IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бях отделим парички за данъци, но ако интересни за мен позиции паднат с около и над 10% /което очаквам тази седмица/, май ще изчакат бирниците до решаване на проблемите в Украйна .
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ми то точно това и е най хубавото бе алчен.
      Пу пу да продължава се така наопаки да е.
      Хубавото е че днес почивахме Те утре всички като са зелени, а ние сме няколко години след тях най би ни отивал зеления цвят

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Отрицателната корелация е от икономическа гледна точка, само че в момента ситуацията е по-скоро военно-политическа. Нормално е хората да искат да избягат на по-безопасни финансови острови в случай, че се стигне до реален военен конфликт.

Все пак да не забравяме, че ако човек живее във Варна, на практика Украйна се пада по-близо, отколкото е София!
        Тогава да сме благодарни , че във Варна няма борса......

( бах маа му ... преди 20г съм на един строеж във Варна и дойде някакъв общак да чисти....Поприказвахме и той сподели, че имал купено място на варненската борса........ ЕЕЕЕЕ, какви години бяха ...)

Коментар

• Такива моменти са за купуване, а при фанфарите се продава и децата знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Утре сме зелени, БФБ има отрицателна корелация с чуждите борси
            Отрицателната корелация е от икономическа гледна точка, само че в момента ситуацията е по-скоро военно-политическа. Нормално е хората да искат да избягат на по-безопасни финансови острови в случай, че се стигне до реален военен конфликт.

Все пак да не забравяме, че ако човек живее във Варна, на практика Украйна се пада по-близо, отколкото е София!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Утре ще се насладя на това, че съм 50% кеш. Макар и парите да са ми затворени още около 2 седмици и да не мога да купувам, то ще гледам кървава битка, от която накрая ще се върна на бял кон.
              Утре сме зелени, БФБ има отрицателна корелация с чуждите борси

Коментар

• Някой с платформа на Бенчмарк, може ли да ми каже дали се предлага търговия с руски акции. Че търсих нещо из сайта им, ама нищо не намерих. Все пак Русия от днес е с около 100 000 km2 и 10 млн. души по-голяма, а борсата им е 10% надолу
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• По интересно ще е при Фармите и Стара планина холд.

Коментар

• Утре ще се насладя на това, че съм 50% кеш. Макар и парите да са ми затворени още около 2 седмици и да не мога да купувам, то ще гледам кървава битка, от която накрая ще се върна на бял кон.

Коментар

• утре с интерес ще следя акциите с по-голяма волатилност като тези от групата на ТИМ и Стара планина холд,по това според мен ще може да се съди до каква степен инвестиралите на БФБ са "повярвали" на кризата в Украйна...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Нашата борса няма нищо общо с нищо. Цял свят нагоре ние дълбаем, всичко пада ние се качваме, всичко се вдига ние падаме Нема такова животно като БФБ
                        Ми то точно това и е най хубавото бе алчен.
                        Пу пу да продължава се така наопаки да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                          Всяка продадена акция, заради кризата в Украйна, ще е напразно изгърмян патрон.
                          Царят е гол, и не знам кои ще е тоя дето ще тръгне да продава акции там, където сме с валутен борд, нисък държавен дълг - остров на стабилност от всякъде (не броя политическата обстановка, понеже тя видяхме, не влияе вече)

Не е препоръка!
                          Няма лошо - чакам ги с 50 % кеш
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• NEW YORK (MarketWatch) -- Warren Buffett told CNBC Monday that he wouldn't sell stocks Monday because of the crisis in Ukraine. If anything, the chief executive of Berkshire Hathaway Inc. BRK.A -0.06% BRK.B -0.21% said in an interview, he would be a buyer. "If we get into a major war, the value of money goes down, so the last thing you'd want to do is hold money," Buffett said. "The stock market is going to advance over time. You are going to be a lot better off holding productive assets over the next 50 years." Separately, he described the controversial Keystone pipeline as "probably a good idea for the country.

Коментар

• Всяка продадена акция, заради кризата в Украйна, ще е напразно изгърмян патрон.
                              Царят е гол, и не знам кои ще е тоя дето ще тръгне да продава акции там, където сме с валутен борд, нисък държавен дълг - остров на стабилност от всякъде (не броя политическата обстановка, понеже тя видяхме, не влияе вече)

Не е препоръка!

Коментар

• Абе хора нека паднат малко, че да купим още, най-добрите шансове винаги се откриват по време на криза. Въпреки това реално погледно за утре очаквам спад между 0 и 1% , а до края на седмицата задържане около 580-590.
                                Ще видим утре кой ще познае.
                                Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

Working...
                                X