IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво за труда !
    .... но аз си направих собствен прочит и анализ на класацията и той е :
    Първите 10 ще имат по-малък ръст от вторите 10.
    Съдя по себе си - колкото и да се опитвах да гласувам безпристрастно слагах по едно + за моите "домашни любимци". Приех, че и други са ударили по едно рамо на фаворитите си и преди да прочета резултатите мислено я преименувах на .....
    "Къде успяхме да се набутаме най-успешно"
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Анкетата е затворена. Благодаря на участвалите

Класация за най- добра 5 годишна инвестиция на БФБ за 2013
      Не съм от 5, а от 4 години на борсата, но е факт че моята консервативна система за инвестиция работи.
      Не бих коментирал анкетата на BigBear, но с задоволство разбрах, че всичките ми акции са от Топ 10 на класацията, а над 50 процента от портфейла ми е в топ 4!

Какво ме е ръководило през годините за да взема тези решения, съм го разяснявал през годините във форума. Ще се радвам ако на някой му помогна с моята стратегия.
      Много благодаря на всички които са спорели с мен или са ме подкрепяли ... това ми е помогнало много!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Биг МЕЧОК, ? НА БАЗАТА НА КОЛКО попълнили анкетата МЪРМОТА Е АНКЕТАТА !

Коментар

• Анкетата е затворена. Благодаря на участвалите

Класация за най- добра 5 годишна инвестиция на БФБ за 2013
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2414423

Коментар

• Заредихте ли пушките?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Да, това съм го забелязал и е така. От февруари 2009 например имаме 3 бичи маркета и 2 мечи с нелоша амплитуда между тях.
                Средно на всеки 10-12 месеца сменяме "резбата"
                Не е лошо да продължаваме в същия дух
                И това е в "сезона" когато излизаха чуждестранните играчи. А какво ще стане когато се появи новина, че някакъв западен (източен) инвеститорски фонд е започнал да купува. Нека сега някой да напише, че това никога няма да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Графиката показва, че БФБ е добро място за "малкия" спекулант - има резки и "неочаквани" покачвания поне веднъж годишно. Е и спадове се наблюдават ....
                  Да, това съм го забелязал и е така. От февруари 2009 например имаме 3 бичи маркета и 2 мечи с нелоша амплитуда между тях.
                  Средно на всеки 10-12 месеца сменяме "резбата"
                  Не е лошо да продължаваме в същия дух

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Те едва ли, ма аз със сигурност така ще направя.
                    Софка пак 300 и <, оххх котъо, кво по хубаво от това.
                    А междувременно по най бързия начин ще събирам $ кеш за да влизам сгодно пак там като се позадъни.
                    Графиката показва, че БФБ е добро място за "малкия" спекулант - има резки и "неочаквани" покачвания поне веднъж годишно. Е и спадове се наблюдават ....

Коментар

Ще прелеят насам печалбите си излезлите на време, ... а дано ...
                      Те едва ли, ма аз със сигурност така ще направя.
                      Софка пак 300 и <, оххх котъо, кво по хубаво от това.
                      А междувременно по най бързия начин ще събирам $ кеш за да влизам сгодно пак там като се позадъни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon
                        Ще прелеят... те големите пари само за БФБ си мислят...

Повече от половината САЩ не знае къде се намира България, ти за преливане на печалби говориш
                        А ти защо го вземаш на сериозно ... може пък някои местни играчори да се уплашат, че ще ги преварят

Коментар

съмнява ме

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Ще е интересно като се спука балона в САЩ скоро как това ще се отрази на БФБ. Защото поне на мен ми изглежда че Насдак вече е яко прегрял.

Коментар

• Ще е интересно като се спука балона в САЩ скоро как това ще се отрази на БФБ. Защото поне на мен ми изглежда че Насдак вече е яко прегрял.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Какво е това!?
                                "Новогодишното рали"

Коментар

Working...
                                X