IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Да това е единия вариант, но да има нещо като програма и нещо като експерти и да вземат по-адекватни и по-обществено ориентирани решения.

А не през куп за грош и да си личи отдалече кой на кой е човек.
    Кой ще им повярва от тук нататък. Какво експертно правителство като ще е ясно че са поставени лица. За да се прави някакво управление би трябвало да е налично някаква доза доверие в управляваните. В момента такова доверие ми се струва че няма и че няма как да се появи.

Разбира се на народа може да му омръзен да протестира. Но може и да не му омръзне. Все пак на никой не му харесва да му се подиграват в лицета. А в момента всичките партии в този парламент точно това правят. Съвсем явно и арогантно се подиграват с народа.

Коментар

Брой го за почти паднало.

Протестите на са за Пеевски вече, а за правителството.
      Надявам се че няма да падне по две причини:

- Пет правителства за една година си е пълна липса на устоичивост и ще затънем още по дълбоко в блатото на икономиката.
      / до сега са три правителства плюс евентуално служебно и след това поредното ново /

- Смятам Орешарски за умен човек и мисля че може да свърши работа в някаква степен ако му се даде шанс.

Надявам се управляващите да си извадят поука от ситуацията и в следващи действия първо да мислят за общественото мнение а после за партиините си договорки и интереси.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз лично мисля че на Станишев ще му вземат главата, Гоце ще превземе БСП и ще направи коалиция с ГЕРБ. Така ще сме в уникалната ситуация в парламента да няма никаква опозиция.

Сигерно ще назначат Волен за тази роля.
        Да това е единия вариант, но да има нещо като програма и нещо като експерти и да вземат по-адекватни и по-обществено ориентирани решения.

А не през куп за грош и да си личи отдалече кой на кой е човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Глупости... Протестите са от ограничен брой лумпени изкарани от седерастите и гербаджиите. Първите още не могат да се примирят че са извън играта и се надяват при нови избори да мобилизират всички реститути и техните близки за да прескочат 4%-овата бариера и влязат този път в Народното събрание, а вторите се надяват при нови избори да се отложат наказателните производства срещу Цвъко и Боко. Това е. Няма нищо сложно.
          Да вържем бас, че ще падне до края на месеца?

Залагаш ли депозита, а?

Коментар

• Аз лично мисля че на Станишев ще му вземат главата, Гоце ще превземе БСП и ще направи коалиция с ГЕРБ. Така ще сме в уникалната ситуация в парламента да няма никаква опозиция.

Сигерно ще назначат Волен за тази роля.

Коментар

Все още развръзката след оставката на Орешарски не е ясна.

Съмнявам се да управлява ГЕРБ. Както и избори не е ясно дали и кога ще има.

ИдеализЪмът май ми идва в повече, но има надежда партиите да се разберат за истинско програмно+експертно правителство без задкулисни договорки.

Другият вариант е такова да бъде назначено от президента, а парламентът да действа още известно време.

И двата варианта ми звучат прекалено идеалистично и нереалистично. Но вариантът избори до дупка не е кой знае колко по-добър от този.
              Какво значи да се разберат партиите - едната мафия да се разбере с другата ли. Че то от това по-лошо има ли. В този парламент няма НИТО една свястна партия. И ако се запазят нагласите от предходните избори и нито една свястна партия няма да влезе и в следващия.

Специално за борсата мисля че най-важното е как се управлява държавата, а не дали някакви партии се били разбрали или не се били разбрали. А към момента имаме три партии на мафията и една на луд човек. Както ще да се групират все е еднакво зле.

Коментар

Глупости... Протестите са от ограничен брой лумпени изкарани от седерастите и гербаджиите. Първите още не могат да се примирят че са извън играта и се надяват при нови избори да мобилизират всички реститути и техните близки за да прескочат 4%-овата бариера и влязат този път в Народното събрание, а вторите се надяват при нови избори да се отложат наказателните производства срещу Цвъко и Боко. Това е. Няма нищо сложно.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Вариантите са няколко.
                  Станишев подава оставка или останалите от БСП му взимат главата - това може да не успокои обстановката но вдига съвсем малко правителството да оцелее.
                  Волен почва да играе опозиция. Дните на правителството стават преброени.
                  Станишев не подава оставка или го преизбират с малко БСП се цепи, правителството пада.

Честно казано не виждам как това правителство ще се задържи дълго. Който и да го подкрепя сега - дори и БСП - ще загуби много като подкрепа и в същото време ще спечели малко време на власт.

За голямо съжаление не смятам че следващите избори ще променят нещо. Атака ще се смени с НФСБ и ще управляват ГЕРБ с НФСБ - така че от трън та на глог.

И при сегашното и при това най-вероятно бъдещо правителство аз поне не виждам добро за БФБ. Сегашните побързаха да направят България феодална държава, предишните се опитваха да я правят абсолютна монархия.
                  Все още развръзката след оставката на Орешарски не е ясна.

Съмнявам се да управлява ГЕРБ. Както и избори не е ясно дали и кога ще има.

ИдеализЪмът май ми идва в повече, но има надежда партиите да се разберат за истинско програмно+експертно правителство без задкулисни договорки.

Другият вариант е такова да бъде назначено от президента, а парламентът да действа още известно време.

И двата варианта ми звучат прекалено идеалистично и нереалистично. Но вариантът избори до дупка не е кой знае колко по-добър от този.

Коментар

• Вариантите са няколко.
                    Станишев подава оставка или останалите от БСП му взимат главата - това може да не успокои обстановката но вдига съвсем малко правителството да оцелее.
                    Волен почва да играе опозиция. Дните на правителството стават преброени.
                    Станишев не подава оставка или го преизбират с малко БСП се цепи, правителството пада.

Честно казано не виждам как това правителство ще се задържи дълго. Който и да го подкрепя сега - дори и БСП - ще загуби много като подкрепа и в същото време ще спечели малко време на власт.

За голямо съжаление не смятам че следващите избори ще променят нещо. Атака ще се смени с НФСБ и ще управляват ГЕРБ с НФСБ - така че от трън та на глог.

И при сегашното и при това най-вероятно бъдещо правителство аз поне не виждам добро за БФБ. Сегашните побързаха да направят България феодална държава, предишните се опитваха да я правят абсолютна монархия.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Мисля че падане на поредно правителство ще се отрази зле на БФБ , защото нагласите на хората , пак произведат подобен неясен резултат на следващи избори и ще имаме поредната патова ситуация и блокаж на държавата.

Коментар

• Мисля че падане на поредно правителство ще се отрази зле на БФБ , защото нагласите на хората , пак произведат подобен неясен резултат на следващи избори и ще имаме поредната патова ситуация и блокаж на държавата.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Това е първия път когато съм съгласен с Бенч Мафиа 4 ....
                          В момента изтича кредита на доверие....и влизаме в рейдж до изясняване на обстановката.....
                          Падането на правителството ще ни върне под 330- 350 пункта на Софикс....
                          Следващото качване може да има само при Голяма коалиция....
                          Хубаво и да имаме план Б...
                          Не е препоръка.....
                          Тук уж идиотската версия ,че идването на Борисоф ще качи борсата.... тя не се качи 4 години та сега...
                          На първият месец като се върне ще излезнат другите от глад ....и то посред зимата и ще бъде страшно....комунистите няма да бъдат смазани след три месеца управление и то без ясна причина за изборите за електората....им.
                          Отпред ще бъдат ГОРД и АТАКА бригадите....
                          Няма да има разхождане на количките на майките и бебета и да искат нови избори а направо щурмуване на държавните институции , Трябват пари в бюджета.... а там няма...за нищо...
                          Почвам да мисля пак за западните маркети след корекция....
                          Само къси позиции. Едно хуваво нещо от политическата криза.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=-UXdxGKmA0U

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                              Разберете се с Бенца. Той казва, че трябва да растем, защото имаме правителство, а ти, че трябва да растем защото скоро няма да имаме.
                              Е, какво има да се разбират? Не ти ли е ясно? Народът си го е казал във вид на поговорка - гладни кудкудяци просо сънуват...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Времето е идеално за опъване на смукача

Коментар

Working...
                                X