IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля ви, успокойте малко оптимизма, че почвам много да се притеснявам като ви чета. Не е на добре тази еуфория. Пиянството на един пазар....

Нямам препоръки.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Някои хора би ги зарадвала с ръст, други със спад! Ти от кои си?
      каквото дойде-все ще се радваме(въпреки че съм непоправим оптимист)а сега ме радва приятния златист цвят който излъчва чашката пред мен-наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        хайде наздраве и от мен...дано следващата седмица ни зарадва повече от настоящата
        Някои хора би ги зарадвала с ръст, други със спад! Ти от кои си?
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Ми да полеем седмицата наздраве
          хайде наздраве и от мен...дано следващата седмица ни зарадва повече от настоящата

Коментар

• Ми да полеем седмицата наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
              не съм я пробвал още, че онази вечер много се почерпих, пък направихме и друго клубче и афтърпарти, та я дадох предварително на приятели да ми я пазят
              По-добре да беше оставил на приятелите да пазят жена ти. Щяха да ти я върнат същата. За ракията няма гаранция.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• а за среброто Бенчмарк го предлагат с минимален обем 50 единици и 4 стотни спред. Суапа както казах е повече от приемлив... по около 0.01 евро/ден. Аз от няколко месеца си изграждам и оптимизирам дълга позиция

има много прилична подкрепа на 18 долара!
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Я раздуй повече. На мен ми трябва нещо което не е фючърс, тоест да не ме карат да затварям всеки месец и да отварям наново.
                  И кажи за ракията - хареса ли ти или не
                  не съм я пробвал още, че онази вечер много се почерпих, пък направихме и друго клубче и афтърпарти, та я дадох предварително на приятели да ми я пазят
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Така е. Обичат да си го мерят със Софикса.
                    Ама това на практика е безсмислено, освен за собствено самочувствие че си прееВал другите.

А днешната търговия напълно съответства на думите на стария турчин на сергията:

Сеирджии чок, алъш-вериш йок.
                    Не е безсмислено. Бенчамрка е винаги алтернативната инвестиция, която човек може да избере, но не е избрал. В момента дори има фонд върху софикс, така че реално човек може да избере да инвестира в Софикс.

Другата причина представяне спрямо бенчмарка да е важен, макар и не в момента в България е защото например човек може да вземе 1 000 000 милион кредит, да наблъска 750 000 в дълъг собствен портфейл и да скаси софикс с 750 000, като по този начин ако лихвата му е ниска и редставянето на потфейла му спрямо софикс е достатъчно добра да прави пари от нищото.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Как да не те бърка? Повечето колеги обичат да си ги мерят със Софикс А Софикс га го напери става страшно
                      Така е. Обичат да си го мерят със Софикса.
                      Ама това на практика е безсмислено, освен за собствено самочувствие че си прееВал другите.

А днешната търговия напълно съответства на думите на стария турчин на сергията:

Сеирджии чок, алъш-вериш йок.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Има си формула бе колега. Влез в сайта на БФБ и я виж.
                        И какво те бърка Софикса? Да не играеш на индекс? Повечето тук търгуват конкретни акции...
                        Как да не те бърка? Повечето колеги обичат да си ги мерят със Софикс А Софикс га го напери става страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          В момента има три компании, които са на червено от целия индекс
                          Индустриален Холдинг България АД, Стара Планина и Монбат( с по около -2.5%) и целия индекс е на червено. Що за начин на изчисление на тоя индекс ???
                          Има си формула бе колега. Влез в сайта на БФБ и я виж.
                          И какво те бърка Софикса? Да не играеш на индекс? Повечето тук търгуват конкретни акции...

Коментар

• В момента има три компании, които са на червено от целия индекс
                            Индустриален Холдинг България АД, Стара Планина и Монбат( с по около -2.5%) и целия индекс е на червено. Що за начин на изчисление на тоя индекс ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Да си дойдем на думата

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Борисов, аз го играя на марджин и суапа е повече от приемлив
                                Я раздуй повече. На мен ми трябва нещо което не е фючърс, тоест да не ме карат да затварям всеки месец и да отварям наново.
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X