IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Доходност от инвестиции до 2014 година

* БигБеар предупреждава - Тази Анкета е по - трудна за попълване от обичайните
    голямо цъкане, но попълних!
    Поздрави!

Коментар

Наивник,
      Не го брои и не променя резултата, но вероятно ще трябва да го изтрия защото този сайт позволява до 100 анкети и няма смисъл от анкетиран които всъщност не е попълвал
      Брои отговори само когато си кликал по падащите менюта и си избрал нещо...
      Не знам, както решиш. Мен не ме допуска сега да цъкам. При теб не знам какво излиза като статистика.

Коментар

• Наивник,
        Не го брои и не променя резултата, но вероятно ще трябва да го изтрия защото този сайт позволява до 100 анкети и няма смисъл от анкетиран които всъщност не е попълвал
        Брои отговори само когато си кликал по падащите менюта и си избрал нещо...
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ГОТОВО- БРАВО БИГ- МНОГО ДОБРА РАБОТА

Коментар

Доходност от инвестиции до 2014 година

Не знам дали е важно, но аз разцъках да разгледам акциите и накрая му пляснах готово и прие. Та сега се чудя дали съм изкривил анкетата, с 0% за всички възможни акции.

Коментар

• Доходност от инвестиции до 2014 година

Коментар

Мога да пусна друг тип анкета
                Нещо от типа - Каква промяна в цената на съответните акции очаквате след 12 месеца и да сложа срещу всяка акция от примерно -100 % до да кажем 200%

Това ще го попълвате ли? защото е доста по трудно за попълване...
                Защо не? Ако се попълва отговорно, после всеки който иска може да си прави изводи за себе си.

Коментар

• Мога да пусна друг тип анкета
                  Нещо от типа - Каква промяна в цената на съответните акции очаквате след 12 месеца и да сложа срещу всяка акция от примерно -100 % до да кажем 200%

Това ще го попълвате ли? защото е доста по трудно за попълване...
                  Last edited by BigBear; 06.11.2013, 16:02.

Коментар

• Анкетата е попълнена от 91 различни участника във форума. Миналата година бяха 70. Аз обикновено я попълвам първи, за да я тествам дали работи. Определено има някакво влияние текущият портфейл, но аз лично винаги гласувам гледайки смисъла на въпроса, а не портфейла си.
                    И въпросът беше не коя ще е най-печелившата инвестиция, а коя е акцията която ще докара доход след 5 години без да създава силен сърцетуп през периода

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      За сега най добре се шортят.
                      И злото и бледия му братчет.
                      Малко позна ...

Но ... има и нещо друго ... изследвам, чета ви коментарите и се ослушвам!

Интуицията ми е водеща ... и алчността /в хубавия скромен вариант/
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение

Я разтълкувай ... че ми стана интересно, ... купуват ли се или се продават!!!
                        За сега най добре се шортят.
                        И злото и бледия му братчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Дарко, да не си решил и ти да ставаш жълта буболечка

Я разтълкувай ... че ми стана интересно, ... купуват ли се или се продават!!!

Коментар

Абсолютно си прав, ... аз писах за стратегията ми до този момент и по скоро последните 5 години, /мои 4/.

Истината е че, в момента се оглеждам за съвсем друга стратегия ... за моите инвестиции.
                            Ще я споделя, но е за друга тема ...
                            Дарко, да не си решил и ти да ставаш жълта буболечка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Не искам да ти секвам ентусиазма, но нали разбираш че това не гарантира нищо за евентуалния ти бъдещ успех?
                              Моите фаворити повечето са извън топ 10, но пък моята стратегия се е оказала мноого успешна за период от 12 г.
                              Като и за мен важи горното... само бъдещето ще покаже
                              Абсолютно си прав, ... аз писах за стратегията ми до този момент и по скоро последните 5 години, /мои 4/.

Истината е че, в момента се оглеждам за съвсем друга стратегия ... за моите инвестиции.
                              Ще я споделя, но е за друга тема ...

Коментар

Не съм от 5, а от 4 години на борсата, но е факт че моята консервативна система за инвестиция работи.
                                Не бих коментирал анкетата на BigBear, но с задоволство разбрах, че всичките ми акции са от Топ 10 на класацията, а над 50 процента от портфейла ми е в топ 4!
                                ...
                                Не искам да ти секвам ентусиазма, но нали разбираш че това не гарантира нищо за евентуалния ти бъдещ успех?
                                Моите фаворити повечето са извън топ 10, но пък моята стратегия се е оказала мноого успешна за период от 12 г.
                                Като и за мен важи горното... само бъдещето ще покаже

Коментар

Working...
                                X