Например през гугъл човек може да отиграва една камара идеи. Едното е разбира се е медийната история. Гугъл е най-голямата медия на света - поне що се отнася до реклама, макар че фейсбук е близо също. Другото са мобилните устройства, андроид. След това са колите без водачи, а от скоро вече и роботите. За всеки фен на научната фантастика гугъл е като сбъдната мечта - която при това печели добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНаправо ви се кефя. Аз около 15 години се занимавам с акции и никога не съм търгувал с чужди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНе ги знам колко рискови са, но си ги купих щото само тях съм ги чувал
Е, знам и Кока Кола, ама искам да инвестирам само в технологични акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам идея - на мен гугъл са ми прекалено ниско рискови
Е, знам и Кока Кола, ама искам да инвестирам само в технологични акцииНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТоя сплит при Гугъл направо ме разби. На едното пише -1700 USD на другото пише +1700 USD и на едните ми пише че съм ги купил на 0,00 USD
Ама тия дето са ми на минус ще ги разкарам. Просто не мога да търпя да гледам такива цифри в червено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение10 минути да затворят американците и аз си сипвам
Ама тия дето са ми на минус ще ги разкарам. Просто не мога да търпя да гледам такива цифри в червеноНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВярно че пролетта и особено лятото на 2008ма вече се усещаше сериозен спад на продажбите. На борсата трябва да е било по-рано.
А за кредит и репа въобще не ми говори. Аз такова нещо не го чаткам. Ако имам пари-купувам, ако нямам - не. И на борсата толкова пари, че дори да ги загубя жената изобщо няма да разбере, ако не и кажа.
Пък лихвата по кредити 10% на година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПрез 2008 г. някой от колегите вече плачеха (особено тия с кредитите и репата) и си скубеха косите. Ама 2006-2007 падаше хвалене та представа си нямаш
А за кредит и репа въобще не ми говори. Аз такова нещо не го чаткам. Ако имам пари-купувам, ако нямам - не. И на борсата толкова пари, че дори да ги загубя жената изобщо няма да разбере, ако не и кажа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНе, не говоря за това. Работя в строителна фирма и работата ми е свързана с ЧЕЗ (и не само). И един глупак, заради това че го мързи, и/или иска пари, въобще не е погледнал какво има в документацията и иска да му приложа наново няколко неща, при положение че ги има. Идиот, както и повечето в ЧЕЗ. Там е страшен батак. Виж Софийска вода са на светлинни години пред тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи на мен днес-4 часа нямахме ток...някаква профилактика били правили...Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар