IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Всички сме на борсата с идеята да изкараме някой лев. Всеки сам си решава кое е малко или много. Аз лично съм си поставил за цел 50% годишна доходност Дали ще се получи времето ще покаже.
    Ако имаше и партия с някой депутат в парламента съвсем щеше да си на борсата т.е. в търговията. Предполагам и доходността там е сериозна

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Тази година колко % си направил, ако не е тайна де?
      Около 25% за последната година и около 19% от началото на тази, но това бяха доста силни времена....
      Не мисля, че всяка една ще правя по толкова.

П.П. Както виждаш не е тайна, но ти защо питаш?
      Last edited by 15%; 15.10.2014, 23:46.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Сега те разбирам и се съгласявам с твоето мнение.
        Просто аз нямам достатъчно капитал, за да си позволя визираните от теб точки, а и освен това съм на христова възраст и се чувствам задължен да градя нещо. В този смисъл, да бъда 0:0 не ме устройва и не мога да се оправдавам с времената и други подобни.
        Някой далечен ден, може би и моята цел би била по-скоро съхранение.
        Тази година колко % си направил, ако не е тайна де?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Гледате ли bTV Cinema?
          Така е било, така е, и така ще бъде...
          На БФБ-то по мое мнение нещата са умножени по 1000 примерно.
          Най - вероятно има и наши познайници /от форума/, на които им приличат двете роли..

Коментар

• Гледате ли bTV Cinema?

Коментар

Просто аз нямам достатъчно капитал, за да си позволя визираните от теб точки, а и освен това съм на христова възраст и се чувствам задължен да градя нещо. В този смисъл, да бъда 0:0 не ме устройва и не мога да се оправдавам с времената и други подобни.
              В такъв случай пожелавам единствено успех в капиталовото развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                По 1 и 2 не търся доходност, а предотвратяването на загуба на такава. Възможно е при акции и депозити в следващите години именно това да се случи. 3 е трудно, но не и невъзможно. Това е единствения начин за траен растеж. 4. Ами как какво? Нов билет за круиз и ново дърпане на пиш...ата. Може и някоя любовница за цвят. За какво живее човек..

Коментар

1. Имотчето няма как да донесе доходност и на 1/2, а дългосрочно....
                  2. Доходността на златото минус инфлацията е равна на 0.
                  3. Всички искаме, но е мноооого трудно.
                  4. И след това?
                  По 1 и 2 не търся доходност, а предотвратяването на загуба на такава. Възможно е при акции и депозити в следващите години именно това да се случи. 3 е трудно, но не и невъзможно. Това е единствения начин за траен растеж. 4. Ами как какво? Нов билет за круиз и ново дърпане на пиш...ата. Може и някоя любовница за цвят. За какво живее човек..

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                    ГЕРБ не са се разбрали с РБ...
                    Кофти, пак ще се пият кафета, и ще се поддържа тезата, че всичко е в името на България.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ами като не са се разбрали затова има Бареков и патриоти , които ще подкрепят Бойко

Коментар

• ГЕРБ не са се разбрали с РБ...

Коментар

• Всички сме на борсата с идеята да изкараме някой лев. Всеки сам си решава кое е малко или много. Аз лично съм си поставил за цел 50% годишна доходност Дали ще се получи времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            1.Да си купи някое яко имотче,
                            2.малко златце,
                            3.но най-вече обещаващ бизнес, който друг управлява.
                            4.Да си купи билет за круиз или дълга почивка някъде далеч. Да си дърпа пиш...ата и да не се занимава с глупости.
                            1. Имотчето няма как да донесе доходност и на 1/2, а дългосрочно....
                            2. Доходността на златото минус инфлацията е равна на 0.
                            3. Всички искаме, но е мноооого трудно.
                            4. И след това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Браво, кубратов. Браво! Скоро още повече хора ще разберат, защо подписа ми е такъв какъвто е от 1-2 години насам!
                              А ако беше избягал шиткойна на 666

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Браво, кубратов. Браво! Скоро още повече хора ще разберат, защо подписа ми е такъв какъвто е от 1-2 години насам!
                                Ха кой се появи! Де ходиш бе серсемино? Кажи на хората още ли ближеш рани от златцето!

Коментар

Working...
                                X