IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Хм, гледам че Софиксчето боцнало, макар и с малко, ново 4-годишно връхче при затваряне
    Инвестора сигурно чакат по-сериозно боцкане, че да отразят новината
    Бе боцнало, боцнало, ма да видим га ще му се случи случка.
    Се си мисля обаче че може да даде още едно 10% преди това, главно благодарение на малкото небалонирани позиции в него. Ке видим.

Инак вчера 2-ри рожден ден за мене.
    Първа сделка на БФБ на 11/11/11
    Определено доволен засега. Почти 2 пъти съм отупал индекса откакто преди 2 години влизах на около 333 Софка.
    И докато някои сривлювци вчера се опитаха на БФБ-то да ми развалят празника докарвайки ми -0.3% все пак си получих готиния подарък от почти 2% на нисето, въпреки че мощно си увеличих експозицията още с отварянето там към основната си акция.
    Ъп на оптимизЪма !
    Кой не е на пазарите - не знае какво губи !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
      Защо питаш Тони, да не искаш да организираш среща?
      http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxM

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Искам да попитам има ли някой пловдивчанин във форума?
        Защо питаш Тони, да не искаш да организираш среща?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Хм, гледам че Софиксчето боцнало, макар и с малко, ново 4-годишно връхче при затваряне
          Абе докато не доийде Пепи, да сложи 2-3 поста (на кръст) заеби растежи, капитални дългосрочни профити и прочее
          Ако искате растежи - Извикайте Пепи !!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Хм, гледам че Софиксчето боцнало, макар и с малко, ново 4-годишно връхче при затваряне

Коментар

• Явно охраната ги е отблъснала

Коментар

• Ранобудни инвеститори да не са влезли в борсата

Коментар

• Доходна седмица на всички

Коментар

• Are you ready to play?

Коментар

• Искам да попитам има ли някой пловдивчанин във форума?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...rastej,161134/

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Основно ,се връщам там от където съм излязъл с профит , при сривовото пазарене при Хима например ,
                          А ти пазари момче , препоръка е - и продавай където ти стяга , не се страхувай . Как ще си докараме дивидента на БФБто- аз имам кота 1000сделки за годината
                          къде да пазаря бе бачо? Нещо конкретно ли ми намекваш?
                          При Хима купуваш - И ТИ?

Коментар

• Основно ,се връщам там от където съм излязъл с профит , при сривовото пазарене при Хима например ,
                            А ти пазари момче , препоръка е - и продавай където ти стяга , не се страхувай . Как ще си докараме дивидента на БФБто- аз имам кота 1000сделки за годината

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Биг Беер, Благодарен съм за положения труд ! - и дано не си вързал кусур за напомнянето за брой участници , но това е и тежестта на анкетата - "Колкото повече , толкова повече!"-
                              ей ти къде се изгуби!
                              какво пазариш напоследък и защо? - може и на лични

Коментар

• Биг Беер, Благодарен съм за положения труд ! - и дано не си вързал кусур за напомнянето за брой участници , но това е и тежестта на анкетата - "Колкото повече , толкова повече!"-

Коментар

Working...
                                X