If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жека ,
мъча да разбера какво е направил колегата...
Обикновенно имам и първа поръчка купува и първа поръчка продава ако има по голям диапазон от 5 % ...по дадена позиция...
Сериозно?! Аз нямам опит в това отношение - просто при мен е постулат да имам поръчка само от една страна... опита е функция на времето
Благодаря за инфото!
Да пуснеш поръчка и да седи - ОК, явно да, но за сключване на сделка сам със себе си надали ако има някой ще си каже, макар че в ЦД би следвало да се засече, а и да няма - няма как да знаем.
Жека ,
мъча да разбера какво е направил колегата...
Обикновенно имам и първа поръчка купува и първа поръчка продава ако има по голям диапазон от 5 % ...по дадена позиция...
Да пуснеш поръчка и да седи - ОК, явно да, но за сключване на сделка сам със себе си надали ако има някой ще си каже, макар че в ЦД би следвало да се засече, а и да няма - няма как да знаем.
Възможно е да съм улучил (безкрайният) момент когато ЦД си е бъркал в носа с пръстче и е тренирал правене на топчета
От изложеното до тук, излиза че е възможно - поне теоретически
Аха, пуснал си я направо, та добре, че не е била пазарна, та не си ги срещнал.
В тоя случай май щеше да има кофти случка, което все пак ми е интересно технически дали е възможно?
От изложеното до тук, излиза че е възможно - поне теоретически
... реално се появи на борсата в последствие я изтрих
Аха, пуснал си я направо, та добре, че не е била пазарна, та не си ги срещнал.
В тоя случай май щеше да има кофти случка, което все пак ми е интересно технически дали е възможно?
не успях, забелязох при проверката за сигурност след въвеждането си проверявам нещата за всеки случай... Бях приготвил "мечия и бичия" костюм и в суматохата ги навлякох едновременно
Е ОК, ако правилно съм разбрал просто си отворил прозореца за поръчка, въвел си си стойностите и си спрял дотам. Къде е проблема?
не успях, забелязох при проверката за сигурност след въвеждането си проверявам нещата за всеки случай... Бях приготвил "мечия и бичия" костюм и в суматохата ги навлякох едновременно
Ако не се лъжа,Кобос-а не позволява да продадеш сам на себе си,за другите платформи не съм наясно,,,,,,,,
Колеги, да не би да съм пропуснал някаква новост в търговската практика на БФБ неволно подадох насрещни поръчки по - позицията и най любопитното бе, че
системата ги прие... Въпроса ми е:
За софтуерна грешка в платформата ли става въпрос или господ знае какво?
Ще се радвам ако има компетентен по въпроса....
Колеги, да не би да съм пропуснал някаква новост в търговската практика на БФБ неволно подадох насрещни поръчки по - позицията и най любопитното бе, че
Мисля, че не е проблем да стане, въпросът е, комисията да не те налази, защото по тези текстове в уредбата май имаше глоби преди време.
Коментар