Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как финансирате инвестициите си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеКато си отида на село баба и дядо дават някой лев.......спестявам от тук-там и се събира кеш малко по малкоТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools
сигур некви спитсиални връзки требе да имаш , че да са намърдаш в него
препоръка може би...... от ГЛОБАЛ МАРКЕТС БЪЛГАРИЯ или ВЪЗБУДЕНО ДЕЛО ОТ ИНТЕРПОЛLast edited by NYSERookie; 27.02.2012, 00:23.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеБи ли ми обяснила,......
Поради тая причина (и не само, разбира се) ника Черкезов се е покрил, но се е "преродил" за пореден път ,за да може да крънка стинки правейки се на велик, оттук-оттам, без да си дава сметка че специализирания софтуер го следи изкъсо и отблизо . И изобщо, който се мисли че тоя форум е анонимен ,значи е пълен идиот ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеNYSERookie
FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority) , това е международен орган.
Който има неблагоразумието да влезне в черния списък на FINMA , за винаги забравя банково и частно кредитиране, както и децата и внуците му.
Като не познавате материята, не се излагайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеВече има ИП, който кредитира срещу залог на жилище. Мисля че това е отлична възможност, ако знаете на кого да се доверите за един дългосрочен момент в настоящето или близкото бъдеще.
Лично аз редовна съм теглила кредити, за нискирискови борсови операции, които са се облагодеталствали моят нискобюджетен но за сметка на това силно ликвиден портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе аз се насочих към дивиденто-снасящи, така че това лято ще имам да реинвестирам, но ми е интересно хората чакащи капиталова печалба - като не се дигат хартиите от къде намират още ср-ва да слагат?
Коментар
-
Искайте си марджин и лост от брокерите бе хора!!!! Като му виснат 100 калпака на ИП-то, да си искат това, което по цял свят дават, може пък ИП-тата да виснат на рантутниците на Борсата, Комисията, Парламента и т.н. Мое и Клиринг да измислят, мое и къси и опции и ETF's, мое пък да тръгне тази борса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsБолшевик - глей са к'во - няма да се пререждаш така!!!
По ред на номера в този списък
аз я моля да ме нахака в в негативен списък , а ти си търсиш компенсации за дръгливата кранта може дори да сме си полезниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЖеницата мое и да не е тъпа. ............
Може би ако я оставим на мира ще се поуспокои, защото може и да си повярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЖеницата мое и да не е тъпа. Просто да са и напълнили с това главата
това , което четеш е войнстваща простотия в най-чист вид , есенцията да гу е.а
виж и интересите btw,допреди колегата да я емне беше само шопинг а сега майка плаче ................Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар