If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В ЦД сделка сам със себе си няма да мине - цитирам моя брокер който ме уведоми, при неволно искане в бързината от моя страна да направя сделка сам със себе си. Поръчката ми не я качи на БФБ.
Последното отговаря явно на въпроса, в смисъл такъв, че проверката при брокера още я хваща. Въпроса обаче остава ако си пръв двустранно, особено ако си с едни диспропорционални обеми "продава", фактора "изкривяване" и регулатора.
Но там навлизаме в едни хипотези, които по-добре да не ни се налага да ги разглеждаме.
Да пуснеш поръчка и да седи - ОК, явно да, но за сключване на сделка сам със себе си надали ако има някой ще си каже, макар че в ЦД би следвало да се засече, а и да няма - няма как да знаем.
В ЦД сделка сам със себе си няма да мине - цитирам моя брокер който ме уведоми, при неволно искане в бързината от моя страна да направя сделка сам със себе си. Поръчката ми не я качи на БФБ.
Е , как да се сдържи човек при такива коментари подкрепени със съответната графика и да не продава....
Днес беше добър ден - особено ако си купил с 20% по-надолу преди 20дни
А както видяхме някои имаха покупки дори и на 0,57 .
Браво !!!
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Човека може би е пуснал по една поръчка от страна на топа. По случайност не си е засякъл цените.
Депозитара ще го види това като приключи сделката след ден-два, не на мига.
Сега виждам, че си обикновено с 2 първи - не мислиш ли, че не е от най-здравословното и вероятно изкривяване?
Жека ,
мъча да разбера какво е направил колегата...
Обикновенно имам и първа поръчка купува и първа поръчка продава ако има по голям диапазон от 5 % ...по дадена позиция...
Сериозно?! Аз нямам опит в това отношение - просто при мен е постулат да имам поръчка само от една страна... опита е функция на времето
Благодаря за инфото!
Да пуснеш поръчка и да седи - ОК, явно да, но за сключване на сделка сам със себе си надали ако има някой ще си каже, макар че в ЦД би следвало да се засече, а и да няма - няма как да знаем.
Жека ,
мъча да разбера какво е направил колегата...
Обикновенно имам и първа поръчка купува и първа поръчка продава ако има по голям диапазон от 5 % ...по дадена позиция...
Възможно е да съм улучил (безкрайният) момент когато ЦД си е бъркал в носа с пръстче и е тренирал правене на топчета
От изложеното до тук, излиза че е възможно - поне теоретически
Аха, пуснал си я направо, та добре, че не е била пазарна, та не си ги срещнал.
В тоя случай май щеше да има кофти случка, което все пак ми е интересно технически дали е възможно?
От изложеното до тук, излиза че е възможно - поне теоретически
Коментар