IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
    Да не ме разбере някой погрешно, лично аз очаквам покрай това ИПО, НАЙ-МАЛКО 100 души, които да си отворят сметка при посредник и да участват. Може да стигнат и до 1000.

Представете си ефекта 1000 нови участника ЦСКАри. Много бързо ще набъбнат акционерната бройка на ЦСКА до 5000 акционера - завидна бройка иначе за БФБ.

Всяка отворена сметка да купува акции на ЦСКА е потенциален купувач и на други позициии на БФБ - ефекта се мултиплица много лесно.

Не е препоръка!
    Ехааа, нямаме нужда викаш от таксиджии.
    Тия даже и спортна злоба ще ги хване кат вземат да губят

Отидохме на софка 2 хилки та се не видя

Коментар

Колеги, моля ви някой да ми потвърди за ЦСКАто, дали наистина говорим за 6.5 Милиона акциите в Депозитара, и сега ИПО за 3 Милиона с Емисионна 3 Лева.

Някой дава ли си сметка, ако това се запише, за какво говорим на БФБ?
      Ако това се запише - не знам
      Но ако се запише и се наберат 9 милиона, до два месеца след това Софикс ще е 1000

Помнете ми думата!

Коментар

• Да не ме разбере някой погрешно, лично аз очаквам покрай това ИПО, НАЙ-МАЛКО 100 души, които да си отворят сметка при посредник и да участват. Може да стигнат и до 1000.

Представете си ефекта 1000 нови участника ЦСКАри. Много бързо ще набъбнат акционерната бройка на ЦСКА до 5000 акционера - завидна бройка иначе за БФБ.

Всяка отворена сметка да купува акции на ЦСКА е потенциален купувач и на други позициии на БФБ - ефекта се мултиплица много лесно.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          ЦСКА от години е черна дупка, в която парите влизат, но след това никога не излизат. Не вярвам да има и един инвеститор със здрав разум, който да инвестира там.
          Прост въпрос, като инвеститор или спекулант използваш ли въображението си?

Малко матриал да ти дам.

Ти виждал ли си ЦСКАр? Или Левскар все е едно. Някой който е бил такъв цял живот.

Знаеш ли какво става като един такъв реши да си куши акции и се похвали?

Знаеш ли какво става като така или иначе си отвори сметка в посредник?

Само да добавя в БГ има поне 100,000 ЦСКАри, за които ЦСКА е по-мило от жовота им - образно казано

Коментар

• Колеги, моля ви някой да ми потвърди за ЦСКАто, дали наистина говорим за 6.5 Милиона акциите в Депозитара, и сега ИПО за 3 Милиона с Емисионна 3 Лева.

Някой дава ли си сметка, ако това се запише, за какво говорим на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              Аз съм си направил един мазен ексел.
              Мама като викаше учи, аз не белот шляпам. А сега хората таблици с проценти си правят а аз...е верно че на белот нема кой да бие, ама....
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                Тъкмо това мислех да ви питам, щото и аз следя нещата в инфосток. Та само там ли сте си направили виртуални портфейли или има някакви други по-добри сайтове, или самите ви платформи...
                Аз съм си направил един мазен ексел.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

При Енергони

На Панчарево, в.з Косанин Дол, ама вилата е още много неугледна, като дадат дивидента Хима, ще я постегна и ше се напием, нема никви проблеми от моя страна
                  Предупреждавай от рано, че да се организираме

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Е имам деца....
                    Поне по кръвна група са мой....
                    И аз се каня на моето един тест да му направя, че знаеш ли ги кво правят тия жени

Коментар

Ин Лупи уи тръст. Аз ще си купя, въпреки че съм левскар, или поне някога бях. Е, в началото инвестицията няма да надхвърля 60 лв. .....после ще видим

Его е пак различия.
                      Аз Хим, ти Петрол. Аз Левски, ти ЦСКА. Аз ГЕРБ ти БСП. Аз хетеросексуален ти......
                      Е имам деца....
                      Поне по кръвна група са мой....

Коментар

Те твоите избушени акции това ше направят
                        Аз на вилата бях заредил две каси бира, 50 кебапчета, 50 кюфтета, 6 кила свински пържоли, 3 кила телешки, вино, ракия.....викам си така ще полея тия шестин пункта, че чак у Мало Бучино ше се чуе.....а то мъка, мъка, мъка.... Нищо ще се напия от мъка

Впрочем, поздрави за Петрол. Съвсем сериозно !!! Изразих мнение преди време, че очаквам Газпром да влезнат мошно с руския си ботуш, в тая компания, както Сталин влезна в Берлин, и продължавам да го мисля. Тогава отивате на 20 лв. - пожелавам ви го.

Разбира се препоръките са ми сведени само до това да ползвате лубриканти при анален секс, без значение дали сте от активната или пасивната страна.
                        Аз също мислех ,че днес ще прескочим 600 пункта ...
                        Но има време....за празнуваме...700 пункта....до края на годината...
                        Иначе това с процентите не е най добрата тема преди осребряване....
                        Поздрави!

Коментар

ЦСКА от години е черна дупка, в която парите влизат, но след това никога не излизат. Не вярвам да има и един инвеститор със здрав разум, който да инвестира там.
                          Ин Лупи уи тръст. Аз ще си купя, въпреки че съм левскар, или поне някога бях. Е, в началото инвестицията няма да надхвърля 60 лв. .....после ще видим
                          Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Защото съм от този отбор...
                          Его е пак различия.
                          Аз Хим, ти Петрол. Аз Левски, ти ЦСКА. Аз ГЕРБ ти БСП. Аз хетеросексуален ти......
                          Last edited by Георги Борисов; 28.02.2014, 21:08.

Коментар

100 лева от мен ... ако го направят както трябва...от сантимент..
                            Защото съм от този отбор...
                            Иначе си прав..... за дупката...
                            Ако съм като в момента и 1000 могат да ми измъкнат....

Коментар

Колеги, колко нови Кобоса предвиждате да бъдат отворени покрай ЦСКАто?

Коментар

• ръст на софикс за последните 3 години 34.3%, ръст на софикс за последните 3 месеца 28.5%

Коментар

Working...
                                X