На мен нещо не ми е много ясно тука. Не че съм фен на хим-тим ама има огромна разлика между тях и другите от анкетата. Фирмите на групата си работят и си се развиват по малко. Работещите там си получават заплатите. Пък точно те водят в класацията. Някой може ли да обясни това?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои са мразените(нагли) мажоритари на БФБ 2
Collapse
X
-
Кои са мразените(нагли) мажоритари на БФБ 2
Отдавна не съм писал във форума и си мислех,че анкетата може да се създаде в последствие,след като се съберат достатъчно предложения,но се оказа,че не може и за това пускам темата на ново,този път с анкета.
Това е линка към старата тема.
http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059250478
В анкетата съм включил и Луканови,въпреки че де юре не са мажоритари.Поведението на офшорните мажовци на Арома и решенията за които гласуват на ОСА,според мен показват,че Луканови са сред собствениците им(на Панамските компании) и така де факто са мажоритари в Аромите.
Идеята ми е да се посочват наглите мажоритари,които източват публичните компании и се обогатяват за наша сметка.КФН не прави нищо за да ни защити,за това поне ние да направим нещо за да си помогнем.Има много привидно атрактивни компании,но наглите мажоритари обричат инвестицията в тях на провал.Примери в предишната тема има достатъчно.
Добре е мненията да се подкрепят и с още примери.155Банев36.13%56Бедо5.81%9Божков16.13%25Бориславова4.52%7ТИМ20.65%32Захариев7.10%11Луканови1.94%3Домузчиеви3.87%6Друг3.87%6Last edited by noko6; 26.04.2012, 00:35.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар