Да Ви кажа аз от Захо лошо не съм видял- на два пъти влизах , когато продаваше КРЕМ на Митал и съм много доволен.Сега разбира се за нищо на света не бих влесъл в ОЦК.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои са мразените(нагли) мажоритари на БФБ 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕвала на Захо. Дори и в анкетата успява засега, да отърве кожата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеГеко и Алонсо май не разбраха, че говорим за лоши мажоритари, а не за това дали са им паднали хартиите...
На Банев компаниите вече дори не се търгуват на БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАз разбирам че става дума за лош мажо Въпроса ми беше да се дефинира самото понятие "лош мажо" какво значи. Дали лоши резултати, дали паднала цена на акцията или пък счетоводни врътки. Защото аз реално предпочитам да вложа някъде 100 лева и да ми ги направят 200, като междувременно са откраднали още 100, вместо да ми ги загубят всичките 100 без да крадат Иначе самите компании не искам да ги намесвам. Просто принципен въпрос е ?
Самата думичка "мразени" не ми е ясна нещо. Това е борса и няма място за чувства.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеГеко и Алонсо май не разбраха, че говорим за лоши мажоритари, а не за това дали са им паднали хартиите...
На Банев компаниите вече дори не се търгуват на БФБ...
Самата думичка "мразени" не ми е ясна нещо. Това е борса и няма място за чувства.Last edited by Alonso; 26.04.2012, 13:40.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕврохолд си крепи акцията.....
Пиб също но това не значи че мажоритара е добър ..
На ТИМ им идва отвътре още от Зрънчо и Слънце БТ да прецакват миноритарите си... .....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЯсно разбрах
Мразим ги защото им е паднала акцията пък те не си я подкрепят и не ни правят богати. Или защото не раздават дивиденти ?
Иначе почти всички недивидентни акции с сринати в момента и причината е по-скоро в несигурността на инвеститорите за бъдещето отколкото мажовците им. Ако е такава логиката, ПИБ защо ги няма например в тази класация, като и тяхната акция е доста срината в момента или пък Еврохолда?
Пак казвам, положението е много по зле (понеже цените им са по-надути) при обратните акции, където ужким мажоритарите са обичани - така, че там внимавайтеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЯсно разбрах
Мразим ги защото им е паднала акцията пък те не си я подкрепят и не ни правят богати. Или защото не раздават дивиденти ?
Иначе почти всички недивидентни акции с сринати в момента и причината е по-скоро в несигурността на инвеститорите за бъдещето отколкото мажовците им. Ако е такава логиката, ПИБ защо ги няма например в тази класация, като и тяхната акция е доста срината в момента или пък Еврохолда?
Пиб също но това не значи че мажоритара е добър ..
На ТИМ им идва отвътре още от Зрънчо и Слънце БТ да прецакват миноритарите си... .....
Коментар
-
Ясно разбрах
Иначе почти всички недивидентни акции с сринати в момента и причината е по-скоро в несигурността на инвеститорите за бъдещето отколкото мажовците им. Ако е такава логиката, ПИБ защо ги няма например в тази класация, като и тяхната акция е доста срината в момента или пък Еврохолда?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНа мен нещо не ми е много ясно тука. Не че съм фен на хим-тим ама има огромна разлика между тях и другите от анкетата. Фирмите на групата си работят и си се развиват по малко. Работещите там си получават заплатите. Пък точно те водят в класацията. Някой може ли да обясни това?
За това и аз ще продложа да бъде затворена - форумът не е място за насяване на омраза и плюенеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар