бюджет, по-високи разходи по европейски програми, изплащането на глобалните облигации в евро. Ако разходната част на бюджета има проблем, той се крие в останалата половина от ръста на разходите, която се дължи на заложените по-високи харчове по редица пера тази година.

Коментар

атакистите днес направиха показно как ще играят в отбор с БСП и ДПС, "без да ги подкрепят", просто смъкват кворума.
                              Така че скоро явно ще си имаме редовно и работещо правителство, поне докато на Болен му изнася да го държи. Ако се реши тия дни и въпроса с Артио-пакетите при Хим и така се отпушат цените на едни от най-активните спекулантски акции, ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу

и аз на 100%, ама няма лошо да се задаржът котировките още 2-3 месеца с едни нови избори - бих си купил още

Коментар

• АБЕ КЪДЕ Е ФОРЕКСОВ

Коментар

Working...
                                X