Като погледна Софикс на 6месечна и най-вече на 3месечна графика - направо ми се пълни душата!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатка, това твоето вече се превръща в як спам. Всички разбрахме Дяу, Мяу, нов рекорд, ръссттттттттттт, скоро и на БФБ... Оттук нататък наистина е добре да измислиш нещо ново.
това че и двамата сме оптимисти не значи че сме на един акъл
той е доста краен... направо хардкор
примерно за Атера мнението ми е че е справедливо оценена, докато той я нарича балон. Пресилено е според мен.
Но по принцип финансовите пазари обичат крайностите, така че.... очаквайте, неочакваното
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСофикс - 1 година + 37.5 % , за 10 години + 220 %
Дау - съответно + 24 % и + 70%
Га ще ни стигнат хамериканците ?
А иначе :
= там имаш работеща държава грижеща се за стопанството и хората си, отстояваща твърдо интересите и пазарите си, дори и с военна сила кога се наложи. Добра демография, законност и правосъдие, нетиранична администрация, иновативна икономика, престоящ бум покрай шистовата революция, ФЕД печатарство и т.н.
= тук имаш всичко обратно на горното.
Загиваща демография и разградена държава, в която дори и ченгетата биват пребивани и глозгани от пияни роми вече. А инак 70 години вече глозгане до кокъл от комунистическо-олигархична върхушка. И края му се не види.
И като капак на всичко участие в свръхрегулиран социалистически ЕС заприличващ все повече на СИВ който допълнително ни тегли към дъното.
Според мене 10 годишната ножица между Софикс и Дау все повече ще се затваря.
А твоя анализ какъв е бе Умник Гюро ?
Лозунгите ти ги знаем.
Гледа се относително - колко беше Дау 2009, колко Софикс? Колко са сега? а не едно към едно . Защо ли ти отговарям.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениезатова го казвам, понеже вероятно си прав всички може би са видели числото колко показва Дау, но не мисля че повече от 5% са разбрали и разбират какво значи това. 95% в това число вероятно и ти нямаш анализ на тази ситуация.
Дау - съответно + 24 % и + 70%
Га ще ни стигнат хамериканците ?
А иначе :
= там имаш работеща държава грижеща се за стопанството и хората си, отстояваща твърдо интересите и пазарите си, дори и с военна сила кога се наложи. Добра демография, законност и правосъдие, нетиранична администрация, иновативна икономика, престоящ бум покрай шистовата революция, ФЕД печатарство и т.н.
= тук имаш всичко обратно на горното.
Загиваща демография и разградена държава, в която дори и ченгетата биват пребивани и глозгани от пияни роми вече. А инак 70 години вече глозгане до кокъл от комунистическо-олигархична върхушка. И края му се не види.
И като капак на всичко участие в свръхрегулиран социалистически ЕС заприличващ все повече на СИВ който допълнително ни тегли към дъното.
Според мене 10 годишната ножица между Софикс и Дау все повече ще се затваря.
А твоя анализ какъв е бе Умник Гюро ?
Лозунгите ти ги знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПу пу пу, да не ти е уроки
Ма все пак си има и отделна тема за вицовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз все още съм 50-50 акции-депозити, ама акциите започнаха да скачат, та в момента имам повече пари в акции, отколкото в депозити. Съвсем скоро ще има преливане разбира се, чакаме сериозен ръст. Орешака ще ни направи много богати, да е жив и здрав човека !
Ма все пак си има и отделна тема за вицовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеатакистите днес направиха показно как ще играят в отбор с БСП и ДПС, "без да ги подкрепят", просто смъкват кворума.
Така че скоро явно ще си имаме редовно и работещо правителство, поне докато на Болен му изнася да го държи. Ако се реши тия дни и въпроса с Артио-пакетите при Хим и така се отпушат цените на едни от най-активните спекулантски акции, ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу
Аз лично се подготвих добре, вече съм на 125% в БГ акцииThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение95% в това число вероятно и ти нямаш анализ на тази ситуация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатка, това твоето вече се превръща в як спам. Всички разбрахме Дяу, Мяу, нов рекорд, ръссттттттттттт, скоро и на БФБ... Оттук нататък наистина е добре да измислиш нещо ново.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение15,500
Знам, че за повечето на БФБ няма връзка - но все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение...............ралито на БФБ ще засенчи и Дау и Мяу
Аз лично се подготвих добре, вече съм на 125% в БГ акции
но за Мяу малко трудно -
гледам ,че последната година е над 80% UP
п.с.
И аз съм пълен , но само на 99.50% ,
пък да видим какво ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВ грешка си!
Кои са тия всички - 30-40 човека пишещи във форума и попълващи анкетите на големия мечок ли!?!?
... Почти не остана кьорав чужденец с добър пакет. Таксиджиите и БГ- мамите и те не си и помислят за БФБ! Откога сме нямали свястно ИПО?! Е, щото има страх и няма кой да го запише на нормална цена!
Въобще в сериозна грешка си! ......
Таксиджиите са последна фаза на голямо аху-иху, на което видимо разчитате да напълните шортите с шитовете...
Изобщо не е в грешка СабЗиро, а много много ценен с мнението си. Разбира се, сега модата е да се слушат глупостите на Бенца за инвестиране по критерия п/б=(0,5 до 1) И на всички ви е ясно, че му осъзнавате неадекватностите, но ги подминавате... понеже ви вършат черната работа за навивката на рибоците
Нема нужда да ни се натрапвате с бичите си нагласи (а вече сте се нахакали 100% в акции и няма кой да купува налЕ ?)
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНапълно съгласен, но аз не виждам страх сред инвестиращите. Всички са заредени догоре и чакат избухването на SOFIX...
Ох слава богу, че пак се включи Зиро !!!
Зажадняло бях, да чуя и видя трезвомислещ, анализиращ, почти винаги извън мнението на тълпата поглед срещу спекулантската алчност и манипулативност !
На останалите като батката - нещо от мъдростта на спекуланта Костолани, който от жизнения си цикъл е видял 2 и 200, и доста повече, отколкото който и да е борсов баламурник:
За днес да си припомним това:
1. Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция, то тогава почти винаги нещата се провалят.
2. Така нареченото всеобщо мнение на борсата не чини и десет пфенига.
3. 90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата.
4. Дори Ротшилд може да предизвика подем, но не може да избегне спад към дънотоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар