Сетих се за тази тема, защото имам желание да добавя още две дружества:
ХИКА
1. Това е холдинг притежаващ парчета от две много апетитни за мен дружества МСХ и ЕМКА
2. Наистина има подкрепата(финансова) на ПОК Алианц
3. Онзи ден вървя и на улицата гледам на капака на шахтата пише Руболт - значи и другите дъщерни работят(ама МСХ и ЕМКА са номер1)
4. ЕМКА вече пуска дивидент, а дано скоро и ХИКА
5. Монти да добави
ама от друга страна:
1.Дивидент -цъ!
2. Оптела не е ли онази дето е част от елитната КТИ
АЛБЕНА ИХ
1. Подценен спрямо Албена АД
2. Редовен дивидент - с традиции
3. Цената не е затапена от Община Балчик както на курорта
4. Всяка година част от раздадения преди 5 години дивидент се връща, а 2009 и 2010 той не е малък
5. Тази година ще лапне мазни дивиденти от Албена и Складова
но:
1. Има една автобусна фирма дето е все на загуба и все заеми и дава
2. Дава едни нисколихвени кредити на курорта като куче-касичка, вместо да купи някой нов бизнес
3. Почти всички бивши фирми фалираха и сега се мъчат да отдават сградите им под наем, ама като знам колко нови и хубави сгради стоят - кога ли ще пласират тези?
4. Хотелите в балкана и те все на загуба
5. Общо взето няма визия за развитие - ето планината купиха дял от банка, създадоха застраховател, а тук имат кеш ама го дават на Албена на 2%!
ХИКА
1. Това е холдинг притежаващ парчета от две много апетитни за мен дружества МСХ и ЕМКА
2. Наистина има подкрепата(финансова) на ПОК Алианц
3. Онзи ден вървя и на улицата гледам на капака на шахтата пише Руболт - значи и другите дъщерни работят(ама МСХ и ЕМКА са номер1)
4. ЕМКА вече пуска дивидент, а дано скоро и ХИКА
5. Монти да добави
ама от друга страна:
1.Дивидент -цъ!
2. Оптела не е ли онази дето е част от елитната КТИ
АЛБЕНА ИХ
1. Подценен спрямо Албена АД
2. Редовен дивидент - с традиции
3. Цената не е затапена от Община Балчик както на курорта
4. Всяка година част от раздадения преди 5 години дивидент се връща, а 2009 и 2010 той не е малък
5. Тази година ще лапне мазни дивиденти от Албена и Складова
но:
1. Има една автобусна фирма дето е все на загуба и все заеми и дава
2. Дава едни нисколихвени кредити на курорта като куче-касичка, вместо да купи някой нов бизнес
3. Почти всички бивши фирми фалираха и сега се мъчат да отдават сградите им под наем, ама като знам колко нови и хубави сгради стоят - кога ли ще пласират тези?
4. Хотелите в балкана и те все на загуба
5. Общо взето няма визия за развитие - ето планината купиха дял от банка, създадоха застраховател, а тук имат кеш ама го дават на Албена на 2%!
Коментар