If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много вярно за манталитета на нашенския инвеститор.
Ша се окаже че поне 90% са купили на минимума , продали на максимума и то в хиляди броики
Абсолютно.Няма значение кое дъно си фанал и пр.Важно е колко кеш си направил - 1000 , 2000 или повече лв, за колко време.Това че си си купил 1000 акции на 0.68 лв примерно и сега да смяташ колко с елката колко проценти си направил , кой го топли?
По добре не е ли да влезеш с 10000 акции примерно на 1.00 и излезеш на 1.20 , виждаш че някой търси от пазара доста бройки.Чисти кинти за деня,при добра ликвидност.И това нееднократно.
Апропо , акции има за всички, няма да свършат.
Не е препоръка.
писал съм за хима, но принципа е същия
От двата варианта ...
- ако бях продал вчера сега щях да съм плюс с 1000 лева...
- ако не бях продал вчера , сега щях да съм на плюс с 1000 лева...
Бих избрал вторият....
Интересно защо тук ръста е точно наполовина от този на Хима.... отделно, че заявките за покупка са двойно повече - при Хима има някакво равновесие. Някой има ли обяснение
Интересно защо тук ръста е точно наполовина от този на Хима.... отделно, че заявките за покупка са двойно повече - при Хима има някакво равновесие. Някой има ли обяснение
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Браво- ха дано, ама надали, ако стане няма да се колебая да продам
Коментар
Konsultant
Тази позиция, а и БФБ като цяло /поне сините и чипове/ имат реална възможност да се качват поне до края на януари, преди по-сериозна корекция ....
Тази акция я чакам до края на месеца между 1,39 и 1,5 лв. да си излезна спокойно.
Коментар