IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като цяло спекулантите са настроени за ръст. Видно е че никой не иска да продава на тези нива, ама също така няма и свободни капитали или желание да се купува на тези нива. Ако не се намесят големи институционални инвеститори, ми се струва че потенциала на борсата да расте се е изчерпал, поне що се отнася до дребните спекуланти.
    Само размисли. Не му разбирам.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• на настоящите нива среброто си е за покупка от тук до 18 го купувам на локални минимуми и под 18 ще редуцирам позицията. Борисов, аз го играя на марджин и суапа е повече от приемлив
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Представи си че имаш идея за бъдещето. Да кажем че дроновете ще превземат небесата или че китайците ще почнат да пият яко сингъл малц или пък че роботите ще бъдат във всяка къща. С български акции няма как да ги отиграеш - но с чужди няма проблем. Инвестицията в акции - поне за мен си е като да пишеш или поне четеш детективски роман - имаш първата глава, знаеш контекста, но от там ти си създаваш истории и теми, които може и да се реализират в бъдеще, но може и да не се реализират. И най-якото е че ако историите ти са реалистични ти плащат за тях
        +
        Видях, че ползваш метафората на ЖимСинклер за среброто в друг твой пост. Коментирай бъдещето появяване, освен на петродолара, и петроевро, петроюан, а защо не и петрорубли... Аз залагам на това
        Jim Sinclair: Russia Can Collapse US Economy, Gold Update, Silver is Gold on Steroids & More
        http://www.youtube.com/watch?v=KXGPzDq45gM

Коментар

• Викам че добре започнахме днес

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Много е гот да послушаш Metallica преди сесията

Поздрав за всички спекуланти
            Metallica - Enter Sandman
            SOFIX, ако започне сесията като Damage Inc. всеки ден ще слушам Metallica

Коментар

• Много е гот да послушаш Metallica преди сесията

Поздрав за всички спекуланти
              Metallica - Enter Sandman

Коментар

https://www.silverinstitute.org/site/supply-demand/

под 500 тона се използват в индустрията без никакъв растеж за последните години. И това от 1000 тона предлагане. Но разбира се като си решил си е твоя работа - аз лично съм къс на среброто от месеци и всъщност следващите месеци очаквам яко срутване, нищо чудно следващите 12 месеца да падне до под 10 долара.
                Аз говоря за инвестиция, която да я осребриш след 5-10 години, че дори и повече. А това, кога е най-добрия вход (тоест къде ще е дъното) аз не мога да кажа. Нищо чудно да видим цена от 10 долара, но тя в моите очи няма да е продиктувана от по-слабото му търсене и/или по-слабото приложение, а от това че все още се движи в унисон с цената на златото. А цената на златото както спомена:
                А играта със златото е свързана с повишаващите се лихвени проценти в САЩ - което вече започна преди почти година. Лихвените проценти нарастват - златото пада, среброто пада по 2.
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Среброто е електрически проводник и се вгражда във всеки автомобил, телевизор, съдомиялна машина, хладилник, мобилен телефон (поне 250 милиграма), лаптоп (около 1 грам) и други. Батериите се произвеждат със сребърни сплави. Химичните реакции могат да бъдат значително ускорени при добавяне на сребро. Приблизително 700 тона от този метал се използват непрекъснато в световната химическа промишленост за производство на пластмаса. Намира приложение и във фармацевтиката. Сребърният сулфадиазин е най-силната съставка при лечение на изгаряния. В допълнение, всяка година патентите, издавани за приложение на среброто като метал са повече от тези за приложенията на всички останали метали, взети заедно.
                  +1

Коментар

Среброто е електрически проводник и се вгражда във всеки автомобил, телевизор, съдомиялна машина, хладилник, мобилен телефон (поне 250 милиграма), лаптоп (около 1 грам) и други. Батериите се произвеждат със сребърни сплави. Химичните реакции могат да бъдат значително ускорени при добавяне на сребро. Приблизително 700 тона от този метал се използват непрекъснато в световната химическа промишленост за производство на пластмаса. Намира приложение и във фармацевтиката. Сребърният сулфадиазин е най-силната съставка при лечение на изгаряния. В допълнение, всяка година патентите, издавани за приложение на среброто като метал са повече от тези за приложенията на всички останали метали, взети заедно.
                    https://www.silverinstitute.org/site/supply-demand/

под 500 тона се използват в индустрията без никакъв растеж за последните години. И това от 1000 тона предлагане. Но разбира се като си решил си е твоя работа - аз лично съм къс на среброто от месеци и всъщност следващите месеци очаквам яко срутване, нищо чудно следващите 12 месеца да падне до под 10 долара.

Коментар

Среброто е дооооста лоша идея. Среброто не е игра за технологиите, а е игра със злато на стероиди. А играта със златото е свързана с повишаващите се лихвени проценти в САЩ - което вече започна преди почти година. Лихвените проценти нарастват - златото пада, среброто пада по 2.

Промишленото потребление на сребро преди бе движено от фотографията. Цифровата фотография уби това приложение. В момента индустриалното използване на среброто е малка част от потреблението на сребро и реално не допринася за растежа му. Ръста в търсенето на сребро идва от хора, които инвестират в сребро. същото е и със златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Като дойдат руснаците, аз ще кажа, че съм в Россия. За Вас не знам, но Гигов ще поръчем да го разстрелят щото изменя на всички строеве.
                        Пак се заяждаш с мене ченге. При това в тема, която е за съвсем друго. Ти като удариш 300 грама и та фаща. Пий по-малко бе!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Бих добавил и суровините. Няма как да има технологии без суровини. Един приятел казва че златото няма никаква стойност освен сантимента. Но сребро има във всяка технология - телевизори, компютри, телефони и т.н. И цената трябва да е обърната -златото да струва 20 долара, а среброто над 1000.
                          Та затова съм си купил и няколко руски акции занимаващи се със суровини. Знам че не ги долюбваш много руснаците ама това е положението
                          А и си търся фонд който държи физическо сребро и цената му е еднаква с котировките на среброто в реално време. Това ми го препоръчаха от Бенчмарк, като им казах че искам сребро което да не е фючърс и без маржин. Другият вариант са опциите, ама за тях ще трябва да почета още малко.
                          Среброто е дооооста лоша идея. Среброто не е игра за технологиите, а е игра със злато на стероиди. А играта със златото е свързана с повишаващите се лихвени проценти в САЩ - което вече започна преди почти година. Лихвените проценти нарастват - златото пада, среброто пада по 2.

Промишленото потребление на сребро преди бе движено от фотографията. Цифровата фотография уби това приложение. В момента индустриалното използване на среброто е малка част от потреблението на сребро и реално не допринася за растежа му. Ръста в търсенето на сребро идва от хора, които инвестират в сребро. същото е и със златото.

Коментар

Например през гугъл човек може да отиграва една камара идеи. Едното е разбира се е медийната история. Гугъл е най-голямата медия на света - поне що се отнася до реклама, макар че фейсбук е близо също. Другото са мобилните устройства, андроид. След това са колите без водачи, а от скоро вече и роботите. За всеки фен на научната фантастика гугъл е като сбъдната мечта - която при това печели добре.
                            Бих добавил и суровините. Няма как да има технологии без суровини. Един приятел казва че златото няма никаква стойност освен сантимента. Но сребро има във всяка технология - телевизори, компютри, телефони и т.н. И цената трябва да е обърната -златото да струва 20 долара, а среброто над 1000.
                            Та затова съм си купил и няколко руски акции занимаващи се със суровини. Знам че не ги долюбваш много руснаците ама това е положението
                            А и си търся фонд който държи физическо сребро и цената му е еднаква с котировките на среброто в реално време. Това ми го препоръчаха от Бенчмарк, като им казах че искам сребро което да не е фючърс и без маржин. Другият вариант са опциите, ама за тях ще трябва да почета още малко.

Коментар

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/d...enenie,169944/

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Не знам при вас как е, ама на мен ми се пие яко
                                На здаровье!
                                Софиксот ке бъде!

Коментар

Working...
                                X