If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ха П.К. в предаването за съдби на кръстопът по Нова !
много смях тая вечер, абе Караиванов ти актьор ли си?
верно, че е АНАЛизаторчето ................... значи след като беше станал бояджия сега и актьорската професия е решил да пробва първия приятел на свети нагъзаки
Все пак позитивно погледнато не е в ролята на педофила .
Явно прекалената самоувереност и лъжите се оказват решаващи в живота ни. Иначе няма нищо лошо човек да се изхранва с каквото и да е.
Не го познавам лично и не ми е направил нищо лошо!
Тони, много насериозно ги взимаш нещата. Те борсите са си игра, няма смисъл човек да се втелява по тях. Сега падат, утре ще се вдигат или на обратното. Това което може да прави човек е да си осигурява възможности да печели когато нещата вървят добре и да не губи много когато нещата не вървят добре.
Аз и на запад реално си играя много често - особено с позициите ми на маржин. Пусна нещо с един процент дълго, пусна друго с един процент късо, ако се получи печалба прибирам, ако се получи загуба, голяма работа. Единственото което гледам да не вкарвам в цялата работа са отрицателни емоции или пък твърде голяма сериозност Сериозността сковава, пречи на човек да използва възможностите, създава страх и реално го бута към влизане в едни коловози на статукво и сигурност - а те са пагубни.
А аз пък си купувам САМО бг акции, галя си ''гегата'', пия си питието и хич не ми дреме
Мнението ми има информационен характер и не е препоръка!
абе успокой се бе човек!
да да си видим какво става на запад......
Тони, много насериозно ги взимаш нещата. Те борсите са си игра, няма смисъл човек да се втелява по тях. Сега падат, утре ще се вдигат или на обратното. Това което може да прави човек е да си осигурява възможности да печели когато нещата вървят добре и да не губи много когато нещата не вървят добре.
Аз и на запад реално си играя много често - особено с позициите ми на маржин. Пусна нещо с един процент дълго, пусна друго с един процент късо, ако се получи печалба прибирам, ако се получи загуба, голяма работа. Единственото което гледам да не вкарвам в цялата работа са отрицателни емоции или пък твърде голяма сериозност Сериозността сковава, пречи на човек да използва възможностите, създава страх и реално го бута към влизане в едни коловози на статукво и сигурност - а те са пагубни.
Коментар