IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
    ... реално се появи на борсата в последствие я изтрих
    Аха, пуснал си я направо, та добре, че не е била пазарна, та не си ги срещнал.
    В тоя случай май щеше да има кофти случка, което все пак ми е интересно технически дали е възможно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Е ОК, ако правилно съм разбрал просто си отворил прозореца за поръчка, въвел си си стойностите и си спрял дотам. Къде е проблема?
      ... реално се появи на борсата в последствие я изтрих

Коментар

• Каквото станало станало, да не искате сега да глобят човека.

Коментар

не успях, забелязох при проверката за сигурност след въвеждането си проверявам нещата за всеки случай... Бях приготвил "мечия и бичия" костюм и в суматохата ги навлякох едновременно

Е ОК, ако правилно съм разбрал просто си отворил прозореца за поръчка, въвел си си стойностите и си спрял дотам. Къде е проблема?

Коментар

не успях, забелязох при проверката за сигурност след въвеждането си проверявам нещата за всеки случай... Бях приготвил "мечия и бичия" костюм и в суматохата ги навлякох едновременно
            Ако не се лъжа,Кобос-а не позволява да продадеш сам на себе си,за другите платформи не съм наясно,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Купил си и си продал сам на себе си или ... ?

Коментар

Колеги, да не би да съм пропуснал някаква новост в търговската практика на БФБ неволно подадох насрещни поръчки по - позицията и най любопитното бе, че
                системата ги прие... Въпроса ми е:
                За софтуерна грешка в платформата ли става въпрос или господ знае какво?
                Ще се радвам ако има компетентен по въпроса....
                Купил си и си продал сам на себе си или ... ?

Коментар

Колеги, да не би да съм пропуснал някаква новост в търговската практика на БФБ неволно подадох насрещни поръчки по - позицията и най любопитното бе, че
                  Мисля, че не е проблем да стане, въпросът е, комисията да не те налази, защото по тези текстове в уредбата май имаше глоби преди време.

Коментар

• Колеги, да не би да съм пропуснал някаква новост в търговската практика на БФБ неволно подадох насрещни поръчки по - позицията и най любопитното бе, че

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Днес пак сме във фаза "да съберем акциите на децата"
                      Не е препоръка.

Разбира се.

Коментар

• Днес пак сме във фаза "да съберем акциите на децата"
                        Не е препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Хубаво си дал графиката, ще видим дали ще се задържи на тези цени, според мен е все още доста подценена, но да видим и отчета.....
                          Някои може и да си го видели вече .... годината свърши преди месец и ...веднага след това яко ръст
                          Last edited by Protokol; 29.01.2013, 12:30.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                            Почнах в 14;15;31....Нямаше начин

Последните са от 16;31;10

Поне гледах да съм внимателен....ама трябват кинти.....Лош ден за мен,не от борсата..абе...от сутринта се почна...Даеба и..........
                            Както и да е...........Нагоре сме ,пак
                            А не, нищо лично, просто се зачудих за тоя обем, както и за края. Щото не ги видях такива парцали в края за мен, сиреч най-рано 16 ч., та затова се замислих.
                            Ега скоро пак да се върне капитала на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Хубаво си дал графиката, ще видим дали ще се задържи на тези цени, според мен е все още доста подценена, но да видим и отчета.....
                              ами хубаво е понякога да се поглежда графиката защото ясно се вижда , че в първите 9 месеца на графиката цената на акцията не може да падне под 75 ст. и после за месец-два се изсули до 52-53 стинки .............. после пак въпреки многобройните "опити" да падне цената акцията се оказва стабилна и в следващите 6 месеца не пада под 55стинки

............ сега при бързия ъп се вижда, че цената стигна над 80 стинки и пак се върна до ключовото ниво от 75 стинки което не се проби надолу о много бързо акцията пак пое нагоре към 90-те стинки

мисля, че пробие ли 1.08 пътя нагоре ще е отворен пътя за нови висини...

имам акции на ЦКБ --- не препоръчвам на никого покупки-продажби на акции на ЦКБ --- нямам опит с графики и други подобни теории --- анализаторите имат думата...

Коментар

• Хубаво си дал графиката, ще видим дали ще се задържи на тези цени, според мен е все още доста подценена, но да видим и отчета.....

Коментар

Working...
                                X