IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НагорИ!!!
    Не е препоръка!

Коментар

• утрИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Корекция,ерекция все тая важно е да не седи на едно място и авантаджос да има.
        Тъй тъй бездействието не е интересно.Накъдето и да тръгне все ще е по-забавно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Ша я бъде ли наща борсичка или няма да я бъде.Айде оптимисти изкажете са.
          Корекция,ерекция все тая важно е да не седи на едно място и авантаджос да има.

Коментар

• Ша я бъде ли наща борсичка или няма да я бъде.Айде оптимисти изкажете са.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Според мен при Софарма има голям продавач отдавна /може би заради Русия - Украйна/. При Брефа има сериозна новина от снощи. ССВ и Зрънчо някой си пълни, но отново ми се струва, че е отдавна и не е индексния.
              Просто разсъждения, сигурно греша.....
              Не грешиш! А някой пак не са в час...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Според мен при Софарма има голям продавач отдавна /може би заради Русия - Украйна/. При Брефа има сериозна новина от снощи. ССВ и Зрънчо някой си пълни, но отново ми се струва, че е отдавна и не е индексния.
                Там са продажби...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  струва ми се ,че индексния фонд вършее....
                  Това софарма , бреф ,зхбг и ссв
                  как мислите по въпроса....
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• струва ми се ,че индексния фонд вършее....
                    Това софарма , бреф ,зхбг и ссв
                    как мислите по въпроса....

Коментар

• Усещате ли как "паричките" дебнат из засада

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        Що не ръстем момчета и момичета
                        Щот не шортиш туканка...което шортиш само то расте задължително

Коментар

• от Амстел???

Коментар

пише се рАстем.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• а малко тръгнаха , ама виж ги западняците яко ръстат пък ние скука . мхххх трябва да помисля по този въпрос защо така става

Коментар

Щото всеки му е свидят да се бръкни за по-високи нива...а тези нива са вече изчерпани от към стока - НЯМА СТОКА!

Коментар

Working...
                                X