Първоначално изпратено от Orange Ray
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSE Analysis Разгледай мнениеНе само ЦКБ.
Мисля, че все повече става ясно, че спадът 2011-2012 беше предимно спекулативен, без реално да има фундамент. Това спекулативното мисля, вече е увладяно и преживяно - вече не вярвам да има много които да живеят с мисълта да продават беаз пари приемерно ЦКБ на 0.20 от счетоводната с цел спекула
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голямата Мисирка Разгледай мнениепрогнозата ми е, че поредна тежка седмица очаква анализаторчетата съветващи да не се купува ЦКБ на 57 ст.
.................... и разбира се да продължават да приемат аналгин
А некой купуваха на червено по 60 К на 1,2 .... от форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепрогнозата ми е, че поредна тежка седмица очаква анализаторчетата съветващи да не се купува ЦКБ на 57 ст.
.................... и разбира се да продължават да приемат аналгин
Мисля, че все повече става ясно, че спадът 2011-2012 беше предимно спекулативен, без реално да има фундамент. Това спекулативното мисля, вече е увладяно и преживяно - вече не вярвам да има много които да живеят с мисълта да продават беаз пари приемерно ЦКБ на 0.20 от счетоводната с цел спекула
Коментар
-
значи това:
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе съм, .... но се замислям за трибестан.... чакам го да се изравни с нашата цена
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИначе ти намеквах ,че имам очаквания да си изравни с Фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеТи ли купуваш днес ?
Но по-важно е сега,
че прогнозата ми се сбъдна ...
Затова устремно напред
към едно и пет ...
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи колко струва този трибестан? .................. че аз не знам
така и така си започнал с цените .................... кажи ми и аналгина колко струва за да съм информиран
и коя е вашата цена с която чакаш трибестана да се изравни???За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе съм, .... но се замислям за трибестан.... чакам го да се изравни с нашата цена
така и така си започнал с цените .................... кажи ми и аналгина колко струва за да съм информиран
и коя е вашата цена с която чакаш трибестана да се изравни???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеТака е за закупилите акции на ЦКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена от 1.50 лв. за акция е най малкото което може да се случи ...
дано си се заредил добре с ............................. аналгинЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВъпроса за леФчето е фундаментален - какво правим след това
дано си се заредил добре с ............................. аналгин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАз па ше Ви чекам на кота ино леФче да си ги купувате
аааааааааааааааааа
и ще Ви гледам сеираЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАз па ше Ви чекам на кота ино леФче да си ги купувате
аааааааааааааааааа
и ще Ви гледам сеира
Не е препоръка
Коментар
Коментар