IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като погледна Софикс на 6месечна и най-вече на 3месечна графика - направо ми се пълни душата!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Батка, това твоето вече се превръща в як спам. Всички разбрахме Дяу, Мяу, нов рекорд, ръссттттттттттт, скоро и на БФБ... Оттук нататък наистина е добре да измислиш нещо ново.
      гетофф, да не взе да ме асоциираш с бенца?
      това че и двамата сме оптимисти не значи че сме на един акъл
      той е доста краен... направо хардкор
      примерно за Атера мнението ми е че е справедливо оценена, докато той я нарича балон. Пресилено е според мен.
      Но по принцип финансовите пазари обичат крайностите, така че.... очаквайте, неочакваното

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Софикс - 1 година + 37.5 % , за 10 години + 220 %
        Дау - съответно + 24 % и + 70%

Га ще ни стигнат хамериканците ?

А иначе :

= там имаш работеща държава грижеща се за стопанството и хората си, отстояваща твърдо интересите и пазарите си, дори и с военна сила кога се наложи. Добра демография, законност и правосъдие, нетиранична администрация, иновативна икономика, престоящ бум покрай шистовата революция, ФЕД печатарство и т.н.

= тук имаш всичко обратно на горното.
        Загиваща демография и разградена държава, в която дори и ченгетата биват пребивани и глозгани от пияни роми вече. А инак 70 години вече глозгане до кокъл от комунистическо-олигархична върхушка. И края му се не види.
        И като капак на всичко участие в свръхрегулиран социалистически ЕС заприличващ все повече на СИВ който допълнително ни тегли към дъното.

Според мене 10 годишната ножица между Софикс и Дау все повече ще се затваря.

А твоя анализ какъв е бе Умник Гюро ?
        Лозунгите ти ги знаем.
        Анализа ми е много прост. За пореден път доказваш колко плитък и елементарен манипулатор си. Да сравняваш в абсолютни проценти един развит индекс с друг прохождащ преди 10 г. и да търсиш 1:1 корелация и връзка?? Откъде почна Софикс?

Гледа се относително - колко беше Дау 2009, колко Софикс? Колко са сега? а не едно към едно . Защо ли ти отговарям.
        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Опъвате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
            затова го казвам, понеже вероятно си прав всички може би са видели числото колко показва Дау, но не мисля че повече от 5% са разбрали и разбират какво значи това. 95% в това число вероятно и ти нямаш анализ на тази ситуация.
            Софикс - 1 година + 37.5 % , за 10 години + 220 %
            Дау - съответно + 24 % и + 70%

Га ще ни стигнат хамериканците ?

А иначе :

= там имаш работеща държава грижеща се за стопанството и хората си, отстояваща твърдо интересите и пазарите си, дори и с военна сила кога се наложи. Добра демография, законност и правосъдие, нетиранична администрация, иновативна икономика, престоящ бум покрай шистовата революция, ФЕД печатарство и т.н.

= тук имаш всичко обратно на горното.
            Загиваща демография и разградена държава, в която дори и ченгетата биват пребивани и глозгани от пияни роми вече. А инак 70 години вече глозгане до кокъл от комунистическо-олигархична върхушка. И края му се не види.
            И като капак на всичко участие в свръхрегулиран социалистически ЕС заприличващ все повече на СИВ който допълнително ни тегли към дъното.

Според мене 10 годишната ножица между Софикс и Дау все повече ще се затваря.

А твоя анализ какъв е бе Умник Гюро ?
            Лозунгите ти ги знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Пу пу пу, да не ти е уроки

Ма все пак си има и отделна тема за вицовете
              Страшен виц. Напишидо в темата "Бисери и вицове".

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Аз все още съм 50-50 акции-депозити, ама акциите започнаха да скачат, та в момента имам повече пари в акции, отколкото в депозити. Съвсем скоро ще има преливане разбира се, чакаме сериозен ръст. Орешака ще ни направи много богати, да е жив и здрав човека !
                Пу пу пу, да не ти е уроки

Ма все пак си има и отделна тема за вицовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  атакистите днес направиха показно как ще играят в отбор с БСП и ДПС, "без да ги подкрепят", просто смъкват кворума.
                  Така че скоро явно ще си имаме редовно и работещо правителство, поне докато на Болен му изнася да го държи. Ако се реши тия дни и въпроса с Артио-пакетите при Хим и така се отпушат цените на едни от най-активните спекулантски акции, ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу

Аз лично се подготвих добре, вече съм на 125% в БГ акции
                  Аз все още съм 50-50 акции-депозити, ама акциите започнаха да скачат, та в момента имам повече пари в акции, отколкото в депозити. Съвсем скоро ще има преливане разбира се, чакаме сериозен ръст. Орешака ще ни направи много богати, да е жив и здрав човека !
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

95% в това число вероятно и ти нямаш анализ на тази ситуация.
                    Както и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Батка, това твоето вече се превръща в як спам. Всички разбрахме Дяу, Мяу, нов рекорд, ръссттттттттттт, скоро и на БФБ... Оттук нататък наистина е добре да измислиш нещо ново.
                      затова го казвам, понеже вероятно си прав всички може би са видели числото колко показва Дау, но не мисля че повече от 5% са разбрали и разбират какво значи това. 95% в това число вероятно и ти нямаш анализ на тази ситуация.

Коментар

15,500
                        Знам, че за повечето на БФБ няма връзка - но все пак

Коментар

• Дау с нов рекорд!

15,500
                          Знам, че за повечето на БФБ няма връзка - но все пак

Коментар

...............ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу

Аз лично се подготвих добре, вече съм на 125% в БГ акции
                            За Дау ясно,
                            но за Мяу малко трудно -
                            гледам ,че последната година е над 80% UP

п.с.
                            И аз съм пълен , но само на 99.50% ,
                            пък да видим какво ще стане

Коментар

В грешка си!
                              Кои са тия всички - 30-40 човека пишещи във форума и попълващи анкетите на големия мечок ли!?!?
                              ... Почти не остана кьорав чужденец с добър пакет. Таксиджиите и БГ- мамите и те не си и помислят за БФБ! Откога сме нямали свястно ИПО?! Е, щото има страх и няма кой да го запише на нормална цена!
                              Въобще в сериозна грешка си! ......
                              O не, попитай някой брокер и ще влезеш в час дали са 30-40, кого ще баламосваш !!??
                              Таксиджиите са последна фаза на голямо аху-иху, на което видимо разчитате да напълните шортите с шитовете...
                              Изобщо не е в грешка СабЗиро, а много много ценен с мнението си. Разбира се, сега модата е да се слушат глупостите на Бенца за инвестиране по критерия п/б=(0,5 до 1) И на всички ви е ясно, че му осъзнавате неадекватностите, но ги подминавате... понеже ви вършат черната работа за навивката на рибоците
                              Нема нужда да ни се натрапвате с бичите си нагласи (а вече сте се нахакали 100% в акции и няма кой да купува налЕ ?)
                              Не е препоръка
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                                Напълно съгласен, но аз не виждам страх сред инвестиращите. Всички са заредени догоре и чакат избухването на SOFIX...
                                +++
                                Ох слава богу, че пак се включи Зиро !!!
                                Зажадняло бях, да чуя и видя трезвомислещ, анализиращ, почти винаги извън мнението на тълпата поглед срещу спекулантската алчност и манипулативност !
                                На останалите като батката - нещо от мъдростта на спекуланта Костолани, който от жизнения си цикъл е видял 2 и 200, и доста повече, отколкото който и да е борсов баламурник:
                                За днес да си припомним това:
                                1. Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция, то тогава почти винаги нещата се провалят.
                                2. Така нареченото всеобщо мнение на борсата не чини и десет пфенига.
                                3. 90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата.
                                4. Дори Ротшилд може да предизвика подем, но не може да избегне спад към дъното
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X