IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Например през гугъл човек може да отиграва една камара идеи. Едното е разбира се е медийната история. Гугъл е най-голямата медия на света - поне що се отнася до реклама, макар че фейсбук е близо също. Другото са мобилните устройства, андроид. След това са колите без водачи, а от скоро вече и роботите. За всеки фен на научната фантастика гугъл е като сбъдната мечта - която при това печели добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Направо ви се кефя. Аз около 15 години се занимавам с акции и никога не съм търгувал с чужди
      Представи си че имаш идея за бъдещето. Да кажем че дроновете ще превземат небесата или че китайците ще почнат да пият яко сингъл малц или пък че роботите ще бъдат във всяка къща. С български акции няма как да ги отиграеш - но с чужди няма проблем. Инвестицията в акции - поне за мен си е като да пишеш или поне четеш детективски роман - имаш първата глава, знаеш контекста, но от там ти си създаваш истории и теми, които може и да се реализират в бъдеще, но може и да не се реализират. И най-якото е че ако историите ти са реалистични ти плащат за тях

Коментар

• Като дойдат руснаците, аз ще кажа, че съм в Россия. За Вас не знам, но Гигов ще поръчем да го разстрелят щото изменя на всички строеве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Не ги знам колко рискови са, но си ги купих щото само тях съм ги чувал
          Е, знам и Кока Кола, ама искам да инвестирам само в технологични акции
          Те са прекрасна инвестиция като цяло. Проблемът за мен е че всички мислят че са прекрасна инвестиция - и за съжаление и аз мисля така.

Коментар

• Направо ви се кефя. Аз около 15 години се занимавам с акции и никога не съм търгувал с чужди

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Нямам идея - на мен гугъл са ми прекалено ниско рискови
              Не ги знам колко рискови са, но си ги купих щото само тях съм ги чувал
              Е, знам и Кока Кола, ама искам да инвестирам само в технологични акции
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Тоя сплит при Гугъл направо ме разби. На едното пише -1700 USD на другото пише +1700 USD и на едните ми пише че съм ги купил на 0,00 USD
                Ама тия дето са ми на минус ще ги разкарам. Просто не мога да търпя да гледам такива цифри в червено
                Нямам идея - на мен гугъл са ми прекалено ниско рискови

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  10 минути да затворят американците и аз си сипвам
                  Тоя сплит при Гугъл направо ме разби. На едното пише -1700 USD на другото пише +1700 USD и на едните ми пише че съм ги купил на 0,00 USD
                  Ама тия дето са ми на минус ще ги разкарам. Просто не мога да търпя да гледам такива цифри в червено

Коментар

Не знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко
                    наздраве от мен...аз съм на гроздоберка домашна...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Вярно че пролетта и особено лятото на 2008ма вече се усещаше сериозен спад на продажбите. На борсата трябва да е било по-рано.
                      А за кредит и репа въобще не ми говори. Аз такова нещо не го чаткам. Ако имам пари-купувам, ако нямам - не. И на борсата толкова пари, че дори да ги загубя жената изобщо няма да разбере, ако не и кажа.
                      Я си представи че портфейла ти скача с по 5% на месец. И това седмица след седмица, след седмица. Най-голямата корекция която си спомняш е от преди 2 години и едвам е стигнала 10%.

Пък лихвата по кредити 10% на година.

Коментар

Не знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко
                        10 минути да затворят американците и аз си сипвам

Коментар

• Не знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко

Коментар

През 2008 г. някой от колегите вече плачеха (особено тия с кредитите и репата) и си скубеха косите. Ама 2006-2007 падаше хвалене та представа си нямаш
                            Вярно че пролетта и особено лятото на 2008ма вече се усещаше сериозен спад на продажбите. На борсата трябва да е било по-рано.
                            А за кредит и репа въобще не ми говори. Аз такова нещо не го чаткам. Ако имам пари-купувам, ако нямам - не. И на борсата толкова пари, че дори да ги загубя жената изобщо няма да разбере, ако не и кажа.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не, не говоря за това. Работя в строителна фирма и работата ми е свързана с ЧЕЗ (и не само). И един глупак, заради това че го мързи, и/или иска пари, въобще не е погледнал какво има в документацията и иска да му приложа наново няколко неща, при положение че ги има. Идиот, както и повечето в ЧЕЗ. Там е страшен батак. Виж Софийска вода са на светлинни години пред тях.
                              бе те всичките там са събирани от кол и от въже...моята приятелка беше почнала да работи там...и ми каза горе-долу същото,което и ти си написал...просто ми е чудно на как се крепи тази фирма

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                и на мен днес-4 часа нямахме ток...някаква профилактика били правили...
                                Не, не говоря за това. Работя в строителна фирма и работата ми е свързана с ЧЕЗ (и не само). И един глупак, заради това че го мързи, и/или иска пари, въобще не е погледнал какво има в документацията и иска да му приложа наново няколко неща, при положение че ги има. Идиот, както и повечето в ЧЕЗ. Там е страшен батак. Виж Софийска вода са на светлинни години пред тях.

Коментар

Working...
                                X