IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фондовете за рисков капитал се пооплашиха ( типично за тях) и разпродават на пазар.....
    Затова и е толкова голям спада в Русия и източна Европа....Не може световни гиганти да спадат с 20 % без икономическа причина - даже погледнато фундаментално трябва да растат ( газ, петрол, суровини са нагоре.)
    За наша радост фондовете почти не присъстват на БФБ....
    След лек спад ще катерим ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Утре минаваме 600 точки твърдо. А това че некви прогнили западни и източни борси са яко надолу си техен проблем и наш плюс. Щото заради несигурността там ще се чудят къде да си сложат парите, и най-логичното, сигурно и доходоносно решение се нарича Бългериън Сток Ексчейндж.
      Нашата борса няма нищо общо с нищо. Цял свят нагоре ние дълбаем, всичко пада ние се качваме, всичко се вдига ние падаме Нема такова животно като БФБ

Коментар

• Утре минаваме 600 точки твърдо. А това че некви прогнили западни и източни борси са яко надолу си техен проблем и наш плюс. Щото заради несигурността там ще се чудят къде да си сложат парите, и най-логичното, сигурно и доходоносно решение се нарича Бългериън Сток Ексчейндж.
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Тя се държеше при протестите, имаше по 20к хора на улиците, от една година ни тренират според мен видяхме доста по страшни неща. Това за зеленото няма да ме изненада.
          Ако утре се появят Алианц и Съгласие може и да сте прави...
          Обикновенно при натопорчена обстановка ги викат на пожар....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            утре сме на зелено
            Тя се държеше при протестите, имаше по 20к хора на улиците, от една година ни тренират според мен видяхме доста по страшни неща. Това за зеленото няма да ме изненада.

Коментар

утре сме на зелено
              харесва ми оптимизма ви, ама цяла източна европа (без русия) е средно 3-4% назад.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

утре сме на зелено
                ....на зелено ,
                или както се пее в песента – " The Only Way Is Up "

http://www.youtube.com/watch?v=UtKADQnjQmc

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                  Аз лично не очаквам чак "сеч", може преди обед да има някакви понижения, но до края на деня ще се стабилизира. По скоро очаквам следващите 1-2 седмици задържане около 580-590. От друга страна не бих отказал да заредя още малко акции, ако наистина има сериозно падане на цените, жалко само че нямам кеш в момента, но винаги мога да отида да внеса.
                  утре сме на зелено

Коментар

• Аз лично не очаквам чак "сеч", може преди обед да има някакви понижения, но до края на деня ще се стабилизира. По скоро очаквам следващите 1-2 седмици задържане около 580-590. От друга страна не бих отказал да заредя още малко акции, ако наистина има сериозно падане на цените, жалко само че нямам кеш в момента, но винаги мога да отида да внеса.
                    Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Утре ще настане сеч на БФБ, въпроса е колко е дъното да купуваме пак.
                      Някой да даде аргументирани предположения?
                      тъкмо ще се накачат още юнаци на влакчето, а и доста сме изостанали от източно европейските борси, това е като всяко чудо за три дни. Ще има и позиции който няма да мръднат, представи си имаш от тях и продадеш А имам чуство, че може и да сме зелени

Коментар

• Тези,които са се покачили най-много над фундамента най-много ще паднат.

Коментар

• Утре ще настане сеч на БФБ, въпроса е колко е дъното да купуваме пак.
                          Някой да даде аргументирани предположения?
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• в дни като този се радвам че имам дивидентски акции

днес направо ми смачкаха Райфата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Ехааа, нямаме нужда викаш от таксиджии.
                              Тия даже и спортна злоба ще ги хване кат вземат да губят

Отидохме на софка 2 хилки та се не видя
                              Да качат тогава всички отбори на БФБ - и ще гоним NYSE
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Ехааа, нямаме нужда викаш от таксиджии.
                                Тия даже и спортна злоба ще ги хване кат вземат да губят

Отодохме на софка 2 хилки та се не видя
                                Изказвам числа мъчейки се да бъда рационален

Ирационални числа и възможности не се наемам,

Но съм убеден, че до три месеца от листването, ЦСКА ще има поне 1000 акционера - смятайте за какво говорим,

Потенциала е да има и 10,000 акционера.

Коментар

Working...
                                X