If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а за среброто Бенчмарк го предлагат с минимален обем 50 единици и 4 стотни спред. Суапа както казах е повече от приемлив... по около 0.01 евро/ден. Аз от няколко месеца си изграждам и оптимизирам дълга позиция
Я раздуй повече. На мен ми трябва нещо което не е фючърс, тоест да не ме карат да затварям всеки месец и да отварям наново.
И кажи за ракията - хареса ли ти или не
не съм я пробвал още, че онази вечер много се почерпих, пък направихме и друго клубче и афтърпарти, та я дадох предварително на приятели да ми я пазят
Така е. Обичат да си го мерят със Софикса.
Ама това на практика е безсмислено, освен за собствено самочувствие че си прееВал другите.
А днешната търговия напълно съответства на думите на стария турчин на сергията:
Сеирджии чок, алъш-вериш йок.
Не е безсмислено. Бенчамрка е винаги алтернативната инвестиция, която човек може да избере, но не е избрал. В момента дори има фонд върху софикс, така че реално човек може да избере да инвестира в Софикс.
Другата причина представяне спрямо бенчмарка да е важен, макар и не в момента в България е защото например човек може да вземе 1 000 000 милион кредит, да наблъска 750 000 в дълъг собствен портфейл и да скаси софикс с 750 000, като по този начин ако лихвата му е ниска и редставянето на потфейла му спрямо софикс е достатъчно добра да прави пари от нищото.
В момента има три компании, които са на червено от целия индекс
Индустриален Холдинг България АД, Стара Планина и Монбат( с по около -2.5%) и целия индекс е на червено. Що за начин на изчисление на тоя индекс ???
Има си формула бе колега. Влез в сайта на БФБ и я виж.
И какво те бърка Софикса? Да не играеш на индекс? Повечето тук търгуват конкретни акции...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
В момента има три компании, които са на червено от целия индекс
Индустриален Холдинг България АД, Стара Планина и Монбат( с по около -2.5%) и целия индекс е на червено. Що за начин на изчисление на тоя индекс ???
Борисов, аз го играя на марджин и суапа е повече от приемлив
Я раздуй повече. На мен ми трябва нещо което не е фючърс, тоест да не ме карат да затварям всеки месец и да отварям наново.
И кажи за ракията - хареса ли ти или не
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар