If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ТИ ТВОИТЕ 10% ЪП ГИ ЧАКАШ ВЕЧЕ МЕСЕЦ , НО НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧИХА НА ДАТА 13-и МАЙ ........................ така както изместваш нещата - тази седмица - другата седмица и т.н. си мисля, че до края на годината няма да познаеш...
................... иначе някоя седмица или месец може и да има 10% ъп
как не ти увря тиквата, че със "серГЕЙЧЕТА в шалвари" нищо добро не очаква България, а още по-малко БФБ
Ти май си много обиден на Станишев... но мнозинството от хората са по-обидени на Бащицата. Ако мислиш че нищо добро не очаква БФБ не си губи времето а продавай.
ТИ ТВОИТЕ 10% ЪП ГИ ЧАКАШ ВЕЧЕ МЕСЕЦ , НО НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧИХА НА ДАТА 13-и МАЙ ........................ така както изместваш нещата - тази седмица - другата седмица и т.н. си мисля, че до края на годината няма да познаеш...
как не ти увря тиквата, че със "серГЕЙЧЕТА в шалвари" нищо добро не очаква България, а още по-малко БФБ
По-принцип, като гледам как стоят нещата май няма и да помиришем приватизиране на БФБ и го казвам защото само това може да изкара борсата на много високо!
Не съм политикант, но мисля, че очакванията за правителство още във Вторник активизираха тук таме някой. Мисля, че правителство следващата седмица ще се отрази много силно на БФБ +10% като за отскок още от понеделник очаквам. Не е препоръка.
Че какво е станало точно днес? Мен не ме учудва че ще има правителство още следващата седмица и то обещават в началото Учудвам се на тези дето предричаха хаос и всякакви други лоши варианти - някои може би и са играли така на БФБ. Отсега нататък само хубави времена
Че какво е станало точно днес? Мен не ме учудва че ще има правителство още следващата седмица и то обещават в началото Учудвам се на тези дето предричаха хаос и всякакви други лоши варианти - някои може би и са играли така на БФБ. Отсега нататък само хубави времена
Не съм политикант, но мисля, че очакванията за правителство още във Вторник активизираха тук таме някой. Мисля, че правителство следващата седмица ще се отрази много силно на БФБ +10% като за отскок още от понеделник очаквам. Не е препоръка.
Поне това добре, че с тия безумни идеи дето имаха...
те тия идеи бяха докато пипнат гласовете на пенсионерите, мързеливите, неспособните и завистливите.
Винаги са си лъгали преди избори, защо точно сега да се променят
Орешарски ще харчи пари, които няма. Той трябва да предотврати нови бунтове през есента и зимата. Икономиката ще живне. Разбира се, постарому - едно за теб, едно за мен краднато в джоба. Въпрески това ще се усети и на борсата. Ала след 2-3 години ново фиаско, защото при нас не може да не се плащат дълговете..
Това е песимистичният вариант. Оптимистичният е ако успеят да докарат няколко по-сериозни чуждестранни (западни) компании (примерно автомобилостроител, производител на потребителска електроника и още няколко в леката промишленост), които да инвестират шумно, като подобрят цялостния бизнес имидж на страната навън. Тогава сериозният капитал на борсата може да се завърне (и сега го има в излишък на запад, но не му се занимава с балкански шитни). А икономиката ще заскърца в правилната посока...
Коментар